Κυκλοφόρησε φώτο: Η Έλενα Παπαρίζου φιλιέται παθιασμένα με άλλη γυναίκα, το γκέι φιλί που προκάλεσε σάλο

June 27, 2024

Κυκλοφόρησε φώτο: Η Έλενα Παπαρίζου φιλιέται παθιασμένα με άλλη γυναίκα, το γκέι φιλί που προκάλεσε σάλο


Διαφ.

Η φωτογράφος Κατερίνα Τσατσάνη μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία στο Instagram, όπου ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα με την Έλενα Παπαρίζου.

Έλενα Παπαρίζου: Βράβευση στα Βραβεία MAD

Πριν λίγες μέρες, η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων MAD για να παραλάβει ένα τιμητικό βραβείο για την πολυετή καριέρα της, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή μουσική σκηνή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες και είναι γνωστή για τη μοναδική νίκη της Ελλάδας στη Eurovision με το τραγούδι “My Number One”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)

Πέρα από τις επαγγελματικές της επιτυχίες, η Έλενα Παπαρίζου ξεχωρίζει για το ανοιχτό μυαλό της και την ειλικρινή της στάση. Δεν διστάζει να αυτοσαρκάζεται, όπως απέδειξε με την αξέχαστη απάντησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με ένα σχόλιο για τα κιλά της: «Στεναχωρήθηκα τόσο που έφαγα ένα μπέργκερ!». Επιπλέον, υποστηρίζει ανοιχτά το δικαίωμα στη διαφορετικότητα.

Συμμετοχή στη EuroPride 2024

Την Πέμπτη, η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει στη σκηνή της EuroPride 2024 στη Θεσσαλονίκη για να τραγουδήσει live και να δείξει την υποστήριξή της στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η Κατερίνα Τσατσάνη θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την Έλενα Παπαρίζου για τη μακροχρόνια φιλία τους. Η ανάρτηση της φωτογράφου, η οποία έγινε κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης πριν από μερικές εβδομάδες, συνοδεύτηκε από το μήνυμα «Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο καλή φίλη». Οι ακόλουθοι της φωτογράφου έσπευσαν να σχολιάσουν με καρδιές και θερμά λόγια την τρυφερή αυτή στιγμή.

Σείστηκε όλο το στάδιο: Η Έλενα Παπαρίζου με κοντό ολόχρυσο φόρεμα χόρεψε το My Number One 20 χρόνια μετά & αποθεώθηκε

MAD VMA 2024: Η ποπ σταρ Έλενα Παπαρίζου γιόρτασε τα 20 χρόνια της λαμπρής μουσικής της πορείας, μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες και χρυσά βραβεία. Στα φετινά MAD VMA 2024, η Παπαρίζου έκανε μια εκθαμβωτική εμφάνιση, φορώντας ένα μίνι φόρεμα άξιο των Όσκαρ.

Αυτή η “custom-made” δημιουργία ήταν διακοσμημένη με 100.000 κρύσταλλα, ένα εντυπωσιακό κρυστάλλινο φόρεμα σε χρυσή απόχρωση, με εκατοντάδες κρυστάλλινες αλυσίδες και κρόσσια. Η μοναδική αυτή εμφάνιση επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τον τίτλο της ως το “χρυσό κορίτσι” της καρδιάς μας.

Δείτε το φόρεμα που επέλεξε η Έλενα Παπαρίζου:

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς στα Mad VMA 2024 ήταν η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή, όπου της απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο από τον Φωκά Ευαγγελινό, υπό την παρουσία του Θέμη Γεωργαντά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπό τους ήχους του θρυλικού “My Number One”, η Έλενα ζήτησε από τον Φωκά και τον Θέμη να χορέψουν μαζί της τη γνωστή χορογραφία του τραγουδιού που έφερε την Ελλάδα στην πρώτη θέση της Eurovision το 2005. Αυτή η στιγμή αναβίωσε την ιστορική νίκη και προκάλεσε έντονη συγκίνηση στο κοινό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: