«Έφυγες βασανισμένος, αντίο…»: Δυστυχώς, νέος θρήνος, νεκρός ο αγαπημένος ηθοποιός Ανδρέας Μαριανός

June 27, 2024

«Έφυγες βασανισμένος, αντίο…»: Δυστυχώς, νέος θρήνος, νεκρός ο αγαπημένος ηθοποιός Ανδρέας Μαριανός


Διαφ.

Ο Ανδρέας Μαριανός άφησε την τελευταία του πνοή, όπως έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το προφίλ του στο facebook, υπογράμμισε: «Ο Ανδρέας Μαριανός δεν είναι δυστυχώς πια εδώ… Αντίο Ανδρέα… αγαπημένε φίλε και συνάδελφε.. φιλόσοφε ερευνητή της ζωής και της τέχνης… Έφυγες βασανισμένος από πολλά προβλήματα αλλά αγάπησες την τέχνη μας και την υπηρέτησες με αυταπάρνηση. Θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο 12.30 από το κοιμητήριο Ζωγράφου».

Ο άτυχος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Σπούδασε Θέατρο και Κινηματογράφο, ενώ εργάστηκε σε διάφορες ειδικότητες στον Κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας είχε μεταξύ άλλων παίξει στις παραστάσεις “Αρχιμάστορας Σόλνες” (2019), “Το Βάρος του Σώματος” (2019), “2 Ιστορίες Επιλεκτικής Μνήμης” (2016), “Σάλπιγγα του Αγγέλου” (2017), ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες “Μέρες Βροχής” (Rainy Days) (2018), “Hardcore” (2004) και “Born to be murdered” (2019).

Ο Ανδρέας Μαριανός έφυγε από τη ζωή

Πέθανε ο Ανδρέας Μαριανός

Γέμισε συλλυπητήρια το Facebook: Θρήνος, νεκρός ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης – Το ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο Κώστας Στεφανάκης άφησε την τελευταία του πνοή, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Κώστας Στεφανάκης έπαιζε σκληρούς ρόλους

Όπως υπογράμμισε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Ένας συνάδελφος μας έφυγε σήμερα…Αποχαιρετάμε τον Κώστα Στεφανακη, που γεννηθηκε το 1948, έναν αθόρυβο ηθοποιό που ερμήνευσε δεκάδες χαρακτηριστικους ρόλους στον ελληνικό κινηματογράφο και στα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω έναν καλοκάγαθο άνθρωπο που έπαιζε συνήθως σκληρούς ρόλους. ΚΑΛΟ ταξιδι αγαπημένε μας φίλε και ειλικρινή συλληπηρια στην οικογένεια σου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: