Κυκλοφόρησε βίντεο από κάμερα ασφαλείας: Καρέ – καρέ η επίθεση που δέχτηκε η Χριστίνα Παππά, την χτύπησε άγνωστος

June 28, 2024

Κυκλοφόρησε βίντεο από κάμερα ασφαλείας: Καρέ – καρέ η επίθεση που δέχτηκε η Χριστίνα Παππά, την χτύπησε άγνωστος


Διαφ.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Χριστίνα Παππά μετά την επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο άνδρα χθες, Τετάρτη 26 Ιουνίου, στην περιοχή της Γλυφάδας για μια θέση πάρκινγκ.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από αναρτήσεις της στο instagram περιέγραψε το συμβάν, όσο εκείνη είχε παρκάρει το όχημά της έξω από το φαρμακείο με τον περαστικό να ξεκινά αρχικά μια λεκτική επίθεση.

«Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα – με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ – και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο», είπε στο instagram, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως κατά την έξοδό της από το φαρμακείο ο άνδρας την πάτησε με το αυτοκίνητό του – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

Μόλις λίγα λεπτά μετά τις αναρτήσεις της Χριστίνας Παππά, το T-live επικοινώνησε με την ίδια η οποία εμφανίστηκε σοκαρισμένη στην εκπομπή και περιέγραψε αναλυτικά το χρονικό της επίθεσης.

«Πήρε φόρα και με πάτησε (σ.σ. με το αυτοκίνητο), έπεσα πάνω στο καπό. Βγήκε έξω, με άρπαξε από τα χέρια και με πέταξε πάνω στο αυτοκίνητο. Ήταν κάποια άτομα εκεί και μας χωρίσανε, περισσότερο οι γυναίκες.

Μου ζητούσαν να ηρεμήσω. Πώς όμως; Με έναν άνθρωπο που με έχει βρίσει, με έχει χτυπήσει, με έχει πατήσει. Στο τέλος θα μας βρίζουν, θα μας χτυπάνε τις γυναίκες και αυτοί θα μένουν ατιμώρητοι», είπε η Χριστίνα Παππά.

Όσο για την επόμενη κίνησή της να κάνει μήνυση κατά του άγνωστου άνδρα, η Χριστίνα Παππά σημείωσε: «Ήρθε ο γιος μου κλαίγοντας έξω να τον λιντσάρει και του είπε “χίλια συγγνώμη, έχω χάσει τη δουλειά μου και έχω ένα παιδί άρρωστο με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα”», με αποτέλεσμα η γνωστή ηθοποιός να μην τον μηνύσει τελικά…

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το T-live:

Απλά κάθομαι και σκέφτομαι τώρα που ηρεμώ μετά το μπάνιο που έκανα ότι το να σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου και να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός και με τα λόγια, εριστικός, κακός, να μιλάς τόσο άσχημα σε μια γυναίκα μπροστά σε τόσο κόσμο. Είναι πατέρας και έχει ένα παιδί με κάποια προβλήματα όπως μας είπε στο αστυνομικό τμήμα για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Ωστόσο, ξαναλέω ότι όσοι έχετε προβλήματα αυτά τα γεγονότα πρέπει να μας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους», είπε η Χριστίνα Παππά.

Το παραδέχτηκε & αποθεώθηκε: Η πραγματική ηλικία της Χριστίνας Παππά και το χλιδάτο πάρτι γενεθλίων στη Μύκονο

Στη Μύκονο γιόρτασε τα γενέθλιά της η Χριστίνα Παππά. 

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι για τα γενέθλιά της στο Νησί των Ανέμων με φίλους και έχοντας δίπλα της πάντα τον γιο της, Δημήτρη και τη νύφη της , Άννα Μπεζάν.

Η Χριστίνα Παππά έσβησε τα κεράκια μιας εντυπωσιακής τούρτας και δέχθηκε ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Χριστίνα Παππά έγινε 55 χρονών και δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Happy Day από το Mykonos live tv!

«Η πεθερούλα μου έχει τρομερό σουξέ στα πάρκα»: Η Άννα Μπεζάν έδωσε… στεγνά την Χριστίνα Παππά στον αέρα

Στην εβδομάδα μόδας, οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν την Άννα Μπεζάν και την πεθερά της, Χριστίνα Παππά, οι οποίες πραγματοποίησαν δηλώσεις που προβλήθηκαν σήμερα. Η Χριστίνα Παππά εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη βλέποντας τη νύφη της να κάνει την εμφάνισή της στην πασαρέλα φορώντας νυφικό, ενώ η Άννα Μπεζάν αποκάλυψε ότι η πεθερά της τραβάει τα βλέμματα όταν βγαίνουν μαζί στο πάρκο με το παιδί της.

Χριστίνα Παππά: Τα όσα ανέφερε

«Συγκινήθηκα που είδα τη νύφη μου με το νυφικό. Περιμένω πως και πως τον γάμο… Όταν με το καλό γίνει ο γάμος, σύντομα, μπορεί και να λιποθυμήσω. Εννοείται ότι κράτησα την ουρά, τα πάντα θα κάνω για την Άννα», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Και συπλήρωσε η Άννα Μπεζάν: «Της χρωστάω πάρα πολλά και χαίρομαι πολύ που έχω αυτή την πεθερά. Όλα θα γίνουν στον καιρό τους. Εγώ επειδή είμαι μαμά, δε μπορώ να διατηρηθώ τόσο όμορφη όσο η πεθερά μου. Κάποιοι την περνάνε για μαμά. Να πω ότι έχει και τρομερό σουξέ η πεθερούλα μου στα πάρκα».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

“Είμαι θαυμάστριά της”: Η Άννα Μπεζάν αποθέωσε την πασίγνωστη πρώην του άντρα της & τους άφησε “κόκαλο” στο J2US

Το βράδυ του Σαββάτου, το J2US επέστρεψε με ένα ακόμα live, όπου ξεχώρισε η εμφάνιση της Άννας Μπεζάν και του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη, που εντυπωσίασαν με την ερμηνεία τους στο τραγούδι «Μπερδέματα» της Ζόζεφιν.

Μετά την εμφάνισή τους και τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, το δίδυμο μετακινήθηκε προς το celebrity room, όπου τους περίμενε μια ερώτηση από την Κατερίνα Στικούδη. Με μια έμμεση αναφορά στην παρελθοντική σχέση της Ζόζεφιν με τον επιχειρηματία Δημήτρη Παππά, ρώτησε την Άννα Μπεζάν αν συζητά με τον παρτενέρ της για τις πρώην σχέσεις του.

Η Άννα Μπεζάν απάντησε: «Όχι δεν συζητάμε για πρώην, αλλά είμαι φαν της Ζόζεφιν θέλω να πω. Προκαλώ τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει τα μαγικά του και να τραγουδήσω στη σκηνή με τη Ζόζεφιν».

Δείτε το βίντεο της επίθεσης, από το Mega:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: