Απάντησε με σκληρό τρόπο: Η 1η φορά που η Μαρία Αντωνά μιλά για τον πρώην Άρη Σοϊλέδη μετά την νέα του σχέση

June 27, 2024

Απάντησε με σκληρό τρόπο: Η 1η φορά που η Μαρία Αντωνά μιλά για τον πρώην Άρη Σοϊλέδη μετά την νέα του σχέση


Διαφ.

Η Μαρία Αντωνά, έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω της τόσο για το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη όσο και για την φημολογούμενη νέα σχέση της, με τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη, η Μαρία Αντωνά δίνει τις δικές της απαντήσεις για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Αρχικά ανέφερε: Δεν έχω μετανιώσει. Ήρθε αυτή η σχέση στη ζωή μου, κάτι μου έφερε, κάτι μου πήρε, όλες οι σχέσεις είναι ένα μάθημα. Για κάποιον λόγο ήρθε…”

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη

Κράτησε επτά χρόνια, δεν είναι μικρό διάστημα. Και η προηγούμενη σχέση σου είχε κρατήσει άλλα οκτώ…: Μου αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, δεν έχω προλάβει να μείνω μόνη μου για μεγάλο διάστημα. Είχα μια σχέση οκτώμισι χρόνια με έναν εξαιρετικό άνθρωπο.

Θεωρείς ότι τα φώτα της δημοσιότητας έβλαψαν την σχέση σου με τον Άρη; Δεν είμαι άνθρωπος που θα με θάμπωναν ή θα με επηρέαζαν τα φώτα στην προσωπική μου ζωή. Ο Άρης δεν άνηκε σε αυτό τον χώρο και ήθελα να μπει μέσα σε αυτόν. Δεν ξέρω αν τον επηρέασαν, πρέπει να ρωτήσεις εκείνον. Ούτε θα κρίνω εγώ αν το διαχειρίστηκε σωστά. Εγώ τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Είμαι πολύ ήρεμη.

Γι’ αυτό σε ρώτησα πριν αν η δημοσιότητα σας έβλαψε με τον Άρη. Βλάπτει όταν η σχέση δεν έχει ένα αίσιο τέλος και πρέπει να δώσεις εξηγήσεις, να απολογηθείς. Υπάρχουν όμως φορές που δεν μπορείς να πεις το γιατί. Δεν θέλεις να το πεις. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να μιλήσω, γιατί έχω μάθει να σέβομαι πάνω απ’ όλα εμένα και μετά τους δίπλα μου.

Αντιλαμβάνομαι γιατί με περίμεναν οι δημοσιογράφοι έξω από το ραδιόφωνο και ήρθα σε δύσκολη θέση γιατί με πολλά από αυτά τα παιδιά έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε μοιραστεί πράγματα. Ήταν επιλογή μου να περάσει αυτό αθόρυβα. Πλέον, έχω αποφασίσει να κρατήσω μια διακριτική στάση σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου και να μη μιλήσω πολύ.

Ύστερα από δύο μακροχρόνιες σχέσεις ποιο είναι το χαρακτηριστικό που σε ελκύει περισσότερο σε έναν άνδρα; Το χιούμορ. Με ελκύει πολύ ο ρομαντισμός και ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει γιατί δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται για σένα.

Πώς θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου το επόμενο διάστημα; “Να είμαι υγιής, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο, κάτι που συνειδητοποίησα και μέσα στο παιχνίδι, όπως και ότι πρέπει να είμαστε ολιγαρκείς. Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι πολύ λίγα πράγματα στη ζωή σου, και κυρίως ανθρώπους που είναι δίπλα σου και θα σου δώσουν το χέρι τους όταν νιώσεις πως πέφτεις στον γκρεμό. Επίσης, να σκέφτεσαι θετικά για τους ανθρώπους γύρω σου γιατί τελικά, ό,τι σκέφτεσαι το ελκύεις.” ανέφερε η Μαρία Αντωνά σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ.

Έρχεται ο γάμος του αιώνα: Παντρεύονται Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά; Προχώρησαν ήδη μετά από 1 μήνα σχέσης

Σίγουρα το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι Γιώργος Λιάγκας-Μαρία Αντωνά απασχολεί ιδιαίτερα την ελληνική showbiz και όπως όλα δείχνουν η σχέση τους προχωράει και με γρήγορους ρυθμούς.

Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά σχετικά με τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε μια αποκάλυψη στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” την Τετάρτη.

“Μπορούμε να το λέμε άνετα πια ότι είναι σε σχέση, δεν είναι απλά φίλοι. Είναι περίπου ενάμιση μήνα μαζί, βγήκε πάρα πολύ γρήγορα”, είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

“Ο Γιώργος Λιάγκας έχει χάσει 15 κιλά, μη σας πω και 18. Μπορούμε να πούμε ότι μένουν πια μαζί, συζούν”

Με τέτοια σκαφάρα πως να μην τον ερωτευθεί: Λιάγκας και Αντωνά επισημοποίησαν τη σχέση τους με αυτή τη φωτογραφία

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά βρέθηκαν στον Πόρο από το βράδυ της Παρασκευής, 21 Ιουνίου, για να απολαύσουν ένα χαλαρό τριήμερο με αφορμή την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί, μακριά από την καθημερινότητα και τα βλέμματα των άλλων.

Γιώργος Λιάγκας: Διακοπές στο Πόρο με την Μαρία Αντωνά

Ο γνωστός παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τη διαμονή τους στο ίδιο ξενοδοχείο μέσω των social media, αγνοώντας τυχόν σχόλια και δημοσιεύματα που θα ακολουθήσουν.

Το πρωί του Σαββάτου, 22 Ιουνίου, το ζευγάρι φόρεσε τα μαγιό του και πήγε στην παραλία. Στη συνέχεια, απόλαυσαν βόλτες με το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σε αποκλειστικές φωτογραφίες από την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά στην παραλία, το ζευγάρι φαίνεται να χαλαρώνει στο σκάφος, απολαμβάνοντας την ηλιοθεραπεία.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες από το νησί, η Μαρία Αντωνά ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον Γιώργο Λιάγκα, φροντίζοντας συνεχώς να του βάζει αντηλιακό.

Ακολουθούν Φωτογραφίες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: