Αλληθώρισε μέχρι και ο μπάρμαν: Παίκτρια πήγε έτσι ντυμένη στο First Dates, τρέλανε το ραντεβού της και άρχισαν τα φιλιά

June 29, 2024

Αλληθώρισε μέχρι και ο μπάρμαν: Παίκτρια πήγε έτσι ντυμένη στο First Dates, τρέλανε το ραντεβού της και άρχισαν τα φιλιά


Διαφ.

Η Ζενεβιέβ επιδίωξε και πάλι να “μαγειρέψει” νέες σχέσεις στο τηλεοπτικό της εστιατόριο, με τα αποτελέσματα να ποικίλουν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η συνταγή αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη, ενώ σε άλλες κρίθηκε λιγότερο ενδιαφέρουσα.

Βέρα & Κωνσταντίνος

Μια εντυπωσιακή στιγμή της βραδιάς ήταν η συνάντηση της Βέρας με τον Κωνσταντίνο. Η εμφάνιση της Βέρας χαρακτηρίστηκε εκρηκτική, με τον Κωνσταντίνο να σχολιάζει στη Ζενεβιέβ ότι η παρτενέρ του προκαλεί “σεισμό 15 ρίχτερ” με την παρουσία της.

Στο τηλεοπτικό εστιατόριο για μια βραδιά First Dates παρευρέθηκε και ο ντροπαλός Μίλτος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με τη Ζενεβιέβ τις προτιμήσεις του για το ιδανικό ταίρι. Ο Μίλτος αποκάλυψε ότι αναζητά μια ήρεμη, αυθόρμητη και χαρούμενη κοπέλα, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι δεν μπορεί να ανεχτεί την τοξικότητα σε μια σχέση.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού της με τον Κωνσταντίνο, η Βέρα αποφάσισε να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα για να επικοινωνήσει με την κολλητή της φίλη. Ήθελε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της και να περιγράψει την εμπειρία της μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Μίλτος & Μαρία

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ του Μίλτου και της Μαρίας, που είχε στραφεί προς το θέμα των βραδινών εξόδων, προέκυψε μια αξιοσημείωτη στιγμή. Η Μαρία έδειξε να μην γνωρίζει το όνομα της θρυλικής τραγουδίστριας Μαρινέλλας. Όταν ο Μίλτος αναφέρθηκε στην καλλιτέχνιδα, η Μαρία απάντησε με αμηχανία και απορία, λέγοντας: «Τον Πάριο τον ξέρω, την κοπέλα...» δημιουργώντας μια ιδιαίτερη εντύπωση και προκαλώντας σχόλια στο κοινό.

Γιώργος & Μαίρη

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τους ραντεβού στο πλαίσιο του τηλεοπτικού παιχνιδιού γνωριμιών “First Date”, ο Γιώργος και η Μαίρη συμμετείχαν σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων με σκοπό να γνωριστούν καλύτερα. Στη συζήτησή τους, ανέφεραν πως δεν πιστεύουν ιδιαίτερα στη μονογαμία, μια άποψη που φάνηκε να μοιράζονται και οι δύο. Παρά αυτήν την κοινή τους πεποίθηση, εξέφρασαν αμφότεροι ενδιαφέρον για ένα δεύτερο ραντεβού, δείχνοντας πως υπήρχε αμοιβαία έλξη και διάθεση να εξερευνήσουν τη δυναμική της σχέσης τους περαιτέρω.

Ο Κωνσταντίνος και η Βέρα ολοκλήρωσαν την πρώτη τους συνάντηση με έναν έντονο και παθιασμένο φιλί, επιβεβαιώνοντας έτσι την αμοιβαία έλξη και την ενέργεια που υπήρχε μεταξύ τους. Το θερμό αυτό φιλί αποτέλεσε τον ιδανικό επίλογο της βραδιάς, αφήνοντας υπαινιγμούς για μια πιθανή συνέχεια στη σχέση τους και δημιουργώντας προσδοκίες για το μέλλον.

Η Μαρία, παρόλο που βρέθηκε στο πρώτο της ραντεβού με τον Νικήτα, δεν δίστασε να εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Τάσο. Η έλξη της προς αυτόν ήταν εμφανής και, όπως η ίδια παραδέχτηκε, αν οι ηλικίες τους ήταν πιο κοντά, θα επιθυμούσε να τον γνωρίσει καλύτερα μέσα από ένα ραντεβού. Επιπλέον, η Μαρία ανέφερε ότι θα ήθελε πολύ να βγει ραντεβού με τον μπάρμαν του εστιατορίου, αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές.

Το πρώτο ραντεβού του Μίλτου και της Μαρίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφήνοντας και τους δύο με θετικές εντυπώσεις. Εκτός από την αμοιβαία επιθυμία για ένα δεύτερο ραντεβού, εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν την βραδιά τους με ένα ποτό μετά την αποχώρησή τους από το εστιατόριο. Αυτό δείχνει ότι η χημεία μεταξύ τους ήταν αρκετά δυνατή, ώστε να θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί και να εμβαθύνουν τη γνωριμία τους.

Μαρία & Νικήτας

Η Μαρία φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι ο Νικήτας ανέλαβε να πληρώσει τον λογαριασμό ενώ αυτή βρισκόταν στην τουαλέτα. Ωστόσο, αποφάσισε ότι θα ήθελε να διατηρήσει τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο. Παρά ταύτα, ποιες είναι οι προθέσεις του Νικήτα;

Επιπλέον, κάτι που σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες του Χ ήταν η εκρηκτική εμφάνιση της Βέρας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: