Σαν Γαλλίδα η Στεφανίδου: Με ολόλευκο tennis look, πλισέ φούστα και λευκές μπαλαρίνες, χαϊδεύει τον σκύλο της στον κήπο

June 28, 2024

Σαν Γαλλίδα η Στεφανίδου: Με ολόλευκο tennis look, πλισέ φούστα και λευκές μπαλαρίνες, χαϊδεύει τον σκύλο της στον κήπο


Διαφ.

Ένα απίθανο tennis look φόρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου και φωτογραφήθηκε με αυτό στον καταπράσινο κήπο του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Το συγκεκριμένο look είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος, κυρίως λόγω της νέας ταινίας Challengers με την Ζεντάγια, η οποία έχει απογειώσει το tennis look όλο αυτό το διάστημα.

H Τατιάνα Στεφανίδου αγαπά το συγκεκριμένο στιλ και το φόρεσε ιδανικά. Συγκεκριμένα φόρεσε μια λευκή πλισέ μίντι φούστα με ένα λευκό τοπ με ρίγες στον λαιμό και τα μανίκια.

Ολοκλήρωσε το Lacoste σύνολό της με λευκές μπαλαρίνες που είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Ακόμα, πρόσθεσε στο σύνολο την Ιt τσάντα της σεζόν, την tote bag του οίκου Βοttega Veneta σε λευκό χρώμα αξίας 2.760 ευρώ.

Προκαλεί “πανικό” η Στεφανίδου: Η φώτο με τσάντα χιλιάδων ευρώ στην “πνιγμένη” από δέντρα αυλη της βίλας της

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανάρτησε μια καινούργια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τον κήπο του σπιτιού της στα βόρεια προάστια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Τ Live του Alpha ποζάρει στον περιποιημένο κήπο της με τον αγαπημένο της σκύλο. Για την εμφάνισή της, επέλεξε ένα λευκό σύνολο εμπνευσμένο από το τένις.

Εμφάνιση με άρωμα…Hollywood

Αν και η Τατιάνα Στεφανίδου αγαπά αυτό το στυλ, το tennis look έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος, χάρη και στη νέα ταινία της Ζεντάγια, “Challengers”.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο από τη Lacoste, το οποίο ολοκλήρωσε με λευκές μπαλαρίνες, ένα αξεσουάρ που είναι ιδιαίτερα της μόδας αυτή τη σεζόν.

Τσάντα για… λίγους

Στη φωτογραφία φαίνεται επίσης η “must-have” τσάντα της σεζόν. Είναι η tote bag του οίκου Bottega Veneta σε λευκό χρώμα, η οποία κοστίζει 2.760 ευρώ.

Ακολουθούν οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της παρουσιάστριας

Dior ζώνη, Chanel τσάντα, Louis Vuitton ατζέντα: Η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει στο μίνιμαλ ασπρόμαυρο γραφείο της

H Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών ενώ βρίσκεται στη δουλειά και μας έδειξε το πολυτελές minimal γραφείο της.

Στις φωτογραφίες είδαμε η παρουσιάστρια του TLive στον Alpha να ποζάρει φορώντας ένα μοβ φόρεμα μέσα στο ασπρόμαυρο γραφείο της.

Όπως βλέπουμε, το γραφείο είναι μοντέρνο και minimal με μεγάλες τζαμαρίες.

Στον χώρο υπάρχει και ένα μικρό σαλόνι που είναι μαύρο ενώ έχει και έναν εντυπωσιακό καθρέφτη.

Πάνω στο γραφείο της είχε τη μαύρη Chanel τσάντα της και μια δερμάτινη ατζεντα Louis Vuitton.

H αντζέντα της είναι η Multicolor Agenda GM Day Planner και κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: