Τα 5 πιο άτυχα ζώδια στον έρωτα

June 26, 2024

Τα 5 πιο άτυχα ζώδια στον έρωτα


Διαφ.

Μπορούν τα ζώδια να καθορίσουν αν θα είμαστε τυχεροί στην αγάπη;

Όπως υποστηρίζει η αστρολογία η απάντηση είναι «ναι» και ενώ κάποιοι βρίσκουν τον έρωτα της ζωής τους και μένουν για πάντα μαζί, κάποιοι άλλοι δεν έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Το ρητό λέει πως, όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη, υπάρχουν όμως 5 ζώδια που από φύσης τους δεν τα πάνε τέλεια στα ερωτικά τους ό,τι και να γίνει.

Ο λόγος για τον Καρκίνο, τον Παρθένο, το Ζυγό, το Σκορπιό και τον Υδροχόο.

Και τα πέντε ζώδια, όπως αναφέρεται στο mcgillbaptist, έχουν μερικά χαρακτηριστικά που κάνουν τις σχέσεις τους με τους ανθρώπους -και ιδίως με τους συντρόφους τους, δύσκολη .

Από τη μία η εγωιστική τους φύση, από την άλλη η τάση τους να προσκολλούνται στους αγαπημένους τους, οι κινήσεις τους και γενικότερα η συμπεριφορά τους, διώχνει τους ανθρώπους από γύρω του.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι βαθιά συναισθηματικοί και τους βγαίνει η μητρική, στοργική τους φύση προς τους αγαπημένους τους. Παρόλα αυτά, η κυκλοθυμία τους μπορεί να οδηγήσει σε ανασφάλειες και δυσκολίες στην ερωτική τους ζωή. Οι Καρκίνοι συχνά συνδέονται υπερβολικά με τους συντρόφους τους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πίεση.

Δεν αποκλείεται επίσης να αντιμετωπίσουν προβλήματα όπως η προδοσία λόγω του ότι εμπιστεύονται τυφλά τους αγαπημένους τους.

zodia atyxa erotas

Παρθένος

Οι Παρθένοι, που κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή, είναι γνωστοί για την αναλυτική και τελειομανή προσέγγισή τους στη ζωή, η οποία συχνά περιπλέκει την ερωτική τους ζωή. Αντιμετωπίζουν προκλήσεις στις σχέσεις λόγω των υψηλών προσδοκιών τους για τους συντρόφους, οδηγώντας σε συχνή δυσαρέσκεια.

Η συνήθειά τους να σκέφτονται υπερβολικά και να υπεραναλύουν τις καταστάσεις δημιουργεί άγχος και μεγάλες συγκρούσεις στις σχέσεις τους. Επιπλέον, η τάση τους να είναι συγκεκριμένοι και υπερβολικά επικριτικοί σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μένουν μόνοι τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη των σχέσεων και της ισορροπίας ωστόσο, η τάση τους να αποφεύγουν τις συγκρούσεις και να ευχαριστούν συνεχώς τους άλλους μπορεί να τους δημιουργήσει δυσκολίες. Συχνά κρύβουν τα αληθινά συναισθήματα και τους φόβους τους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικούς περισπασμούς από τους συντρόφους τους. Δίνουν προτεραιότητα στις ανάγκες των αγαπημένων τους έναντι των δικών τους, μερικές φορές αισθάνονται ότι δεν εκτιμώνται και αισθάνονται μοναξιά.

Σκορπιός

Οι άνθρωποι στο ζώδιο του Σκορπιού είναι γνωστοί για τα έντονα συναισθήματά τους και τη βαθιά αγάπη για τους συντρόφους τους, αλλά η ακλόνητη υποστήριξη και στοργή τους μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει αμφιβολίες στις σχέσεις τους. Δυσκολεύονται στις σχέσεις επειδή τείνουν να κρατούν κακίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, συχνά αποφεύγοντας να εκφράσουν τα πληγωμένα συναισθήματά τους.

Η υπερβολικά κτητική και ζηλότυπη φύση τους μπορεί να κάνει τους συντρόφους τους να αισθάνονται ασφυκτικά. Οι Σκορπιοί υιοθετούν μια προσέγγιση «όλα ή τίποτα» στις σχέσεις τους, που σημαίνει ότι είτε συμμετέχουν πλήρως είτε αδιαφορούν εντελώς για τον σύντροφό τους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που συχνά χαρακτηρίζεται από εμμονή με τον εαυτό του και τάση να δίνει προτεραιότητα στον εαυτό του, γεγονός που δημιουργεί συγκρούσεις στην ερωτική του ζωή.

Η εγωιστική φύση τους συχνά τους οδηγεί να χρησιμοποιούν τους συντρόφους τους για συναισθηματική υποστήριξη, αλλά μόλις ικανοποιηθούν οι ανάγκες τους, μπορεί να αρχίσουν να συμπεριφέρονται άσχημα στους συντρόφους τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: