«Έμεινα ξαφνικά άνεργη, έχασα πολλά λεφτά, είχα αγοράσει τόσα ρούχα»: Οικονομική καταστροφή για Έλλη Κοκκίνου

June 27, 2024

«Έμεινα ξαφνικά άνεργη, έχασα πολλά λεφτά, είχα αγοράσει τόσα ρούχα»: Οικονομική καταστροφή για Έλλη Κοκκίνου


Διαφ.

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», χθες, Τετάρτη, το βράδυ και μίλησε για τη συνεργασία που τελείωσε πολύ απότομα, με αποτέλεσμα να της αφήσει μια πικρή γεύση.

Η συνεργασία που ενόχλησε την Έλλη Κοκκίνου

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «για λίγο μπήκα στη φάση να πω ότι σταματάω, ναι. Λίγο πριν ανοίξω τον παιδικό σταθμό, έναν χρόνο περίπου πριν. Είχα κάνει μια συνεργασία που δεν μ’ άρεσε έτσι όπως τελείωσε, ήταν πολύ ο τρόπος που τελείωσε και σκεφτόμουν γιατί να το περνάω αυτό. Γιατί δεν είχα καμία συμμετοχή, δηλαδή δεν ήταν μια δική μου απόφαση, την πήραν «ανώτεροι» αν μπορώ να το πω έτσι».

Η αγάπη και το πάθος της Έλλης Κοκκίνου για τη δουλειά της

Και συμπληρώνει η Έλλη Κοκκίνου «ξαφνικά μέσα σε ένα διήμερο βρίσκομαι χωρίς δουλειά, έχω πληρώσει πάρα πολλά χρήματα για ρούχα, δουλεύω μόνο δυο μέρες και το μαγαζί κλείνει. Ήταν λίγο πριν τις γιορτές και δεν είχα μπάντα για να μπορώ να πω ότι θα κάνω συναυλίες ή θα κάνω εξτρά. Είχα πάει με την μπάντα του συναδέλφου και ξαφνικά πήρε την μπάντα του, για τους δικούς του λόγους, δεν κατηγορώ εκείνον, έκανε τις δουλειές του και γω… έμεινα και μπήκα μέσα. Έφτιαξα τότε την τελευταία στιγμή μια μπάντα και ξεκίνησα. Όλο αυτό το άγχος όμως, όλη αυτή η απογοήτευση και το χάσιμο των χρημάτων με είχαν τσακίσει. «Αξίζει τώρα εγώ να το κάνω αυτό;» έλεγα αλλά το πείσμα και η επιμονή για αυτό που κάνω, που είναι μεν είναι βιοποριστικό επάγγελμα αλλά είναι και η αγάπη και το πάθος μου, ήταν ένα μικρό κλικ και είπα ότι θα κάνω υπομονή και θα ξεκινήσω κάτι διαφορετικό και τότε».

Έλλη Κοκκίνου: «Είμαι 53, νιώθω 27χρονη, δεν έχω κάνει πλαστικές, μόνο το στήθoς μου μίκρυνα»

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στην πραγματική της ηλικία, αλλά και στο πόσο αισθάνεται.

Ποια είναι η πραγματική ηλικία της Έλλης Κοκκίνου

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «είμαι 53 ετών, αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι πολύ πιο νέα, αισθάνομαι 27-30 ετών. Θεωρώ ανόητο να κρύβει κάποιος την ηλικία του. Καλύτερα να λες την ηλικία σου στα 50 και να φαίνεσαι 40, παρά να είσαι 50, να κρύβεις την ηλικία σου και να φαίνεσαι μεγαλύτερος».

Η πλαστική που έχει κάνει η Έλλη Κοκκίνου

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Έλλη Κοκκίνου είχε επισημάνει «μεγαλώνοντας έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν. Αν και οι ατέλειες αυξάνονται λόγω ηλικίας, αν και αισθάνομαι 25 ετών, η ηλικία είναι μια ηλικία και φέρνει ατέλειες. Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο, γιατί στο στήθος έχω κάνει, το έχω μικρύνει. Νομίζω όταν έρθει η ώρα θα κάνω ένα μίνι lift. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω, θέλω αλλά δεν το τολμάω ακόμα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: