Όλοι έξω από τα δικαστηρία κοιτούσαν την Μάιρα Κούγια: Η δικηγόρος κόρη της Εύης Βατίδου είναι ίδια ο μπαμπάς

June 27, 2024

Όλοι έξω από τα δικαστηρία κοιτούσαν την Μάιρα Κούγια: Η δικηγόρος κόρη της Εύης Βατίδου είναι ίδια ο μπαμπάς


Διαφ.

Ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε στα δικαστήρια με την 19χρονη κόρη του Μάϊρα Κούγια, το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου. Η Μάϊρα Κούγια συνόδευε τον πατέρα της διότι βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο των σπουδών της στη νομική.

Αλέξης Κούγιας: Με την 19χρονη κόρη του στα δικαστήρια

Η κόρη του γνωστού ποινικολόγου μίλησε και στα τηλεοπτικά συνεργεία. «Θαυμάζω τον μπαμπά μου πάρα πολύ. Τον θαυμάζω γενικά ως άνθρωπο. Σε όλα. Σαν δικηγόρο, σαν άνθρωπο, στην καθημερινότητά του»

Ενώ  ο Αλέξης Κούγιας στη συνέχεια μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

«Είδα και τα περιουσιακά του προβλήματα, δεν το πιστεύω με τίποτα αυτό που συμβαίνει. Ορισμένοι συνάδελφοι επιλέγουν λάθος τρόπο ζωής και δεν είναι νοικοκύρηδες. Ένας δικηγόρος πρέπει να είναι νοικοκύρης μέσα στο σπίτι του, να φροντίζει τα παιδιά του, να φροντίζει τα οικονομικά του. Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι αυτή την περιουσία γιατί δεν την έγραφε στα παιδιά του» είπε μεταξύ άλλων.

Μετανιωμένος ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε συγνώμη στον Γιώργο Λιάγκα: ” Δεν έπρεπε να πει αυτό για τα παιδιά μου”

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια, αναφέρθηκε στη σκληρή ανακοίνωση που είχε εκδώσει εναντίον του Γιώργου Λιάγκα, δηλώνοντας μετανιωμένος για όσα είπε για τον Γιώργο Λιάγκα και τονίζοντας πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει την απόλυση κάποιου άλλου ανθρώπου.

Μετανιωμένος ο Αλέξης Κούγιας

Όπως υπογράμμισε ο ποινικολόγος «θέλω να σας πω κάτι, γιατί μου αρέσει να τιμώ τα παντελόνια που φοράω. Είχα μία πολύ σκληρή ανακοίνωση εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα, τον αποκάλεσα σίχαμα και ζήτησα να απολυθεί από τον ΑΝΤ1. Έχω μετανιώσει γι’ αυτό και σας το λέω αυτό. Είχα ενοχληθεί, παραμονές των εκλογών, γιατί δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα υπάρχει δημοσιογράφος να υποστηρίζει με τέτοιο ακραίο τρόπο τον αρχηγό ενός κόμματος. Επέλεξε να είναι αρχηγός ενός αριστερού κόμματος και το μόνο που πρόβαλε είναι μία χλιδή. Είδα μία επίθεση του Λιάγκα προς τον Μητροπολίτη Κερκύρας για τον αμήχανο τρόπο που επέλεξε να αντιμετωπίσει αυτήν την επιλογή του Κασσελάκη με τις κάμερες. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει από κάποιον να απολυθεί, όσο δυνατός και να είναι. Κι επειδή εγώ πράγματι έχω πολύ στενή σχέση με τον Θοδωρή Κυριακού, δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο να τον απολύσει. Όμως από την άλλη μεριά δεν είναι σωστά αυτά που κάνει ο Γιώργος και θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Κι αυτόν τον ξέρω πολλά χρόνια, αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι αν πλήξουμε όπως πλήττουμε αυτόν τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει η ελληνική κοινωνία να ζει, είναι σαν να πριονίζουμε τα πόδια μας».

Μετανιωμένος ο Αλέξης Κούγιας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: