Βρήκε στα μάτια του τον… πατέρα των παιδιών της: Με πασίγνωστο 35χρονο επιχειρηματία της Πάρου η Κανούργιου;

June 27, 2024

Βρήκε στα μάτια του τον… πατέρα των παιδιών της: Με πασίγνωστο 35χρονο επιχειρηματία της Πάρου η Κανούργιου;


Διαφ.

Φήμες θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι ερωτευμένη και να είναι σε σχέση με έναν γοητευτικό 35χρονο επιχειρηματία.

Στην εκπομπή «Happy Day», με αφορμή την ατάκα της για το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε την ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια για να μάθει αν ισχύουν οι φήμες περί νέας σχέσης.

«Κατερίνα Καινούργιου, αν μας βλέπεις –γιατί νομίζω ότι είναι η ώρα που μας βλέπει-, ποιος είναι αυτός ο 35χρονος επιχειρηματίας με τον οποίο βγαίνεις; Ισχύουν οι ειδήσεις», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που ήταν μόνη, φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός 35χρονου επιχειρηματία, ιδιοκτήτη μαγαζιών στο Κολωνάκι. Μάλιστα οι δυο τους ταξίδεψαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Πάρο, όπως αναφέρει το TLIFE

Βρήκε επιτέλους τον άντρα της ζωής της: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου

Μετά από μια μακρά περίοδο μοναξιάς, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός 35χρονου επιχειρηματία, ιδιοκτήτη καταστημάτων στο Κολωνάκι.

Διακριτικότητα και Ρομαντικά Ταξίδια

Παρά την ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Καινούργιου τηρεί διακριτική στάση, αποφεύγοντας να μοιραστεί λεπτομέρειες δημοσίως. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στην Πάρο. Εκεί, πέρασαν όμορφες στιγμές, ενώ ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ένα Όμορφο Ζευγάρι με Μέλλον

Όσοι τους έχουν δει από κοντά, μιλούν για ένα πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι. Οι κοινές τους εμφανίσεις και η θετική τους ενέργεια αφήνουν υποσχέσεις για μελλοντικές συζητήσεις και δημοσιεύματα γύρω από τη σχέση τους.

Τρισευτυχισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: Ο νέος σύντροφος που της άλλαξε τη ζωή και η απόλυτη ευτυχία

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να απαντήσει προσωπικά στην Κατερίνα Καιν͏ούργιου μετά την αποκάλυψη της στον αέρα ότι ͏τον είχε͏ δει σε έξοδό του δίπλα στη νέα του σύντροφο,͏ Μαρία Παπαγεωργίου.

Η σπόντα του Κωνσταντίνου Βασάλου σε Κατερίνα Καινούργιου

Ο συνεργάτης και φίλος της Σίσσυς Χρηστίδου έστειλε στην Κατερίνα ͏Καινούργιου ένα  ͏μήνυμα μετά από συζήτηση στο π͏άνελ για το αν η οικοδέσποινα της Σούπερ Κατερίνας έχει αρχίσει να βγαί͏νει με νέο σύντροφο..

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στην εκπομπή του Alpha ότι κανένα από τα μέλη του πάνελ δεν ήταν ελεύθερο και αυτό το ανέφερε κατά τη διάρκεια της προβολής ενός βίντεο.

«Η είδηση του multi είναι μία. Ότι η Καινούργιου είναι σε σχέση, γιατί το είπε ο Γκουντάρας, ότι κανένας από το τραπέζι δεν είναι ελεύθερος και η Κατερίνα δεν το αρνήθηκε. Άρα τι σημαίνει αυτό;» αναρωτήθηκε ο Παύλος Σταματόπουλος, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να συμπληρώνει: «Για να το πει αυτό ο Γρηγόρης, σημαίνει ότι το λέει με τις ευλογίες της. Δηλαδή εσύ δεν θα έλεγες τέτοια κουβέντα εδώ, αν δεν την είχαμε συζητήσει».

«Επειδή και εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε»

Για να πάρει το λόγο στη συνέχεια Κωνσταντίνος Βασάλος και να στείλει στην Κατερίνα Καινούργιου το προσωπικό του μήνυμα. «Πάντως Κατερίνα, επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί βλέπω ότι γενικά λες “είδα αυτόν με αυτήν, είδα τον Κωνσταντίνο στο Κολωνάκι”. Και εσύ κυκλοφορείς, οπότε Κατερίνα πρόσεχε! Μπορεί να είμαι σκορπιός αλλά δεν είμαι εκδικητικός»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: