«Δεν βρωμάει, ορκίζομαι! Κλ@ν# μέντες!»: Πήγε στο First Dates και με τα… αέρια παραλίγο να καταστρέψει το ραντεβού

June 27, 2024

«Δεν βρωμάει, ορκίζομαι! Κλ@ν# μέντες!»: Πήγε στο First Dates και με τα… αέρια παραλίγο να καταστρέψει το ραντεβού


Διαφ.

Παρά την αναφορά του στα… αέριά του, το ραντεβού του Αλέξανδρου με την Αλεξάνδρα στο First Dates πήγε πολύ καλά.

Ο 20χρονος σε κάποια στιγμή του ραντεβού μοιράστηκε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τον εαυτό του, όταν η Αλεξάνδρα του είπε ότι της αρέσουν οι άνδρες που προσέχουν τον εαυτό τους. «Εγώ γενικά περιποιούμαι πάρα πολύ τον εαυτό μου. Και μπάνιο… δεν θα σου βρομίσω. Βασικά… δεν θα το πω!», είπε με την Αλεξάνδρα να τον προτρέπει να της πει.

«Ακόμα και το αέριό μου δεν βρωμάει, στο ορκίζομαι! Αφού οι φίλοι μου, μου λένε ”μ@λ@κ@ τι κάνεις;” Και κλ@νω μέντα! Το εννοώ όντως», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος.

Στη συνέχεια στην προσωπική του συνέντευξη είπε γι αυτό το θέμα: «Θα στο πουν και οι φίλοι μου. Έχω κλ@σει φίλους στο πρόσωπο και δεν μύρισε! Δεν μυρίζει. Όντως δεν μύρισε…».

«Θέλω πάρα πολύ να ξαναβγούμε, γιατί πιστεύω ότι έχουμε πολλά κοινά και θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα», είπε στην προσωπική της συνέντευξη η Αλεξάνδρα, παρότι ο Αλέξανδρος δε μοιάζει με τον Μάσιμο από την ταινία 365 μέρες.

Φεύγοντας, το ζευγάρι ευχαρίστησε τη Ζενεβιέβ για τη φιλοξενία, με τον Αλέξανδρο να της λέει ότι το First Dates έκανε πάρα πολύ καλή επιλογή στο ραντεβού που του βρήκε.

«Περάσαμε πολύ ωραία και θεωρώ πως πέσαμε μέσα… μας κάνατε καλή επιλογή», είπε ο Αλέξανδρος προσθέτοντας ότι θα βγουν δεύτερο ραντεβού, με την Αλεξάνδρα να παραδέχεται κι εκείνη ότι θα έβγαιναν δεύτερο ραντεβού.

Τα “έπαιξαν” και οι κάμεραμαν: Στο First Dates μόλις έγινε το πιο ¨παρανοϊκό” ραντεβού με εξωγήινους και τον… ΛΕΞ

Ένα ακόμα απολαυστικό ραντεβού μας χάρισε το First Dates με εξωγήινους, NASA και τον ΛΕΞ!

Η ύπαρξη ή μη των εξωγήινων έγινε θέμα συζήτησης στο ραντεβού του Σπύρου και της Λούσι στο First Dates. Ο 27χρονος απάντησε στη Λούσι με στίχους από το κομμάτι του ράπερ ΛΕΞ, “Τίποτα στον κόσμο”, και στο backstage αναρωτήθηκε για την ωριμότητά της.

Υπάρχουν εξωγήινοι;

Στην συζήτηση του Σπύρου και της Λούσι στο First Dates, με τη βοήθεια καρτών που τους δόθηκαν, συζητήθηκαν οι εξωγήινοι και διάφορες θεωρίες συνομωσίας.

Η Λούσι ρώτησε τον Σπύρο: «Υπάρχουν εξωγήινοι;», ενώ αυτός απάντησε: «Γιατί να μην υπάρχουν;».

Στη συνέχεια, η κοπέλα πρόσθεσε: «Ποιος μας λέει ότι δεν υπάρχουν;»

ΛΕΞ και NASA

O Σπύρος της απάντησε με στίχους από ΛΕΞΕξωγήινοι, διαστημόπλοια και ουσίες, πέφτουμε από τις πολυκατοικίες», είπε ο παίκτης του ριάλιτι του Star.

«Ξέρω ότι κάτι υπάρχει στη θάλασσα που δε μας έχουν πει… », είπε η Λούσι. «Το Κθούλου;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος. «I don’t know! Αλλά σκέψου το ’56 η NASA άρχισε να κοιτάει τη θάλασσα. Την ίδια χρονιά το σταμάτησε, κι άρχισε να κοιτάει τρόπο να βγούμε από τη Γη. Μετά… έκανε έκρηξη μέσα στη θάλασσα; Τι βρήκε;», πρόσθεσε η Λούσι.

«Κι αρχίζουμε θεωρίες συνομωσίας…», αποκρίθηκε ο Σπύρος.

«Νομίζω χαλάρωσα τόσο πολύ που έλεγα ό,τι χαζομάρα μου ερχόταν στο μυαλό», είπε στην κάμερα η Λούσι. «Είναι θα πω μικρή αλλά όχι με το ηλικιακό, πιο προς το ανώριμο,. ξέρω ‘γω… δε θέλω να γίνω κακός παραπάνω. Ο νοών νοείτω!», είπε ο Σπύρος, υπονοώντας ότι δε θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού με τη Λούσι.

Ακολουθεί το απολαυστικό βίντεο

«Μωρό μου»: Λαρισαία πήγε στο first dates & έστελνε SMS στον σύντροφό της ενώ ήταν ραντεβού με υποψήφιο γαμπρό

Το First Dates επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο τη Δευτέρα το βράδυ (10/06), φέρνοντας μαζί του ένα απρόοπτο γεγονός που έκανε αίσθηση. Μια νεαρή κοπέλα, η Βασιλική, βρέθηκε σε μια περίεργη κατάσταση όταν, ενώ βρισκόταν σε ραντεβού με έναν υποψήφιο ταίρι, ταυτόχρονα τσάταρε στο κινητό της με τον τωρινό της σύντροφο.

Το περιστατικό ξεκίνησε με έναν άβολο διάλογο, καθώς η Βασιλική εξέφρασε τις προσδοκίες της για έναν άντρα αποφασιστικό, ενώ φάνηκε ότι ο Γιώργος δεν ανταποκρινόταν στα κριτήριά της. Ωστόσο, το πραγματικά συγκλονιστικό στιγμιότυπο ήταν όταν η Βασιλική, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έβγαλε το κινητό της και άρχισε να επικοινωνεί μέσω chat.

Η αντίθεση ανάμεσα στην πραγματική και την εικονική παρουσία της στο First Dates προκάλεσε συζητήσεις και ανακατεύθυνση της προσοχής του κοινού που παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Η ίδια αποκάλυψε ότι επικοινωνούσε με τη μητέρα της και της έστελνε φωτογραφίες της. Ωστόσο, ο κάμεραμαν την ανέκρυψε να μιλά με έναν άλλον άνδρα. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα έγραφε: «μωρό μου είμαι στο first dates, με έναν βλ@κ@».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: