Ζέτα Θεοδωροπούλου: “Εσείς οι άντρες εκεί έξω μην μπλέξετε μαζί μου, είμαι μπελάς, ο Θεός με προστάτεψε”

June 29, 2024

Ζέτα Θεοδωροπούλου: “Εσείς οι άντρες εκεί έξω μην μπλέξετε μαζί μου, είμαι μπελάς, ο Θεός με προστάτεψε”


Διαφ.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία αποχώρησε από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη μετά από οκτώ χρόνια γάμου, ζει μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα εδώ και λίγους μήνες. Η πρώην συμμετέχουσα του My Style Rocks, η οποία δραστηριοποιείται ενεργά στα social media, διοργάνωσε ένα δημόσιο q&a στο Instagram την απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου, απαντώντας σε ερωτήσεις που της έχουν τεθεί επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα, σχετικά με την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της από τον πατέρα των παιδιών της.

Οι απαντήσεις της:

– Ποια είναι η στάση του μπαμπά των παιδιών μετά το διαζύγιο;

«Δεν έχει βγει διαζύγιο, ούτε αίτηση έχουμε συμπληρώσει. Ένα ραντεβού έχουμε κάνει για συζήτηση και μετά έγιναν όλα όσα ξέρετε. Το περιμένω πώς και πώς να βγει για να ηρεμήσω και όπως σας είπα δεν θέλω να αναφέρουμε τα παιδιά. Θα γίνει το καλύτερο δυνατόν πιστεύω και από τους δύο ώστε να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή τους και να μην επηρεαστούν αρνητικά μέσα από αυτό.»

– Αν γυρνούσες πίσω το χρόνο τι θα άλλαζες;

«Δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα. Στη ζωή μας οι άνθρωποι είναι κάποιοι ένα μάθημα, άλλοι ένα πάθημα, μία τιμωρία ή ένα δώρο!»

– Τόσο εύκολα φεύγουν τα συναισθήματα; Εξήγησέ μας το χρονικό της απάτης.

«Δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο επί του θέματος, ούτε να αναλύσω κάτι περαιτέρω. Και επειδή μου έχετε κάνει άπειρες ερωτήσεις σε ό,τι αφορά εκείνον και τα παιδιά, δεν θα απαντήσω άλλη ερώτηση. Δεν θα ήθελα να πω ποτέ κάτι κακό για τον πατέρα των παιδιών μου. Ούτε να αναφέρω κάτι για τα παιδιά. Είναι ευαίσθητο θέμα και λεπτή γραμμή. Όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά. Και θα κάνω τα πάντα για να είναι καλά όσο έχω τα μάτια μου ανοιχτά.»

– Είναι νωρίς το ξέρω αλλά θα ήθελες να ξανά ερωτευτείς;

«Έζησα τον απόλυτο έρωτα. Ξαφνικά αναπάντεχα και απερίγραπτα. Πλέον για να με κάνει κάποιος να τον ερωτευτώ θα πρέπει να γνωρίζει πως θα του είναι πολύ δύσκολο. Γενικά εσείς οι άντρες εκεί έξω μην μπλέξετε μαζί μου, είμαι μπελάς.»

– Πώς το διαχειρίζεσαι όλο αυτό με τη δημοσιότητα της προσωπικής σου ζωής;

«Τόσους μήνες προστατεύω την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου. Δεν ήθελα ειλικρινά να συμβεί αυτό. Ήταν μία έκρηξη θυμού. Ωστόσο πρώτα με προκάλεσε η άλλη πλευρά. Δεν είναι κακό κάποιος να θέλει να εγκαταλείψει ή να προχωρήσει με κάτι άλλο στη ζωή του και ας μην έχει βγει διαζύγιο. Βασικά δεν έχουμε κάνει καν αίτηση διαζυγίου ακόμα. Αλλά θεωρώ πως όταν υπάρχει μία οικογένεια και τρία παιδιά πρέπει τουλάχιστον να κρατάμε κάποια προσχήματα. Η έκρηξη θυμού μου ήταν όταν μου έστειλαν φωτογραφία από το Ναύπλιο την συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν έπρεπε να της επιτρέψει να την ανεβάσει ενώ μία μέρα πριν είχαμε πάει στη δικηγόρο να μιλήσουμε για το διαζύγιο. Έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του.»

– Πώς είναι η ζωή σου χωρίς τον Παναγιώτη; Και πως το διαχειρίζεσαι όλο αυτό;

«Δεν είναι η ζωή όλη ένας άντρας. Ή μάλλον μπορεί να ήταν η ζωή μου. Όταν συμβαίνουν κάποιες συγκυρίες και καταστάσεις αποδέχεσαι τα πράγματα όπως είναι και σκέφτεσαι μονάχα ένα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Το διαχειρίζομαι όπως μου αναλογεί. Με αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια αντλώντας δύναμη καθημερινά από το θεό και τα παιδιά μου.»

– Θα ξανά έκανες δεύτερο γάμο ή άλλο παιδάκι;

«Θα ήθελα πάρα πολύ ένα τέταρτο παιδί. Έχω πάθει και δύο αποβολές τα δύο τελευταία χρόνια. Ίσως είναι γραφτό να μην κάνω άλλο, ίσως ο θεός ήξερε και με προστάτευσε. Γιατί για φανταστείτε μέσα σε όλα αυτά που περνάω τώρα να είχα και ένα μωρό; Πιστεύω ότι όλα ήταν να γίνουν.»

Τι κι αν τον “κάρφωσε” η Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο Ταχτσίδης με 2μετρο αμόρε από τη Ρουμανία ξεσαλώνει στη Μύκονο

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε ένα πολυτελές resort στις Κυκλάδες, λίγες μόλις ημέρες μετά τη δημόσια αποκάλυψη της συζύγου του, Ζέτας Θεοδωροπούλου, για την απιστία του. Η εικόνα του χαλαρού ποδοσφαιριστή στα social media έρχεται να επιβεβαιώσει τα πρόσφατα γεγονότα που συγκλόνισαν το κοινό.

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Παράνομη σχέση με γυναίκα από τη Ρουμανία

Πριν από δύο μήνες, η «Espresso» ανέδειξε την είδηση του επικείμενου διαζυγίου μεταξύ του Ταχτσίδη και της Θεοδωροπούλου, αποκαλύπτοντας την παράνομη σχέση του ποδοσφαιριστή με μια γυναίκα από τη Ρουμανία. Η είδηση πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν η Ζέτα, μέσα από μια λεπτομερή ανάρτηση στο Instagram, επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους, αναφέροντας ότι ο άντρας της την έβγαζε “τρελή”, παρά το γεγονός ότι εκείνη είχε αποδείξεις για την παράλληλη σχέση του.

Ο ίδιος, πάντως, προτού φύγει έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα. «Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ όσο και η μητέρα των παιδιών μου ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας» δήλωσε λακωνικά στο «Γεια σου» ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, παραπέμποντας έπειτα σε δημοσιογράφο της εκπομπής για τα υπόλοιπα. «Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα, δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο, θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά» ειπώθηκε από δικό του άνθρωπο.

Σε πολυτελές Resort στις Κυκλάδες με τη νέα σχέση του:

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται πλέον με την ομάδα της Κλουζ, γνώρισε την ερωμένη του στη Ρουμανία. Την περασμένη Παρασκευή, ταξίδεψαν μαζί σε ένα από τα κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων, επιλέγοντας να μείνουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με ιδιωτική πισίνα, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε την ανάρτηση του:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: