Η πιο όμορφη γυναίκα της Ελλάδας θέλει τον… Κασσελάκη: Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου παραδέχτηκε τον μεγάλο έρωτα της

June 29, 2024

Η πιο όμορφη γυναίκα της Ελλάδας θέλει τον… Κασσελάκη: Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου παραδέχτηκε τον μεγάλο έρωτα της


Διαφ.

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, αναπληρωματική Μις Ελλάς, παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη.

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η 24χρονη καλλονή  είναι από τις Σέρρες και στο επάγγελμα δασκάλα. Η ίδια δηλώνει έτοιμη για τον διεθνή διαγωνισµό Miss Cosmo όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα µας  και ετοιµάζει τις βαλίτσες της για το Βιετνάµ.

 «Πριν από δέκα µέρες µε πήρανε τηλέφωνο από τα καλλιστεία όπου είχα συµµετάσχει το 2022 και λόγω του τίτλου µου κλήθηκα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε έναν διεθνή διαγωνισµό. ∆έχτηκα µε χαρά. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί τον Σεπτέµβριο στο Βιετνάµ, ωστόσο θα χρειαστεί νωρίτερα να πάω στο Πουέρτο Ρίκο, όπου θα γίνει η προετοιµασία µου».

Έτοιμη για την νίκη

«Πιστεύω ότι το δυνατό µου σηµείο είναι το ύψος µου. Είµαι 1,83 και θεωρώ ότι µπορώ να ανταγωνιστώ τις άλλες κοπέλες, οι οποίες θα είναι ψηλές και µε πολύ ωραίο σώµα».

Μου αρέσει ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι ένας γοητευτικός άνδρας

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Κωνσταντίνα Σωτηρίου λέει: «Είµαι ελεύθερη και θέλω να ερωτευτώ. Μου αρέσει ο άνδρας να είναι δυναµικός και να ξέρει να φέρεται σε µια γυναίκα, γιατί τελευταία είναι πολλά τα περιστατικά κακοποιηµένων γυναικών».

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο τέλος αναφέρει: «Μου αρέσει ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι ένας γοητευτικός άνδρας».

Παράτησε το μόντελινγκ, έγινε μαμά, τα άλλαξε όλα: Πως είναι και τι κάνει, σήμερα, η Μις Ελλάς 2006, Ειρήνη Καρρά

Η Ειρήνη Καρρά είναι Ελληνίδα πρώην μοντέλο, εστεμμένη Μις Ελλάς 2006.

Γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1986 στην Καρδίτσα. Τον Απρίλιο του 2006, κέρδισε τον τίτλο “Μις Ελλάς” στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και έπειτα εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Κόσμος που έγινε στη Βαρσοβία στις 30 Σεπτεμβρίου του 2006. Έχει φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Status, Maxim, Max, Life and Style, In style, Young, Nitro, Esquire και Shape.

Τον Ιανουάριο του 2013, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Στέλιο Ηλιάδη. Τον Μάρτιο του 2014, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον γιό τους, Άγγελο.

Τα τελευταία χρόνια η ίδια έχει εγκαταλείψει το modeling, αλλά και την πρωτεύουσα για χάρη της οικογένειας.

Μιλώντας στο «Secret» για την απόφασή της, η ξανθιά καλλονή είχε πει: «Εγκατέλειψα το modeling γιατί ο σύζυγός μου ήταν ποδοσφαιριστής (σ.σ.: ο Στέλιος Ηλιάδης) και συχνά έπρεπε να αλλάζουμε τόπο διαμονής.

Οπότε, για μένα δεν ήταν εύκολο να δουλέψω ως μοντέλο και επέλεξα να τον ακολουθήσω και να κάνω τη δική μου οικογένεια. Εχω αποκτήσει δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι».

Μάλιστα, η Ειρήνη δεν μένει πλέον στην Αθήνα, αλλά στην Καρδίτσα. «Ήρθαμε στην Καρδίτσα για να γεννήσω, επειδή ο άνδρας μου τότε έπαιζε στο εξωτερικό, και τελικώς μείναμε εδώ. Είναι όμορφα, ήρεμα, μακριά από το άγχος και το στρες της πρωτεύουσας».

Ακόμη, η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με τον σχεδιασμό κοσμημάτων. «Ξεκίνησα να το κάνω από χόμπι και εξελίχθηκε σε επάγγελμα. Είναι η ψυχοθεραπεία μου. Είναι κάτι που αρέσει πολύ και με ξεκουράζει», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ειρήνη στέφθηκε Μις Ελλάς το 2006 στα καλλιστεία που άφησαν εποχή, με τη συμμετοχή της Τζούλιας Αλεξανδράτου και τη στέψη της Ολυμπίας Χοψονίδου ως Σταρ Ελλάς.

«Η Ολυμπία είναι το πρότυπό μου. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος, μητέρα έξι παιδιών, αφοσιωμένη στην οικογένειά της και την αγαπάω πάρα πολύ.

Πατάει τα πόδια της στη γη και απέχει απ’ όλα τα κοσμικά, ενώ απέδειξε ότι άξιζε τον τίτλο παραπάνω από οποιαδήποτε άλλη. Αυτό το δείχνει η πορεία της και το πώς εξελίχθηκε», είπε, μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Καρρά.

Έτσι είναι σήμερα η Ειρήνη Καρρά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: