Φρικτός θάνατος πριν από λίγο: Φορτηγό χτύπησε και σκότωσε 16χρονο – Τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο

June 27, 2024

Φρικτός θάνατος πριν από λίγο: Φορτηγό χτύπησε και σκότωσε 16χρονο – Τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο


Διαφ.

Ένας 16χρονος σκοτώθηκε σήμερα, Πέμπτη, το πρωί, στην Εύβοια, όταν τον χτύπησε φορτηγό και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο.

Ο 16χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Σύμφωνα με το evima.gr, φορτηγό, που παραβίασε το stop και βγήκε σε μια διασταύρωση, χτύπησε ένα 16χρονο αγόρι, που οδηγούσε μηχανάκι και τον εγκατέλειψε.

Εντοπίστηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον 16χρονο

Ο οδηγός του φορτηγού γκάζωσε και εξαφανίστηκε από το σημείο, αφήνοντας το παιδί αιμόφυρτο στον δρόμο, αλλά λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Α.Τ Καρύστου και συνελήφθη.

16χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Κλαίει ο Θεός στην Ελασσόνα: Νεκρός ο 16χρονος Ζάχος, οδηγούσε στην επαρχιακή οδό & είχε το πιο τραγικό θάνατο

Ραγίζει καρδιές ο άδικος χαμός του 16χρονου Ζάχου, που έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, σε τροχαίο στο 15ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Βερδικούσιας – Ελασσόνας.

Νεκρός 16χρονος μαθητής σε τροχαίο μετά απο μετωπική σύγκρουση

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και ώρα λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 16χρονος Ζάχος Αθαν. Μπατζιόλας από το Παλαιόκαστρο – κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας – συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος από τη Βερδικούσια, με αποτέλεσμα ο ανήλικος μαθητής να τραυματιστεί θανάσιμα.

Θάνατος 16χρονου

Θάνατος 16χρονου

Ο 16χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε κράνος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος οδηγός του ΙΧ ανέμενε στον τόπο του δυστυχήματος και συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ελασσόνας.

Ζάχος Αθαν. Μπατζιόλας

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα Χθες (23-10-2023) το απόγευμα επί της επαρχιακής οδού Ελασσόνας – Βερδικούσας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 16χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: