Με 1 ευρώ κέρδισε 5.370.155,51: Ο νέος υπερτυχερός του Τζόκερ, θα κάνει διακοπές για όλη του τη ζωή σαν Άραβας

June 29, 2024

Με 1 ευρώ κέρδισε 5.370.155,51: Ο νέος υπερτυχερός του Τζόκερ, θα κάνει διακοπές για όλη του τη ζωή σαν Άραβας


Διαφ.

Ο τυχερός νικητής του ΤΖΟΚΕΡ στη Νίκαια, ο οποίος κέρδισε το εντυπωσιακό ποσό των 5.370.155,51 ευρώ στην πρόσφατη κλήρωση του παιχνιδιού, ετοιμάζει αποσκευές για διαρκείς διακοπές.

Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το νικητήριο δελτίο στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Γιώργου Σταυριανάκου, που βρίσκεται στην οδό Διστόμου 21. «Όλη η Νίκαια μιλάει σήμερα για το ΤΖΟΚΕΡ και τον νικητή που βρέθηκε στο κατάστημά μας. Από χθες το βράδυ δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον πελάτη μας», τονίζει ο κ. Σταυριανάκος.

Η νίκη αυτή αποτελεί την πρώτη σημαντική επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Σταυριανάκου κατά τα περίπου δώδεκα χρόνια λειτουργίας του. «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν γνωρίζουμε τον νικητή, αλλά σίγουρα θα μπορεί πλέον να ατενίζει ξέγνοιαστα το μέλλον. Αναμφίβολα θα θυμάται για πάντα το καλοκαίρι του 2024 και θα κάνει μόνιμες διακοπές», αναφέρει ο κ. Σταυριανάκος. Σχετικά με το τυχερό δελτίο υπογραμμίζει: «Το τυχερό δελτίο είχε συμπληρωμένη μια στήλη με αριθμούς προσωπικής επιλογής και κόστισε μόλις ένα ευρώ».

Στην πρόσφατη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ αναδείχθηκε ένας ακόμα νικητής στη δεύτερη κατηγορία, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 100.000 ευρώ. Από την έναρξή του, το ΤΖΟΚΕΡ έχει καταγράψει συνολικά 96 περιπτώσεις όπου οι νικητές με 5 σωστές προβλέψεις αριθμών έχουν κερδίσει το ίδιο έπαθλο ύψους 100.000 ευρώ ο καθένας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: