Βανδή: «Ήθελα να γίνω μάνα! Τη μητρότητα δεν μου την στερούσε άνθρωπος, αν δεν μπορούσα, θα υιοθετούσα»

June 28, 2024

Βανδή: «Ήθελα να γίνω μάνα! Τη μητρότητα δεν μου την στερούσε άνθρωπος, αν δεν μπορούσα, θα υιοθετούσα»


Διαφ.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού στο κανάλι της στο Youtube.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τα παιδιά της, για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται αλλά και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον covid.

«Για όλα οι άνθρωποι μπορούν ανά διαστήματα να γίνουν αφοριστικοί, για όλα έχουν γνώμη. Τα social είναι μια μικρογραφία της γειτονιάς απλά τώρα η γειτονιά μεγάλωσε. Συνήθως έχουμε την τάση να κρίνουμε όταν δεν είμαστε καλά στις ζωές μας. Παλιότερα με στεναχωρούσε πάρα πολύ όλο αυτό, μπορούσε να μου κρατήσει και για 2-3 μέρες. Όταν στις κριτικές μέσα υπάρχει δηλητήριο δεν μπορείς να σταθείς εκεί, δεν με αγορά καθόλου. Υπάρχουν πολλά στερεότυπα γύρω μας. Δεν διαβάζονται όσα γράφονται. Στο Instagram μπαίνω γιατί το διαχειρίζομαι μόνη μου και όταν δω κάτι με κακιά, κάνω μπλοκ. Όταν διαβάζω κακίες σκέφτομαι Πόσο δυστυχισμένος μπορεί να είναι ο άνθρωπος που το γράφει», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Και συνέχισε: «Τώρα που κοιτάζω πίσω, αντιλαμβάνομαι ότι με έναν τρόπο είχα βαρύνει μάλλον στη δεκαετία των 40 – 50. Στα 30 μου είχα κάνει ήδη πράγματα αλλά μετά ήρθαν τα δυο μου παιδιά. Βαραίνεις όμως όταν δεν περνάς καλά όποια δεκαετία κι αν είναι αυτή και σε βρει. Βαραίνεις. Αυτό που οφείλεις και χρωστάς στον εαυτό σου είναι το εξής».

«Δεν σημαίνει ότι γίνεσαι κακή μάνα με το να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου. Εγώ δεν επέτρεπα να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Ήταν τα παιδιά μου πάνω από όλα, να φροντίζω αυτά και η δουλειά μου ήταν σε δεύτερη μοίρα. Ήταν τα παιδιά μου και ήμουν μια που έτρεχε μονίμως γύρω από αυτό το φροντιστικό πράγμα. Ο εαυτός μου ήταν κάπου αλλού, τέρμα ρε παιδί μου, αν περίσσευε και λίγος χρόνος… εντάξει.

«Δεν είναι όμως καλό αυτό. Ναι ήταν πολύ καλό γιατί μεγάλωσα δυο παιδιά που έχουν αυτοεκτίμηση, στέκονται καλά στα πόδια τους, χαίρομαι που τα βλέπω και είναι δυο καλά παιδιά. Δεν είναι όμως κακό να δίνεις και χρόνο στον εαυτό σου γενικότερα, να τον προσέχεις και να τον φροντίζεις. Εγώ τον είχα χάσει τον εαυτό μου, δεν με φρόντιζα όπως έπρεπε και δεν υπήρχε ο χρόνος για να το σκεφτώ», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Για τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια εξήγησε: «Η αλλαγή στη ζωή είναι τρομακτική, δεν είναι εύκολο γιατί ξεβολεύεσαι. Είναι δύσκολο να κανείς την αλλαγή γιατί όταν είσαι 50 ο αυθορμητισμός των νιάτων φεύγει, γιατί αρχίζει και μπαίνει η λογική. Ζήστε τη ζωή που σας αναλογεί με ευτυχία. Θα άλλαζα πολλά πράγματα από το παρελθόν εκτός από τα παιδιά μου. Κάθομαι και σκέφτομαι όμως, ότι μέσα από όλες τις αντιξοότητες οδηγήθηκα στο να γίνω αυτό που είμαι σήμερα και αυτό που είμαι σήμερα το αγαπώ. Αν δεν περνούσα τη διαδρομή που έκανα μπορεί να μην ήμουν αυτό που είμαι σήμερα».

Η εξωτερική εμφάνιση και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Όσον αφορά τις αλλαγές που βλέπει στην εξωτερική της εμφάνιση, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Βλέπω αλλαγές στον μεταβολισμό, στο δέρμα, στη μούρη. Από την άλλη όμως, δεν έχει καμία σημασία, ζήσε όμορφα, τίποτα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Προσπάθησε να είσαι όσο καλύτερα γίνεται για την ηλικία που είσαι. Κάνω γυμναστική και διατροφή και το σημαντικότερο από όλα είναι η εσωτερική ενυδάτωση. Η λίμπιντος δεν πέφτει με την εμμηνόπαυση, είναι ένας μύθος. Όταν το αφήνεις σε αφήνει. Βάλτε λίγη τρέλα στη ζωή σας».

Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί για δεύτερη φορά η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Ούτε την πρώτη φορά ήθελα να παντρευτώ, ήθελα απλά να κάνω παιδιά, ήθελα να γίνω μάνα. Τη μητρότητα δεν μπορούσε να μου την στερήσει άνθρωπος, αν δεν μπορούσα, θα υιοθετούσα. Μπορεί να παντρευόμουν ξανά πάνω σε μία τρέλα, αλλά για εμένα δεν είναι αυτοσκοπός. Νιώθω πολύ ελεύθερη πλέον. Κάνω ψυχοθεραπεία και με έχει βοηθήσει παρά πολύ».

Κλείνοντας η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε: «Στον covid ήταν μία περίοδος που δεν ήμουν καθόλου καλά και τότε ένας φίλος μου έδωσε το τηλέφωνο ενός ψυχολόγου. Εγώ τότε απόρησα γιατί έλεγα σιγά μωρέ εγώ έχω φίλους, μελετώ, διαβάζω, ξέρω τα πάντα. Με πίεσε και τελικά πήγα και ήταν το ωραιότερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου. Ξεκίνησα ένα ταξίδι ενδοσκόπησης που με έχει βοηθήσει πολύ».

Είπε αυτές τις 4 σκληρές λέξεις: Η Δέσποινα Βανδή έκανε το απίστευτο στη σκηνή και ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα

Μήνυμα κατά της βίας έστειλε από τη σκηνή των Mad VMA η Δέσποινα Βανδή στη σκιά της υπόθεσης του Απόστολου Λύτρα.

Η τραγουδίστρια τόνισε την απόφασή που πήραν με τον Αντώνη Ρέμο να κάνουν δύο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη σε δομές που στηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά.

Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή στα MAD VMA 2024:

«Καμία ανοχή στη βία. Καμία ανοχή στη σωματική, σεξουαλική, ψυχολογική, που είναι και η πιο ύπουλη. Καμία. Γι’ αυτό λοιπόν κι εμείς μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο, Αντώνη Ρέμο, αποφασίσαμε να κάνουμε δύο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη, που υπάρχουν δομές που στηρίζουν κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά. Η μουσική σίγουρα μας γεμίζει με χαρά.

Με τον Αντώνη προσπαθούμε με έναν τρόπο να συμβάλουμε όσο γίνεται σε ανθρώπινο επίπεδο. Γιατί ισότητα φύλων δεν υπάρχει, όταν γίνεται τέτοια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφαίρεση ζωών», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Σπάραξε η Βανδή: Χώρισε η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη με τον καλό της, τα μάζεψε & έφυγε άρον άρον απ’το σπίτι

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν στην προσωπική τους ζωή η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και ο personal trainer – επιχειρηματίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr δεν είναι πλέον ζευγάρι, έχοντας δώσει τέλος στη σχέση τους εδώ και ένα μήνα.

Τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι είχε αραιώσει τις κοινές εμφανίσεις, ενώ η τελευταία τους βραδινή έξοδος ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Όπως επιβεβαίωσαν οι πληροφορίες του TLIFE, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχουν δώσει τέλος στη σχέση τους. Να θυμίσουμε πως η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη ζει στο Λονδίνο όπου και έχει εγκατασταθεί για τις σπουδές της, ενώ επισκέπτεται τακτικά την Ελλάδα ώστε να περάσει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

“Πλακώθηκε” με την κόρη της: Ο καυγάς Δέσποινας Βανδή – Μελίνας Νικολαΐδη, οι φωνές και τα κλάματα

Η Δέσποινα Βανδή με αφορμή τις συναυλίες για τα 30 χρόνια της καριέρας της έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» αλλά και στους δημοσιογράφους που την περίμεναν την Πέμπτη στην Λίμνη Βουλιαγμένης.

«Ένα συγνώμη και ένα ευχαριστώ θα έλεγα στο νεότερο εαυτό μου. Τελευταία φορά που έκλαψα ήταν το Σάββατο που μάλωσα με την κόρη μου. Η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα στην καριέρα μου ήτανε να συνυπάρξω σε μαγαζιά χωρίς να το θέλω» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

«Με το χέρι στην καρδιά θα πω ότι ποτέ δεν απέκτησα έπαρση στην καριέρα μου γιατί ήμουν πολύ ανασφαλής. Θα επέλεγα έναν μεγάλο έρωτα από μια μεγάλη επιτυχία. Μου πήρε 30 χρόνια καριέρας για να καταλάβω ότι η χαρά είναι παντού. Τελευταία φορά είπα σε αγαπώ εχθές το βράδυ στο Βασίλη» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή στον Κωνσταντίνο Αρκά.

Το ανακοίνωσε στη Βανδή η Μελίνα: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου μόλις μου το πε! Έκλαψα το Σάββατο που μαλώσαμε»

Η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει τα 30 της χρόνια στο τραγούδι με μια καλοκαιρινή περιοδεία και μιλά στο Πάμε Δανάη για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή.

«Δεν ονειρευόμουν τίποτα από όλα αυτά που συνέβησαν στη ζωή μου. Ήμουν ένα παιδί που σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησα να τραγουδάω για να ενισχύσω τα οικονομικά μου. Ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και εγώ, τραγουδούσαμε στη Θεσσαλονίκη γιατί μας άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστιόμασταν» ανέφερε.

Πώς γνώρισε και πώς ήταν η συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά;

«Ξαφνικά, τον δεύτερο χρόνο βρέθηκα δίπλα στον Βασίλη Καρρά. Εκεί ξεκίνησαν όλα. Ο Βασίλης Καρράς μου έδωσε τα δύο πρώτα τραγούδια μου, το ‘Γέλα μου’ και το ‘Αδιέξοδο’» είπε. Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω όσα ζούσα όταν μου είπαν ότι θα τραγουδήσω με τον Γιάννη Πάριο. Ο Βασίλης Καρράς δεν είχε τίποτα επιτηδευμένο».

Για την κόρη της Μελίνα, η οποία φαίνεται πως θα ακολουθήσει τα μονοπάτια της υποκριτικής, τόνισε:

«Όταν η Μελίνα μου είπε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν ένα παιδί που πήγαινε για Νομική. Η Μελίνα δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το τραγούδι, έχει μια ‘θεία’ φωνή. Την ενδιαφέρει η υποκριτική και το μιούζικαλ».

«Ένα συγνώμη και ένα ευχαριστώ θα έλεγα στο νεότερο εαυτό μου. Τελευταία φορά που έκλαψα ήταν το Σάββατο που μάλωσα με την κόρη μου. Η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα στην καριέρα μου ήτανε να συνυπάρξω σε μαγαζιά χωρίς να το θέλω».

Σταθμό στην καριέρα της θεωρεί το δίσκο «Γεια».

«Με το χέρι στην καρδιά θα πω ότι ποτέ δεν απέκτησα έπαρση στην καριέρα μου γιατί ήμουν πολύ ανασφαλής. Θα επέλεγα έναν μεγάλο έρωτα από μια μεγάλη επιτυχία. Μου πήρε 30 χρόνια καριέρας για να καταλάβω ότι η χαρά είναι παντού. Τελευταία φορά είπα σ’ αγαπώ εχθές το βράδυ στο Βασίλη».

«Το όνειρο κάθε άντρα»: Η Μελίνα Νικολαΐδη ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και δείχνει περήφανα το “νέο” σώμα της

Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει αισθητά, η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στην παραλία για τα πρώτα της μπάνια. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη μας χάρισε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το μαγιό της.

Μελίνα Νικολαΐδη: Το μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι

Φορώντας ένα μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι, η Μελίνα αναδεικνύει τον γυμνασμένο κορμό της με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Το μπικίνι της αποκαλύπτει την εξαιρετική της φυσική φόρμα, ενώ διατηρεί μια τυρκουάζ τσάντα παραλίας για τα απαραίτητα είδη.

Γυμνάζεται και αυτό φαίνεται

Η Μελίνα, που σπουδάζει στην Αγγλία, εντυπωσιάζει με τη μεταμόρφωσή της. Με το ίδιο μαγιό είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της πριν από ένα χρόνο και η διαφορά στο σώμα της είναι μεγάλη. Η ίδια γυμνάζεται συστηματικά και έχει τονώσει το σώμα της και τους κοιλιακούς της σε σχέση με πέρυσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @melina.nikolaidi

Όλο το μαγαζί… υποκλίθηκε στη Μελίνα Νικολαΐδη: Έτσι όπως πήγε μπουζούκια, έλαμπε πιο πολύ κι από τις τραγουδίστριες

Τα τελευταία χρόνια, η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας. Στην Ελλάδα βρίσκονται η οικογένειά της, οι φίλοι της και ο σύντροφός της, ενώ στην Αγγλία έχει επιλέξει να ακολουθήσει τις σπουδές της.

Αυτή την περίοδο, η κόρη της Δέσποινας Βανδή βρίσκεται στην Αθήνα και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της στο Instagram, κυρίως από το γυμναστήριο και τις βραδινές εξόδους της. Πρόσφατα, η Μελίνα Νικολαΐδη διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης.

Για τη συγκεκριμένη βραδινή έξοδο, η Μελίνα Νικολαΐδη επέλεξε ένα μαύρο crop top που ανέδειξε τους τονισμένους κοιλιακούς της, το οποίο συνδύασε με μια ψηλόμεση loose παντελόνα με παγιέτες σε μεταλλικές αποχρώσεις. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μαύρο σακάκι και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Δείτε την εμφάνιση που επέλεξε η Μελίνα Νικολαΐδη:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: