«Έκανε κακό στον εαυτό της»: Σoκαριστική απoκάλυψη Σταμάτη Κραουνάκη για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

June 27, 2024

«Έκανε κακό στον εαυτό της»: Σoκαριστική απoκάλυψη Σταμάτη Κραουνάκη για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη


Διαφ.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε χθες (25/6) συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο καταξιωμένος συνθέτης και στιχουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, με αφορμή τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Γιώργου Ηλιάδη.

Σταμάτης Κραουνάκης: Τα Όσα Ανέφερε

Συγκεκριμένα, μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Έχω ζήσει μερικά από αυτά τα πράγματα, λόγω της στενής μου φιλίας με τη Νινέτα Λεμπέση, η οποία ήταν δικός της άνθρωπος και παρούσα σε όλα αυτά τα γεγονότα. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε σήμερα και ίσως έχει σημασία, είναι ότι πρέπει να ζούμε τη ζωή και τους έρωτες κανονικά. Φτάνει! Φτάνει να είμαστε υπόδουλοι του ποιοι είμαστε, δεν τρέχει τίποτα!».

Ακόμα, ο γνωστός συνθέτης εξήγησε: «Έκανε κακό στον εαυτό της. Εκεί έγραψε η Νικολακοπούλου το «Πρόστιμο» και λέει η Αλίκη στο στούντιο: «Το πλήρωσες το πρόστιμο, Αλίκη Βουγιουκλάκη». Άλλαξε τον στίχο, τον πήγε στον εαυτό της.

Είναι μια καλή ευκαιρία πάντως, πραγματικά το εννοώ, να σκεφτούμε όλοι ότι το χρέος μας είναι απέναντι σε αυτή την πικρή ζωή… Ειδικά τους έρωτες δεν πρέπει με κανένα τρόπο να τους αφήνουμε να φεύγουν σαν το νερό μέσα από τα δάχτυλα».

«Εγώ νομίζω ότι ντρεπόμαστε την πληγή, γι’ αυτό το κάνουμε αυτό. Τρομοκρατούμαστε στην πιθανότητα της ήττας ή μιας προδοσίας. Η ζωή όμως χωρίς αυτό είναι ένα τίποτα», τόνισε.

Δείτε το Απόσπασμα της Εκπομπής:

Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη & η μεγάλη της αγάπη, Γιώργος Ηλιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο δεύτερος σύζυγος της αείμνηστης ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης.

Η δυσάρεστη είδηση αυτή έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media ο Δήμαρχος Λευκωσίας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας ήταν γαμπρός του Γιώργου Ηλιάδη και έχει έναν επιπλέον λόγο να λυπάται γι΄αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Ηλιάδης, ήταν επιχειρηματίας και δημοσιογράφος και υπήρξε για 1,5 χρόνο σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία πήρε διαζύγιο και έπειτα ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο.

«Καλό παράδεισο αγαπημένε μου πεθερέ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο κος. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: