Αδιανόητη τραγωδία: Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε 47χρονο πατέρα, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός στο facebook

June 28, 2024

Αδιανόητη τραγωδία: Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε 47χρονο πατέρα, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός στο facebook


Διαφ.

Ένας 47χρονος δημοτικός υπάλληλος έχασε τη ζωή του, σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι, στου Παπάγου, όταν έπεσε από δέντρο και καταπλακώθηκε από κλαδί.

Ο 47χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας και κηπουρικής του δήμου και σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πατέρας δύο παιδιών, βρισκόταν στο σημείο για να εκτελέσει εργασίες που του είχαν ανατεθεί και συγκεκριμένα  να κόψει το δέντρο.

Το δυσάρεστο περιστατικό έγινε την ώρα που ο εργάτης βρισκόταν σε αυλή σχολείου, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυροκάστρου και έκανε εργασίες.

Το ΕΚΑΒ μετέβη άμεσα στο σημείο, προκειμένου να διακομίσει τον αδικοχαμένο άνδρα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», αλλά, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά, καθώς εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο, επίσης, μετέβησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα της Πυροσβεστικής.

Συνάδελφοί του και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προκειμένου να δώσουν καταθέσεις για το πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα.

Ο δήμος Παπάγου εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του 47χρονου

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του δήμου στο Facebook έχει ως εξής:

“Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος εργαζόταν στην υπηρεσία πρασίνου και έχασε την ζωή του εν ώρα εργασίας.

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στους δημότες, εργατικός, που ξεχώριζε για την ευαισθησία του, την προθυμία και την αφοσίωσή του στο έργο που επιτελούσε.

Είναι οδυνηρό να αποχαιρετούμε έναν ευσυνείδητο εργαζόμενο, έναν άνθρωπο, με σημαντική προσφορά στο Δήμο μας, που επιτελούσε με αυταπάρνηση τα καθήκοντά του.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Ατύχημα για 47χρονο δημοτικό υπάλληλο

Αρκαδία: Αυτός είναι ο 47χρονος οδηγός ΚΤΕΛ που πέθανε ξαφνικά – Παραλίγο να πέσει στο γκρεμό το λεωφορείο

Θλίψη επικρατεί στην περιοχή της Τρίπολης για τον τόσο πρόωρο χαμό του 47χρονου οδηγού του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, χθες στα Λαγκάδια.

Ο 47χρονος Μίμης Παναγιωτόπουλος ένιωσε αρχικά αδιαθεσία, στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του, απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, ενώ οι φίλοι του θα τον θυμούνται για την αγάπη του στη μουσική και τους δίσκους βινυλίου.

Πώς έγινε το τροχαίο

Ο οδηγός όταν ένιωσε αδιαθεσία έκανε στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο ανάμεσα σε Λευκοχώρι και Λαγκάδια και κατέβηκε για λίγα λεπτά, όμως όπως αναφέρει το arcadiaportal, ανεβαίνοντας ξανά στη θέση του και βάζοντας μπροστά το όχημα έχασε τις αισθήσεις του με το λεωφορείο να κυλά προς τον γκρεμό και να σταματά στο χείλος του.

Στο σημείο εκτός από τα τέσσερα οχήματα και τους 14 άνδρες της πυροσβεστικής, την αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασε και ο Δήμαρχος Γορτυνίας Κούλης Ευστάθιος.

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής, με το λεωφορείο να εκτελεί το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας – Τρίπολη.

Σύμφωνα με τα Λαγκαδινά Νέα, το λεωφορείο μετά από την αδιαθεσία του 47χρονου εξετράπη τηςν πορείας του με αποτέλεσμα να κρεμαστεί στο γκρεμό. Μέσα στο λεωφορείο υπήρχε μία επιβάτιδα, η οποία κατάφερε να βγει από την πίσω πόρτα και παρά το σοκ της, είναι καλά στην υγεία της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: