Όλο το χωριό ετοιμάζεται για την κηδεία: Δυστυχώς ο Ανδρέας είναι νεκρός, αφήνει πίσω του την Δώρα και τον γιο του

June 28, 2024

Όλο το χωριό ετοιμάζεται για την κηδεία: Δυστυχώς ο Ανδρέας είναι νεκρός, αφήνει πίσω του την Δώρα και τον γιο του


Διαφ.

Κατέληξε δυστυχώς ο Ανδρέας Δημητρουλόπουλος μόλις στα 41 του χρόνια.

Ο Ανδρέας, ο οποίος ζούσε στην Αθήνα, έπεσε πριν από λίγο καιρό θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος σε περιοχή της Αττικής, όταν οδηγώντας το μηχανάκι του, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Μετά το ατύχημα, ο Ανδρέας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών όλο αυτό το διάστημα, ο 41χρονος δεν κατάφερε να επιβιώσει και κατέληξε χθες.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Κρέστενας, σύμφωνα με το patrisnews.com.Ήταν παντρεμένος με την Δώρα Μπατζάκα, κόρη του εκπαιδευτικού και προπονητή, Δημήτρη Μπατζάκα, σύμφωνα με το protinews.com.gr, με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδάκι, τον 2χρονο Δημήτρη.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, που συμπαρίσταται στους δικούς του ανθρώπους αυτές τις δύσκολες ώρες. Ολόκληρη η Κρέστενα θρηνεί για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή.

Νέος Θρήνος: Φρικτό τροχαίο με νεαρές κοπέλες μολις 24 έως 29 ετών στην Εγνατία Οδό – Νεκρή η μία

Μία 29χρονη Σκοπιανή έχασε τη ζωή της, σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων, χθες, Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του κόμβου Νησελίου Ημαθίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο τροχαίο δυστύχημα τραυματίστηκαν τρεις συμπατριώτισσές της άτυχης κοπέλας και συγκεκριμένα η 25χρονη οδηγός του Ι.Χ., η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και δύο 24χρονες συνεπιβάτισσες, οι οποίες διακομίστηκαν με σοβαρά τραύματα, αλλά και ο 73χρονος οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκαν.

Για τον απεγκλωβισμό των εμπλεκόμενων στο θανατηφόρο τροχαίο, οι συνθήκες του οποίου ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών με ειδικό κοπτικό μηχάνημα.

29χρονη Σκοπιανή σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σύμφωνα με το veriotis.gr, η μια τραυματίας μπήκε άμεσα στο χειρουργείο, η δεύτερη διασωληνώθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο του τροχαίου, ενώ η τρίτη, η οδηγός του οχήματος, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Λόγω της κινητοποίησης των Αρχών, έκλεισε προσωρινά το ρεύμα του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την καραμπόλα με θύμα την 29χρονη Σκοπιανή

Για το εν λόγω τροχαίο δυστύχημα, εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ., στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα (21 Ιουνίου 2024) και ώρα 12.00 περίπου, στο 277 ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 25χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια τρίτο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός προσέκρουσε στα δύο προαναφερόμενα οχήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 29χρονης αλλοδαπής που επέβαινε στο πρώτο όχημα. Επίσης, τραυματίστηκαν 2 αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 24 ετών που επέβαιναν στο πρώτο όχημα, καθώς και ο 73χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

«Πάγωσαν» οι πάντες σε δρόμο της Θεσσαλονίκης: Ο άνδρας στο τιμόνι ήταν νεκρός, καραμπόλα και κυκλοφοριακό χάος

Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα και κυκλοφοριακό χάος δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά την ανακοπή καρδιάς που έπαθε ένας οδηγός, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο τιμόνι.

Ειδικότερα, τροχαίο δυστύχημα, με έναν νεκρό και έναν τραυματία, σημειώθηκε χθες, Κυριακή, περίπου 19.30 το απόγευμα, στη Λεωφόρο Παπανικολάου, στο ύψος της αερογέφυρας στη Θεσσαλονίκη.

Πέθανε στο τιμόνι 61χρονος οδηγός, προκαλώντας καραμπόλα

61χρονος οδηγός υπέστη ανακοπή καρδιάς και πέθανε στο τιμόνι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να ξεφύγει από την πορεία του και να σημειωθεί καραμπόλα με εμπλοκή άλλων δύο οχημάτων.

Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 61χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ευτυχώς, ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός και ο οδηγός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προληπτικά στο Γ.Ν. Ιπποκράτειο.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: