Οργή Γιώργου Λιάγκα κατά Σταματίνας Τσιμτσιλή για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της: «Γ@μ…ο, φάγατε κόλλημα»

June 28, 2024

Οργή Γιώργου Λιάγκα κατά Σταματίνας Τσιμτσιλή για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της: «Γ@μ…ο, φάγατε κόλλημα»


Διαφ.

Δημοσιογραφική κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στον Δήμο Βερύκιο με αφορμή τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στον Δήμο Βερύκιο σχετικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το ενδεχόμενο να τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος του Happy Day, Δήμος Βερύκιος, ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα δικαιωθεί και ο Γιώργος Λιάγκας θα την πατήσει.

Έντονη διαφωνία Γιώργου Λιάγκα και Βαγγέλη Περρή

Για κάποιο λόγο πρέπει να με αμφισβητούν

Ο Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος και σε έντονο στυλ σχολίασε: «Ο κύριος Βερύκιος βγήκε για ακόμα μία φορά… Έχουν ένα κόλλημα στην εκπομπή της Σταματίνας, για κάποιο λόγο πρέπει να με αμφισβητούν. Δεν έχω καταλάβει αν τους κάνει καλό… Πάλι με αμφισβητήσει».

Να σας ενημερώσω ότι δεν σας βλέπω

«Να σας ενημερώσω ότι δεν σας βλέπω -όχι επειδή δεν σας εκτιμώ και πάτε και πάρα πολύ καλά και δικαίως και λέω και πολύ καλά λόγια για την Σταματίνα και για την εκπομπή της- επειδή δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Βλέπω αναπαραγωγές στα site».

Θα τραγουδήσει τελικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη;

Σύμφωνα  με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Κωνσταντινός Αργυρός δεν θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελακή, με τον ίδιο μάλιστα τον τραγουδιστή να μην γνωρίζει καν την ημερομηνία του γάμου!

Ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε: «Εγώ δεν έδωσα ρεπορτάζ, πήγα στις Σπέτσες, μίλησα με τον ίδιο τον Κασσελάκη και τον ίδιο τον Αργυρό. Αν ήταν στημένο και με κοροϊδεύουν, τότε είμαι ηλίθιος και με κοροϊδεύουν. Αν το πρόβλημα είναι ότι κάποιος λέει ψέματα, δεν λέω εγώ, λένε αυτοί. Γαμ..ο.

Άρα κ. Βερύκιε, όταν εσείς ψευδώς βγαίνατε και λέγατε ότι θα πάει να τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο, ο Αργυρός δεν ήξερε καν ότι γίνεται γάμος».

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

«Ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρία Αντωνά και η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Γιώργο Μαζωνάκη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πρωί της Παρασκευής.  Ενώ αμέσως μετά το γύρισμα της συνέντευξης ο δημοφιλής τραγουδιστής ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Μύκονο, όπου θα μείνει στο σπίτι της φίλης του, Χριστίνας Πολίτη. Στο ίδιο νησί βρίσκονται επίσης ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ιωάννα Σαρρή και ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος διατηρεί και επιχειρήσεις στο νησί.

Ποια πρόσωπα συζητιούνται και για το καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ;

Η αισθηματική σχέση του Γιώργου με την Μαρία Αντωνά δείχνει να εξελίσσεται θετικά, ωστόσο η επαγγελματική του σχέση με τη Λίτσα Πατέρα είναι αβέβαιη. Ενώ ο Γιώργος δεν είναι ικανοποιημένος με τη στήλη της Λίτσας στην εκπομπή του, αυτή παραμένει σίγουρα ένα από τα ατού και ακρογωνιαίος λίθος στον σταθμό. Παρά τις προτάσεις που έχει λάβει από άλλα κανάλια, η Λίτσα δεν έχει ποτέ προδώσει τον ΑΝΤ1, ακόμα και όταν αντιμετώπισε δυσκολίες.

Ίσως να έχασε την αρχισυντάκτριά της , αλλά κατάφερε να κερδίσει τον συνεργάτη που επιθυμούσε περισσότερο. Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται πως επανενώνονται μετά από τρία χρόνια, με τη συμμετοχή του Νίκου Παρτσώλη και του Άγγελου Βουράκη όπως όλα δείχνουν στην εκπομπή. Υπάρχουν φήμες για τη συμμετοχή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και την επιστροφή της Σάσας Σταμάτη στην εκπομπή.

Η εκπομπή της Φαίης θα ακολουθεί μετά από το δίδυμο Χασαπόπουλου-Βούλγαρη, οι οποίοι θα προβάλλονται από τις 6.00 μέχρι λίγο μετά τις 9 και μισή. Η επίσημη ανακοίνωση για την αλλαγή αυτή θα καθυστερήσει καθώς είναι σε ισχύ το συμβολαίου της Φαίης με το κανάλι του Φαλήρου μέχρι και τις 31/7.

Οι πρωταγωνιστές της επερχόμενης σειράς “Ταμπού” του Ανδρέα Γεωργίου είναι θα  η Μυρτώ Αλικάκη, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Κατερίνα Μισιχρόνη, η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Μέμος Μπεγνής. Το επίσημο δελτίο τύπου με όλους τους πρωταγωνιστές που φωτογραφήθηκαν την περασμένη εβδομάδα αναμένεται σύντομα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: