Έγινε θέαμα στην Σύρο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Έσκασε” με πανάσχημα παπούτσια και την κοιτούσε όλο το νησί

June 27, 2024

Έγινε θέαμα στην Σύρο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Έσκασε” με πανάσχημα παπούτσια και την κοιτούσε όλο το νησί


Διαφ.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στη μαγευτική Σύρο, προσφέροντας στους θαυμαστές της στιγμιότυπα από τις διακοπές της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια εντυπωσιάζει με την ανανεωμένη σιλουέτα της, καθώς ποζάρει με ένα λευκό καφτάνι και ένα κοντό τζιν σορτς με κρόσσια στα γραφικά σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού. Το στυλ της ολοκληρώνεται με λευκά ugly shoes, που προσφέρουν αξεπέραστη άνεση, συνδυάζοντας κομψότητα και πρακτικότητα.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Επίσκεψη στο Σπίτι του Μάρκου Βαμβακάρη

Κατά την παραμονή της στη Σύρο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επισκέφθηκε το ιστορικό σπίτι του Μάρκου Βαμβακάρη στην Άνω Σύρο, το οποίο έχει μετατραπεί σε μουσείο. Εκεί, θαύμασε προσωπικά αντικείμενα και ρούχα του θρυλικού πατριάρχη του ρεμπέτικου τραγουδιού, ανακαλύπτοντας τη μαγεία και την ιστορία που περικλείουν τον χώρο.

Ακολουθεί η Ανάρτηση

Θεότητα και χωρίς μακιγιάζ: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανίστηκε με τον σύντροφό της & εντυπωσίασε με την ομορφιά της

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν δίστασε να πάει στα μπουζούκια χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσίασε με την απλότητά της. Στο πλευρό της ήταν και ο σύντροφός της, Νίκος Συρίγος.

Το ζευγάρι διασκέδασε στο κέντρο NOX και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε τρυφερές στιγμές. Αγκαλιασμένοι και ευδιάθετοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα.

Μάλιστα, παρατηρήσαμε ότι η Ζουγανέλη ήταν πολύ απλά ντυμένη και δεν είχε έντονο μακιγιάζ όπως συνηθίζει.

Απολύτως φυσική η 41χρονη διασκέδασε με τον αγαπημένο της και έδειξε το πρόσωπό της όπως είναι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: