«Με έδειρε και με πάτησε με το αυτοκίνητο»: Τραγικές ώρες για την Χριστίνα Παππά, την πλάκωσε στο ξύλο

June 28, 2024

«Με έδειρε και με πάτησε με το αυτοκίνητο»: Τραγικές ώρες για την Χριστίνα Παππά, την πλάκωσε στο ξύλο


Διαφ.

Η Χριστίνα Παππά έπεσε θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού στη Γλυφάδα, σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η καταγγελία της Χριστίνας Παππά

Ειδικότερα, η επιχειρηματίας βρισκόταν σε ένα φαρμακείο, προκειμένου να αγοράσει φάρμακα, όταν συνέβη το περιστατικό για το πάρκινγκ του καταστήματος, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Αν και η ηθοποιός είχε σκοπό καταθέσει μήνυση εναντίον του άνδρα με τον οποίο τσακώθηκε, μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί.

Όπως υπογραμμίζει σε Instagram story της έξω από το αστυνομικό τμήμα «θέλω να σας πω για ένα βίαιο περιστατικό στη Γλυφάδα σήμερα. Έχει και συνέχεια, είμαι εδώ για να κάνω μήνυση. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβόμαστε. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει τρελαθεί», ανέφερε αρχικά σε Instagram story της έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Στη συνέχεια, αφού έφτασε σπίτι της, αποκάλυψε λεπτομέρειες του περιστατικού.

Γιατί δεν κατέθεσε μήνυση τελικά η Χριστίνα Παππά

Όπως επεσήμανε η Χριστίνα Παππά «μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα -που είναι και αρκετά μεγάλο φαρμακείο στη Γλυφάδα, με πολύ μεγάλο χώρο parking- και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο. Λέω συγγνώμη κύριε, δικό μου είναι το αυτοκίνητο, αλλά έχει άπειρο χώρο εκεί γιατί είναι τεράστιο το πάρκινγκ. Άρχισε έβριζε προσβλητικά, δεν φαντάζεστε πόσο! Κάποια στιγμή τρελάθηκα, του λέω “ρε παλιοαλήτη” θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο. Βγαίνω έξω και με είχε κλείσει στην πόρτα του αυτοκινήτου με το αυτοκίνητό του. Μπαίνω από τη θέση του συνοδηγού. Του κλείνω με όπισθεν την είσοδο γιατί ήθελα να περιμένω την αστυνομία. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε αμέσως και ευγενικά. Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη για να φύγει, αλλά προτίμησε να με πατήσει και να βγει από το αυτοκίνητο να με χτυπήσει. Απλά κάθομαι και σκέφτομαι τώρα που ηρεμώ μετά το μπάνιο που έκανα ότι το να σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου και να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός και με τα λόγια, εριστικός, κακός, να μιλάς τόσο άσχημα σε μια γυναίκα μπροστά σε τόσο κόσμο. Είναι πατέρας και έχει ένα παιδί με κάποια προβλήματα όπως μας είπε στο αστυνομικό τμήμα για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Ωστόσο, ξαναλέω ότι όσοι έχετε προβλήματα αυτά τα γεγονότα πρέπει να μας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους».

Χριστίνα Παππά: Aνέβηκε πανέμορφη στην πασαρέλα και έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα προς όλες της γυναίκες άνω των 50

Το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες άνω των 50 θέλησε να στείλει η Χριστίνα Παππά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Χριστίνα Παππά επέλεξε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από την πρόσφατη πασαρέλα που έκανε στην εβδομάδα μόδας και την επίδειξη της νέας κολεξιόν της καλής της φίλης Τζο Τόνγκου, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

«Με όλη μου την αγάπη στις γυναίκες άνω των 50 , διότι αξίζουμε τα καλύτερα ! Ποτέ μη σταματάς να νιώθεις ότι είσαι μοναδική και sexy , ότι είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ μοναδική… και ότι μπορείς να κανείς τα πάντα ! Να ζήσεις να γελάσεις να χορέψεις , να ερωτευτείς , να ταξιδέψεις , κ να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: