Όλη η Μύκονος κοιτούσε το μαγιό της: Ο light και η Άννα δεν είδαν την κάμερα και έγιναν θέαμα σε όλη τη παραλία

June 29, 2024

Όλη η Μύκονος κοιτούσε το μαγιό της: Ο light και η Άννα δεν είδαν την κάμερα και έγιναν θέαμα σε όλη τη παραλία


Διαφ.

Στη Μύκονο κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός τον Light με τη σύντροφό του, Άννα Θεοδωρίδη. Το ζευγάρι επέλεξε το γνωστό Νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Τον Light και την Άννα Θεοδωρίδη απαθανάτισε ο φακός σε στιγμές οικείας αγάπης στην παραλία Παράγκα και σε γνωστό beach bar, λίγο πριν απολαύσουν το μπάνιο τους.

Η εμφάνιση της Άννας Θεοδωρίδη ήταν ιδιαίτερα λαμπερή. Επέλεξε ένα σέξι μπικίνι με σχέδιο πεταλούδες στο τοπ, συνδυάζοντάς το με ένα αποκαλυπτικό crochet φόρεμα σε γαλάζιο τόνο, που θύμιζε baby doll.

Ο τράπερ Light και η εντυπωσιακή χορεύτρια, Άννα Θεοδωρίδη, είναι πολύ ερωτευμένοι και δείχνουν αχώριστοι στη δημόσια σφαίρα.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες:

«Πονήρω, αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες»: Ο Light είπε όσα δεν τόλμησε κανένας και όλοι έκαναν την ίδια σκέψη

Μετά τις κατηγορίες που δέχθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη για την στάση της προς τον Απόστολο Λύτρα, ο Light εμφανίζεται ξανά με νέες δηλώσεις. Ο γνωστός τράπερ χαρακτηρίζει την παρουσιάστρια ως “αλεπουδιάρα” και “πονηρή” για τον τρόπο που υποστήριξε τον δικηγόρο με σκοπό την αύξηση των τηλεθεατών.

Κόλαφος ο Light για Ζήνα Κουτσελίνη και υπόθεση Λύτρα

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Άμα ο κύριος Λύτρας, ο Θεός να τον κάνει κύριο, ήταν ράπερ ή τράπερ, τότε να βλέπατε τι θα γινόταν… Ποτέ δεν είμαστε με την πλευρά του πλυντηρίου και με την πλευρά του θύτη, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα. Αλλά έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα τηλεθέασης. Αποκλείεται να είναι τόσο χαζή».

«Τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δε γίνεται να είναι τόσο τούβλο που να βγήκε και να το είπε αυτό και να μη ξέρει ότι θα την κράξουμε όλοι. Πήρε τα νουμεράκια της, ανανέωσε συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι μάς πέταξε τυράκι! Δεν είμαι καθόλου σκληρός, αν ήμουν σκληρός θα το καταλαβαίνατε. Να ξέρατε ότι είναι πονήρω, αλεπουδιάρα, επίτηδες το έκανε. Τι προηγούμενα να έχω εγώ με τη Ζήνα Κουτσελίνη;»

Δειτε και το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: