Καθόλου υπερήφανος γι’ αυτό που είπε ο Ηλίας Βρεττός: «Τώρα αυτά που τα βλέπει γυναίκα μου είναι καλό αυτή τη στιγμή;»

June 27, 2024

Καθόλου υπερήφανος γι’ αυτό που είπε ο Ηλίας Βρεττός: «Τώρα αυτά που τα βλέπει γυναίκα μου είναι καλό αυτή τη στιγμή;»


Διαφ.

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε απέναντι από την Αθηναΐδα Νέγκα το βράδυ της Τετάρτης και ανάμεσα στα όσα κλήθηκε να σχολιάσει ήταν και μια δήλωσή του πως έχει «κοιμηθεί με τρεις διαφορετικές γυναίκες μέσα σε ένα 24ωρο».

Ο Ηλίας Βρεττός σε αμηχανία θέλησε να ξεκαθαρίσει πως αυτό είναι κάτι που αναπαράγεται μέσα στα χρόνια και πως πλέον βρίσκεται σε μια διαφορετική συνθήκη της ζωής του και είναι άβολο να επανέρχεται αυτή η δήλωση.

«Κάθε 3-4 μήνες βλέπω σαν καινούρια είδηση ότι ο Ηλίας Βρεττός έχει κάνει έρωτα με τρεις γυναίκες μέσα σε ένα 24ωρο. Αυτό είχε γίνει σε ένα “Εξομολογητήριο” του Θέμη Γεωργαντά πριν από πολλά χρόνια. Ήταν μια αυθόρμητη στιγμή, και έκανα μια δήλωση για την οποία τώρα, παντρεμένος πια, δεν νιώθω καθόλου υπερήφανος» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Ηλίας Βρεττός σχολίασε: «Τώρα αυτά που τα βλέπει γυναίκα μου είναι καλό αυτή τη στιγμή; Μπορεί να κάνεις μια δήλωση σε μια στιγμή της ζωής σου και αυτό ήταν μια δήλωση που έκανε πολλά χρόνια πριν, σε μια φάση που είσαι μόνος σου και είσαι σε μια άλλη φάση της ζωής σου. Αυτή τη στιγμή, όντας παντρεμένος, όντας πολύ καλά με τη γυναίκα μου, το να βγαίνω και να συζητάω πολύ καλά με αυτά τα πράγματα και να ακούν η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, ο πεθερός μου, η γυναίκα μου, νομίζω ότι είναι λίγο άκομψο».

Τέλος, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Δεν μετανιώνω ποτέ και για τίποτα. Απλά κάτι που είπες κάποια στιγμή, μπορεί να είναι δυσάρεστο να το ξανασυζητήσεις υπό ένα διαφορετικό κλίμα στο μέλλον».

Ηλίας Βρεττός: «Είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα τη μέρα του γάμoυ»

Με απόλυτη γλαφυρότητα μίλησε ο Ηλίας Βρεττός για την πρώτη νύχτα του γάμου του, όσο βρισκόταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show.

Ο τραγουδιστής είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Η Αναστασία είναι η γυναίκα μου, είναι ο άνθρωπός μου, το στήριγμά μου. Ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, ήταν γύρω στα 180 άτομα. Φώναξα μόνο ανθρώπους καρδιάς, όλοι δέχθηκαν και ήρθαν. Η βραδιά του γάμου μας ήταν η ωραιότερη βραδιά της ζωής μου. Δεν έχω περάσει καλύτερα! Με συνεπήρε μια απίστευτη συγκίνηση. Το γεγονός πως είχαμε τους δικούς μας ανθρώπους στην πατρίδα μου για εμάς από καρδιάς… Έγινε ένα φοβερό γλέντι και έχω να το θυμάμαι.».

Ηλίας Βρεττός

Και πρόσθεσε: «Η συνταγή του κλειστού γάμου σε μας πέτυχε. Η ημέρα του γάμου είναι ιερή για μένα και χαίρομαι που δεν την έκανα κοσμική. Θέλω να πω ότι είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα την ημέρα του γάμου. Δε χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω, τι άλλο να πω; Τα έκανα όλα παραδοσιακά, γιατί έτσι ήθελα να το ζήσω».

«Ήθελα να κλείσει το ίδιο τέλεια αυτή η υπέροχη βραδιά», κατέληξε, ο Ηλίας Βρεττός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: