Λίτσα Πατέρα: «Χρυσό» το 2ο εξάμηνο το 2024 για Λέοντες και άλλα 3 τυχερά ζώδια, «τσουβάλια» με ξαφνικό χρήμα

June 29, 2024

Λίτσα Πατέρα: «Χρυσό» το 2ο εξάμηνο το 2024 για Λέοντες και άλλα 3 τυχερά ζώδια, «τσουβάλια» με ξαφνικό χρήμα


Διαφ.

Το έτος ήλιου, αφήνει πίσω του το 2023 έτος Άρη, διαδραματίζοντας έναν από τους πλέον ισχυρούς ρόλους στην αστρολογία. Η θέση του, συμβολίζει την αρσενική δύναμη και αποτελεί την ενέργεια ζωής, ισχύος και εξουσίας.

Η Λίτσα Πατέρα παραχώρησε αποκλειστικά στην «δημοκρατική» το δικαίωμα να καταγράψει τις προβλέψεις της για το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία, ήδη από το προηγούμενο έτος, υποσημειώνει ευνοϊκές εξελίξεις για τα οικονομικά. Οικονομική ανάκαμψη είναι σε εξέλιξη, η οποία προβλέπεται να ευνοήσει ιδιαίτερα τους γεννημένους μετά τις 25 Μαρτίου. Μέχρι τα τέλη Μαΐου, ο Δίας θα διαδραματίσει θετικό ρόλο στην οικονομική κατάσταση, ενισχύοντας την οικονομική τύχη και ευνοώντας δραστηριότητες στον τομέα των επιχειρήσεων και του εμπορίου.

Ταύρος

Ο πλανήτης Δίας αποτελεί την απαρχή καλύτερων οικονομικών και οικονομικών προοπτικών. Η μετάβασή του στους Δίδυμους από τα τέλη Μαΐου έως τις αρχές Οκτωβρίου υπόσχεται να ενισχύσει το χρηματικό σας πορτοφόλι, διατηρώντας παράλληλα τη σωστή ισορροπία στις καταναλωτικές σας επιλογές. Από τις αρχές Ιουνίου, είναι πιθανό να απολαμβάνετε σταθερά εισοδήματα. Τον Αύγουστο και το Δεκέμβριο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ανασφάλεια λόγω εμπλοκών φίλων ή οικονομικών συναλλαγών.

Δύδιμοι

Η φετινή χρονιά αρχίζει με αβεβαιότητα στο οικονομικό μέτωπο. Φαίνεται ότι η καλύτερη στρατηγική είναι να αποθηκεύετε χρήματα για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα έχετε τη δυνατότητα να ανακάμψετε οικονομικά. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια συντηρητική προσέγγιση και να εκμεταλλευτείτε τη σοφία και την εμπειρία σας για να προστατεύσετε την περιουσία σας. Παρά τις θετικές υποσχέσεις του Δία, υπάρχει ο κίνδυνος να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την οικονομική σας κατάσταση.

Καρκίνος

Το έτος 2023 έφερε συνεχόμενες οικονομικές απώλειες που συνεχίζονται και το 2024. Ειδικότερα, το δεύτερο μισό του Αυγούστου φέρνει θετικές προοπτικές, από μέσα Ιουλίου έως αρχές Αυγούστου. Η ανασφάλεια να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές αγορές είναι κοινή, καθώς συζητάτε τις ανάγκες κατανάλωσής σας. Οι τελευταίοι δύο μήνες της χρονιάς είναι απαιτητικοί και μπορεί να αποτελέσουν πρόκληση από οικονομική άποψη.

A stunning digital art piece representing a spiraling time vortex with roman numerals and cosmic elements, symbolizing infinity.Perfectly usable for all kind of topics related to time and history

Λέων

Η φετινή χρονιά φέρνει μπροστά σας την ευκαιρία να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να επωφεληθείτε από τις προσφερόμενες ευκαιρίες. Ειδικά εάν ασχολείστε με επιχειρήσεις, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε προσεκτικά τα συμβόλαια και να αξιοποιείτε τους μήνες Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Ιουνίου. Κατά τον Ιούνιο, είναι σύσσωμη προσφορά των σχεδίων σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, ακόμα και αν φτάσουν στα χέρια σας κάποια χρήματα.

Παρθένος

Ο τομέας των οικονομικών αποτελεί κύριο πρόβλημα κατά τη διάρκεια των περιόδων εκλείψεων. Απρόβλεπτες δαπάνες, δυσκολίες στην επικοινωνία με συνεργάτες και αυξημένες χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις εμποδίζουν την απρόσκοπτη κατάρτιση οικονομικών προγραμμάτων. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς για να δημιουργήσετε αποθεματικά, ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες απαιτήσεις του τελευταίου τετραμήνου.

Ζυγός

Η παρουσία του Δία στους Δίδυμους από το τέλος του Μαΐου έως το τέλος της χρονιάς αποτελεί σαφή ένδειξη θετικών μεταβολών σε όλους τους τομείς της ζωής, ενισχύοντας τη γενικότερη αισιοδοξία και την τύχη. Αυτή η περίοδος θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε νέες διαπραγματεύσεις και να αναζητήσετε νέους πόρους, με οικονομικά σχέδια που είναι πιθανό να αποδώσουν. Παράλληλα, το πρώτο εξάμηνο μπορεί να φέρει ανατροπές, επομένως είναι σημαντικό να διατηρήσετε τα κεκτημένα και να αποφύγετε υπερβολικές δαπάνες.

Σκορπιός

Οι πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου είναι κρίσιμες για τα οικονομικά σας, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, προσφέροντας ευκαιρίες για να διευκρινίσετε τα σχέδια σας και τους οικονομικούς στόχους, καθώς και για να διορθώσετε πιθανά λάθη. Στις 23 Μαΐου, ενδέχεται να ολοκληρωθεί μια σημαντική οικονομική συμφωνία, ενώ η παρουσία του Δία στους Δίδυμους από το τέλος του Μαΐου και μετά θα ευνοήσει τα οικονομικά σας μέσω οφελών που προκύπτουν από συνεργασίες και συμφωνίες με τρίτους.

Τοξότης

Τα οικονομικά του ακολουθούν μια σταθερή πορεία και δεν υπάρχουν σοβαροί προβληματισμοί που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανατροπές. Ίσως να ήταν προτιμότερο να είχαν λίγο πιο φειδωλή προσέγγιση στα έξοδα τους από τον Ιανουάριο έως στα μέσα Φεβρουαρίου, παρόλο που έχουν την τάση να ξοδεύουν, ίσως για να κάνουν εντύπωση. Μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου, υπάρχει πιθανότητα να επωφεληθούν από κληρονομιά ή στήριξη ενός ευεργέτη. Τους δύο πρώτους μήνες του φθινοπώρου, θα επιδιώξουν να διαχειριστούν οικονομικές υποθέσεις.

Αιγόκερως

Η είσοδος σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά τους θα υποστούν ριζικές αλλαγές είναι εμφανής. Αλλάζουν και οι καταναλωτικές τους ανάγκες. Το δεύτερο τρίμηνο φαίνεται πιο ευνοϊκό, ειδικά για όσους ασχολούνται με εμπόριο, επικοινωνία και ταξίδια. Μπορούν να ενισχύσουν τη θέση τους στο οικονομικό πεδίο και να επωφεληθούν από στρατηγικές επιλογές και πρωτοβουλίες. Κινούνται με σταθερότητα και αποφεύγουν τις οικονομικές εξαρτήσεις, όπως από τράπεζες ή δημόσια πρόσωπα, κατά την κρίσιμη περίοδο των δύο τελευταίων μηνών της χρονιάς.

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους που γεννήθηκαν πριν τις 12 Φεβρουαρίου, η τρέχουσα περίοδος εστιάζεται στα οικονομικά τους και απαιτεί οικονομική πειθαρχία. Κατά το καλοκαίρι και μετά, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα όταν οι επιθυμίες τους για νέες δραστηριότητες ενδέχεται να επηρεάσουν τις οικονομικές τους δυνατότητες. Ίσως να ονειρεύονται γάμο ή ταξίδι, αλλά τα οικονομικά περιορίζουν τις προοπτικές τους. Η μόνη απάντηση είναι να αντιμετωπίσουν την καταναλωτική τους μανία με ρεαλιστικούς οικονομικούς στόχους.

Ιχθύες

Τα οικονομικά τους επηρεάζονται κατά τις περιόδους εκλείψεων στις 25 Μαρτίου, 8 Απριλίου και 2 Οκτωβρίου. Είναι σημαντικό να είναι επιφυλακτικοί και να ανοίξουν τα μάτια τους για να αντιληφθούν τις ευκαιρίες για οικονομική πρόοδο. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, ο ανάδρομος Ερμής ενδέχεται να τους οδηγήσει σε λανθασμένες οικονομικές αποφάσεις, ενώ από τις 30 Απριλίου έως τις 8 Ιουνίου θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί με τα έξοδά τους για να αποφύγουν καταναλωτικές ατασθαλίες.

Πολιτική Αστρολογία

Η πολιτική αστρολογία προβλέπει ότι το 2024 θα είναι μια επαναστατική χρονιά, καθώς οι πλανήτες θα κινούνται με διαφορετική ταχύτητα, επηρεάζοντας σημαντικά τις ζωές μας μέσω των αλλαγών που θα φέρουν. Αναμένονται δραματικές αλλαγές, ενώ ήδη παρατηρούνται προμήνυμα.

Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύες δημιουργεί φυσικές καταστροφές και τρικυμίες, ενώ η κλιματική αβεβαιότητα επηρεάζει δυσμενώς πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, με σοβαρές απώλειες ανθρώπινων ζωών. Το υγρό στοιχείο θα παραμείνει κρίσιμο και το 2024, με ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα απαιτείται για την ποιότητα του πόσιμου νερού λόγω του κινδύνου μολύνσεων και ασθενειών. Επιπλέον, η προσοχή θα πρέπει να εστιάζεται και στα τοξικά αέρια.

Στον τομέα της Ιατρικής, παρατηρείται πρόοδος, αλλά και έλλειψη φαρμάκων που αποτελεί ανησυχία. Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύες θα δοκιμάσει τη σταθερότητα της πίστης και της ψυχικής μας κατάστασης κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Αναμένονται προβλήματα στην εκπαίδευση των παιδιών, στην επικοινωνία και τις συγκοινωνίες. Άτομα με εξουσία και κύρος θα αντιμετωπίσουν σημαντικά ζητήματα τον Φεβρουάριο. Το Μάρτιο αναμένεται να γίνει ανάκαμψη τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η σταθεροποίηση σχεδίων θα φανεί σημαντική προς το τέλος Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου. Μέσα στον Οκτώβριο, θα ευνοούνται τα κλεισίματα συμφωνιών και θέματα που αφορούν τα παιδιά. Το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο θα έχουν στο επίκεντρο θέματα όπως η ανώτατη εκπαίδευση και η θρησκεία.

Με τον Ουρανό στον Ταύρο, αναμένονται ανατροπές σε οικονομικό επίπεδο που θα αποτυπωθούν στην παγκόσμια αγορά, επηρεάζοντας το τραπεζικό σύστημα παγκοσμίως με συγχωνεύσεις και κλείσιμο καταστημάτων. Αναμένονται επίσης διαδικτυακές συναλλαγές και η άνοδος του ψηφιακού νομίσματος, ενώ οι επενδύσεις θα πληγούν από διακυμάνσεις στην αγορά ακινήτων. Ο ανταγωνισμός μεταξύ ΗΠΑ, Κίνας, Ρωσίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι επίσης εντονότερος. Το φαινόμενο αυτό αναφέρεται ως ένα παρόμοιο με εκείνο της περιόδου 1937-1943, όπου οι παγκόσμιες συνθήκες αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα την απειλή των συνόρων.

Οικονομικές και πολιτικές ταραχές αναμένονται να ξεκινήσουν από τις αρχές Μαρτίου, με την αύξηση του πληθωρισμού να αποτελεί κύρια ανησυχία. Πριν από τη μέση του Ιουλίου, υπάρχει η πιθανότητα εμφάνισης επικίνδυνων εμπολέμων καταστάσεων, σεισμών και αεροπορικών ατυχημάτων.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, κατά την θετική εκδοχή του, αντιπροσωπεύει την αγάπη και τη γενναιοδωρία, είναι ο πλανήτης της αφοσίωσης και της ανιδιοτέλειας, προτιμά να αφήνει πίσω του τα υλικά αγαθά και να εμπλουτίζεται διανέμοντας βοήθεια. Δυστυχώς όμως, η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες έχει επιφέρει αύξηση του ποσοστού ανθρώπων με έλλειψη αυτοεκτίμησης και αυτοσυγχώρεσης. Οι συνέπειες αυτής της θέσης πλανήτη περιλαμβάνουν την επιδείνωση της φτώχειας και την αύξηση των ψυχικών ασθενειών. Παρά την οικονομική κρίση, η αναζήτηση ψυχοθεραπείας έχει αναδείξει την τέχνη της αυτοθεραπείας, αποδεικνύοντας την αξία της σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Το έτος 2024 σημαδεύεται από την συνεχιζόμενη γεωπολιτική εντάσεων μεταξύ Ρωσίας, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρατηρούνται διαφωνίες μεταξύ Κράτους και Εκκλησίας, με την κοινωνία να συσπειρώνεται ενώπιον των βίαιων αναταραχών και των καταστροφικών πλημμυρών και ατυχημάτων. Ο κίνδυνος ξηρασίας επίσης απειλεί, ενώ η νεολαία καταγράφει αυξημένη τάση προς εξάρτηση από ουσίες, λόγω αντίθεσης και απογοήτευσης. Παράλληλα, παρατηρείται αύξηση της φτώχειας και της φιλανθρωπίας, με την κοινωνία να επικεντρώνεται στην απλούστευση της ζωής και στην αναζήτηση των πιο ουσιώδων αξιών, όπως το πνευματικό επίπεδο.

Στον τομέα της αστρολογίας, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο προβλέπει την καθαίρεση των πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών συστημάτων, με την επιστροφή της προσοχής στα έθνη και τα κράτη. Υπάρχει κίνδυνος διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ η ισχύς των ηγετών εξασθενεί και αποκαλύπτεται το σκληρό τους πρόσωπο. Οι εξεγέρσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα επίσης αναμένεται να ενταθούν, ενώ η τεχνολογική ανάπτυξη συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

«Το 2024 θα είναι έτος ανατροπών και ελπίδας. Με νέο ξεκίνημα και νέα όνειρα, που εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα για όλους. Καλή Χρονιά!», εύχεται στους αναγνώστες η κ. Λίτσα Πατέρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: