Survivor – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα, «συνέτριψε» τους αντιπάλους & κέρδισε εξωφρενικά χρήματα

June 27, 2024
Ο μεγάλος νικητής του τελικού Survivor ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος επικράτησε των αντιπάλων του και κέρδισε τεράστια χρηματικά έπαθλα.

Survivor – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα, συνέτριψε τους αντιπάλους & κέρδισε εξωφρενικά χρήματα


Διαφ.

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor, μετά τον τελικό, που διεξήχθη χθες, Τετάρτη, το βράδυ, στο Γαλάτσι και κέρδισε το τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι τρεις φιναλίστ, Κατερίνα Δαλάκα, Ντάνιελ Νούρκα και Φάνης Μπολέτσης ξεκίνησαν με επτά ζωές ο καθένας την αναμέτρηση και ο ηθοποιός με ένα σερί νικών και με μόλις δύο χαμένες ζωές από τις επτά, εκτόπισε τους άλλους δύο και στέφθηκε νικητής.

Λίγο μετά τη 01:30 τη νύχτα, η Κατερίνα Δαλάκα έχασε και την τελευταία της ζωή, σε μια αναμέτρηση που ο ηθοποιός ήταν απλά ασταμάτητος.

Μετά την ήττα της, η Κατερίνα Δαλάκα έπεσε στη αγκαλιά του αδερφού της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Θα ξαναπάς, της είπε ο αδερφός της, με εκείνη να αποκρίνεται πως δεν θα ξαναπάει ποτέ.

Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Ντάνιελ Νούρκα

Ακολούθησε η σειρά του Φάνη, ο οποίος είχε μείνει με μία ζωή, και την έχασε, αφού ο ηθοποιός τα σάρωσε όλα στο πέρασμά του και αναδείχθηκε Survivor 2024, ξεσπώντας σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η σύντροφος του, Στεφανία, μαζί με τους γονείς του, είχαν τον πρώτο λόγο στους πανηγυρισμούς, καθώς ήταν οι άνθρωποι που τον στήριξαν όσο κανένας άλλος στην κατάκτηση της νίκης του Survivor.

Ο Ντάνιελ, μετά την ανάδειξή του στον μεγάλο νικητή του φετινού κύκλου, υπογράμμισε στο μικρόφωνο πως αφιερώνει το τρόπαιό του στους γονείς του, που είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής.

Όσο για τη Στεφανία, ο Ντάνιελ την άρπαξε από τη μέση και της έδωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα, ενθουσιασμένος από τη νίκη του.

Νικητής

width=760

width=760

Όπως επεσήμανε ο Ντάνιελ Νούρκα είμαι ο μεγάλος νικητής και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το πιστέψω, το κοιτώ, με κοιτάει (σ.σ. το έπαθλο) και δεν βγάζουμε άκρη. Εντέλει θα το πάρω στο σπίτι μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαμε, είτε φτάσαμε στο τέλος, είτε όχι, λίγο παραπάνω στα παιδιά που φτάσαμε ως το τέλος μαζί. Ξέρω από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι αυτό το ταξίδι. Ψυχή θέλει για να καταφέρεις να φτάσεις μέχρι το τέλος. Για μένα, όποιος νικούσε σήμερα ή έχανε, δεν είχε καμία σημασία. Είμαστε όλοι νικητές. Εννοείται όμως ότι είμαι χαρούμενος γιατί θα το πάρω (σ.σ. το έπαθλο) στο σπίτι μου. Θα ήμουν ψεύτης αν δεν έλεγα ότι είμαι χαρούμενος και για τα 100.000 ευρώ και βέβαια θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλον τον κόσμο που ήρθε εδώ, που με στήριξε, και αυτόν που από το σπίτι με στήριζε… Όλη αυτή η ενέργεια σίγουρα απέδωσε και το πήρα.

Ο

width=760


Πηγή

Διαβάστε επίσης: