«Δεν την ξέρω καν την κοπέλα»: Παίκτρια του First Dates δεν ήξερε ποια είναι η Μαρινέλλα και έκανε έξαλλη μέχρι και την Ζενεβιέβ

June 29, 2024

«Δεν την ξέρω καν την κοπέλα»: Παίκτρια του First Dates δεν ήξερε ποια είναι η Μαρινέλλα και έκανε έξαλλη μέχρι και την Ζενεβιέβ


Διαφ.

Το βράδυ της Πέμπτης, 27 Ιουνίου, ο Μίλτος και η Μαρία συναντήθηκαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «First Dates», αναζητώντας μια νέα ευκαιρία στον έρωτα.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, παρουσιάστρια του σόου, υποδέχθηκε το νεαρό ζευγάρι στο ειδικά διαμορφωμένο εστιατόριο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωριστούν καλύτερα και να εξερευνήσουν τις προοπτικές μιας μελλοντικής σχέσης. Το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί, να συνομιλήσει και να ανακαλύψει αν υπάρχει μεταξύ τους η χημεία που χρειάζεται για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της προσωπικής τους ζωής.

Ωστόσο, κάποιες από τις δηλώσεις που έκανε η 21χρονη Μαρία κατά τη διάρκεια του «First Dates» προκάλεσαν έντονη αίσθηση και σχολιάστηκαν εκτενώς στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον τράβηξαν οι αναφορές της τόσο στη διάσημη τραγουδίστρια Μαρινέλλα όσο και στη… «Σουηδική Αραβία», γεγονός που πυροδότησε πλήθος αντιδράσεων και συζητήσεων στους χρήστες της πλατφόρμας.

«Εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω στο Ντουμπάι, στο Ιράκ, στη Μολδαβία και στη Σουηδική Αραβία. Αυτά», απάντησε σε σχετική ερώτηση που της έκανε ο παρτενέρ της η παίκτρια του First Dates και του ανταπέδωσε ένα ερώτημα: «Σε τι μαγαζιά σου αρέσει να κυκλοφορείς;».

«Τελευταία είχα πάει στη Μαρινέλλα. Εντάξει, εσένα αποκλείεται να σου αρέσει», απάντησε ο Μίλτος.

«Ποια είναι αυτή;», αναρωτήθηκε η Μαρία, με τον παρτενέρ της να επισημαίνει: «Η Μαρινέλλα είναι μία μεγάλη, που ήταν με τον Γιάννη Πάριο παλιά».

«Τον Γιάννη Πάριο τον ξέρω, την κοπέλα δεν την ξέρω καν», ανταπάντησε η νεαρή παίκτρια του First Dates, προκαλώντας… χαλασμό στο X.

«Δεν βρωμάει, ορκίζομαι! Κλ@ν# μέντες!»: Πήγε στο First Dates και με τα… αέρια παραλίγο να καταστρέψει το ραντεβού

Παρά την αναφορά του στα… αέριά του, το ραντεβού του Αλέξανδρου με την Αλεξάνδρα στο First Dates πήγε πολύ καλά.

Ο 20χρονος σε κάποια στιγμή του ραντεβού μοιράστηκε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τον εαυτό του, όταν η Αλεξάνδρα του είπε ότι της αρέσουν οι άνδρες που προσέχουν τον εαυτό τους. «Εγώ γενικά περιποιούμαι πάρα πολύ τον εαυτό μου. Και μπάνιο… δεν θα σου βρομίσω. Βασικά… δεν θα το πω!», είπε με την Αλεξάνδρα να τον προτρέπει να της πει.

«Ακόμα και το αέριό μου δεν βρωμάει, στο ορκίζομαι! Αφού οι φίλοι μου, μου λένε ”μ@λ@κ@ τι κάνεις;” Και κλ@νω μέντα! Το εννοώ όντως», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος.

Στη συνέχεια στην προσωπική του συνέντευξη είπε γι αυτό το θέμα: «Θα στο πουν και οι φίλοι μου. Έχω κλ@σει φίλους στο πρόσωπο και δεν μύρισε! Δεν μυρίζει. Όντως δεν μύρισε…».

«Θέλω πάρα πολύ να ξαναβγούμε, γιατί πιστεύω ότι έχουμε πολλά κοινά και θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα», είπε στην προσωπική της συνέντευξη η Αλεξάνδρα, παρότι ο Αλέξανδρος δε μοιάζει με τον Μάσιμο από την ταινία 365 μέρες.

Φεύγοντας, το ζευγάρι ευχαρίστησε τη Ζενεβιέβ για τη φιλοξενία, με τον Αλέξανδρο να της λέει ότι το First Dates έκανε πάρα πολύ καλή επιλογή στο ραντεβού που του βρήκε.

«Περάσαμε πολύ ωραία και θεωρώ πως πέσαμε μέσα… μας κάνατε καλή επιλογή», είπε ο Αλέξανδρος προσθέτοντας ότι θα βγουν δεύτερο ραντεβού, με την Αλεξάνδρα να παραδέχεται κι εκείνη ότι θα έβγαιναν δεύτερο ραντεβού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: