Τα έμαθε όλα ο Αρναούτογλου κι έπεσε από τα σύννεφα: «Βρήκα ποιος το έκανε! Δεν θέλω να τον ξαναδώ στη ζωή μου!»

June 28, 2024

Τα έμαθε όλα ο Αρναούτογλου κι έπεσε από τα σύννεφα: «Βρήκα ποιος το έκανε! Δεν θέλω να τον ξαναδώ στη ζωή μου!»


Διαφ.

Μιλώντας με την Έλλη Κοκκίνου για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη δική της καριέρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μοιράστηκε τις προσωπικές του εμπειρίες και τα εμπόδια που συνάντησε κατά την είσοδό του στην ελληνική τηλεόραση.

Αποκαλύψεις Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις Δυσκολίες στην Καριέρα του

“Και σε εμένα, κάπου το 2000, συνέβαινε να κάνω δοκιμαστικά, εδώ στον ΑΝΤ1, σε τηλεπαιχνίδια και ενώ ήμουν πολύ καλός, όπως μου λέγανε, δεν με πέρνανε ποτέ! Έβαζαν ανθρώπους που ούτε παρουσιαστές ήταν και βέβαια έχουν εξαφανιστεί όλοι σήμερα, που δεν φταίνε σε κάτι” είπε ο διάσημος παρουσιαστής, στον αέρα του “The 2Night Show”.

“Έλεγα ότι κάποιος θέλει το κακό μου. Και όταν πραγματικά ανακάλυψα αυτή την ιστορία, έπαθα σοκ. Βρήκα ποιος το έκανε, το γιατί δεν το κατάλαβα ποτέ. Το κατάλαβα μετά από μερικά χρόνια που δεν θέλω να τον ξαναδώ στη ζωή μου ποτέ! Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν κακό, να σου κόψουν την καριέρα” συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:

“Αυτό είναι το σώμα μου και δεν ντρέπομαι”: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβαλε κιλά και μίλησε για τις δυσκολίες στο να καταφέρει να τα χάσει

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο Πρωινό και στην Ελένη Βουλγαράκη για την εκλογή του αδελφού του Σάκη Αρναούτογλου, τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή, το βάρος του που δεν τον βοηθάει να κινηθεί όπως θέλει.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Πιστεύω πάρα πολύ τον Σάκη και τον ψήφισα. Μόνο αυτός ξέρει τι αγώνα έκανε. Ο Σάκης είναι μία περίπτωση ενός ανθρώπου που ξεκίνησε μόνος του την ιστορία, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι από πίσω. Το έκανε πολύ ρομαντικά. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει στην ΕΡΤ3 πολλά χρόνια. Φαντάσου έπαιρνε το ΚΤΕΛ για να μετακινηθεί από χωριό σε χωριό. Δε δέχτηκε ούτε ένα ευρώ από εμένα. Μου είπε ότι θα το κάνει μόνος του όσο αντέχει. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σάκης είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που παίρνει 900 ευρώ στην ΕΡΤ».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε αν κουράζεται από τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχει: Ραδιόφωνο, βραδινή εκπομπή και ταξιδιωτική εκπομπή. «Κουράζομαι αλλά μου αρέσει αυτό που κάνω. Αν νιώθω ότι αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το κάνω, θα σταματήσω. Για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που δεν με βοηθάει είναι τα κιλά.

Έχω βάλει παραπάνω κιλά και δε μπορώ να κινηθώ όπως θέλω. Παλιότερα που ήμουν πιο αδύνατος, μπορούσα να κατεβαίνω γρήγορα από το αυτοκίνητο, να κάνω μπάνιο, να πηδάω από τους βράχους, να ανεβαίνω τα κατσάβραχα ενώ τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο. Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρω. Έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό. Σίγουρα όμως για θέματα υγείας, είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά. Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: