«Υποφέρω κι εγώ»: Κραυγή απόγνωσης από την Βίκυ Παγιατάκη, οι δύσκολες ώρες και η δημόσια έκκληση

June 28, 2024

«Υποφέρω κι εγώ»: Κραυγή απόγνωσης από την Βίκυ Παγιατάκη, οι δύσκολες ώρες και η δημόσια έκκληση


Διαφ.

Η Βίκυ Παγιατάκη εφιστά την προσοχή των ενδιαφερόμενων πελατών, μέσω της εκπομπή «Πάμε Δανάη», να μην αγοράζουν προϊόντα με το όνομά της, καθώς πρόκειται για απάτη.

Χρησιμοποιούν το όνομα της Βίκυς Παγιατάκη χωρίς την έγκρισή της

Ειδικότερα, η αστρολόγος, πριν προχωρήσει στις ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων, υπογράμμισε ότι δέχεται μηνύματα ότι επιτήδειοι πωλούν ψευδώς προϊόντα με το όνομά της, χωρίς τη δική της έγκριση.

Θύμα απάτης έπεσε η Βίκυ Παγιατάκη

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε για την απάτη σε βάρος της «Δανάη μου, θα μου επιτρέψεις να πω κάτι. Παρακαλώ, μην μπαίνετε σε σάιτ που πουλούν πράγματα με το όνομά μου. Δεν έχω καμία σχέση. Με παίρνουν από την Κύπρο και τους λένε: είναι 110 ευρώ, θα έρθει το κούριερ από τη Μάλτα. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, υποφέρω κι εγώ και μόνο που με παίρνετε τηλέφωνο ή μου αφήνετε μηνύματα. Δεν μπορώ, δηλαδή έλεος. Το έχω ξαναπεί, αλλά δυστυχώς απ’ ό,τι φαίνεται αλλάζουν».

Τον άφησε πριν την εκκλησία: Η άγνωστη σχέση του Γιώργου Μαρίνου με τη Βίκυ Παγιατάκη και το άδοξο φινάλε

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει να μας λέει τις καθημερινές προβλέψεις των ζωδίων όμως η Βίκυ Παγιατάκη είχε σχέση με πολύ γνωστό ηθοποιό.

Πολλοί θυμούνται τον Γιώργο Μαρίνο για τον έρωτά του με την Κατιάνα Μπαλανίκα, αλλά λιγότεροι έχουν υπόψη τους πως κάποτε είχε σχέση με την αστρολόγο, Βίκυ Παγιατάκη, με την οποία μάλιστα βρέθηκε κοντά στην εκκλησία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλκίνοο Μπουνιά, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής δουλειάς και είχαν από την αρχή μια μοναδική σχέση. Αργότερα, παρά το γεγονός ότι το ειδύλλιό τους επρόκειτο να δημοσιοποιηθεί εν έτει 1987, η Παγιατάκη έκανε πίσω, με τον Μαρίνο σήμερα να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Ο λόγος που… δεν έδεσε ο γάμος τους

Όταν, δε, τη ρώτησαν για το γάμο που δεν έγινε, απάντησε: «Εδώ και δυο μήνες, έχω καταπιαστεί με μεγάλη επιτυχία, με την κινέζικη αστρολογία, που είχα ξεκινήσει το 1984 στην Κεϋλάνη. Ο γάμος είναι ένας ωραίος θεσμός, αλλά απαιτεί καθημερινότητα. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαν να συμβαδίσουν γάμος και αστρολογία. Τι με κοιτάτε, δεν μιλάω κινέζικα;» είχε πει η γνωστή αστρολόγος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: