Αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό του Λύτρα: Μαθεύτηκε τι έγινε τη νύχτα λίγο πριν επιτεθεί στη γυναίκα του

June 29, 2024

Αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό του Λύτρα: Μαθεύτηκε τι έγινε τη νύχτα λίγο πριν επιτεθεί στη γυναίκα του


Διαφ.

Μία σημαντική νέα εξέλιξη για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Απόστολου Λύτρα φέρνει στο προσκήνιο η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σήμερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσίασε ο Νίκος Συρίγος το πρωί της 29ης Ιουνίου, το βράδυ της επίθεσης κατά της συζύγου του γνωστού ποινικολόγου, λίγο μετά το περιστατικό, ο Απόστολος Λύτρας είχε ελεγχθεί για αλκοτέστ.

Λίγο μετά την έκρηξη της οργής του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος είχε επιτεθεί με δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα της συζύγου του, η αστυνομία τον σταμάτησε για έλεγχο αλκοτέστ.

Οι αστυνομικοί έκαναν νόημα στον Απόστολο Λύτρα να σταματήσει καθώς βρισκόταν στη διαδρομή τους προς το σπίτι του στον Γέρακα. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να διακρίνουν τη σύζυγό του για δύο σημαντικούς λόγους.

Πρώτον, ο ίδιος ο ποινικολόγος είχε βγει από το αυτοκίνητο για να υποβληθεί στον έλεγχο αλκοτέστ. Δεύτερον, τα τζάμια του πολυτελούς οχήματός του ήταν φιμέ, δυσκολεύοντας τους αστυνομικούς να διακρίνουν το σοβαρά τραυματισμένο πρόσωπο της συντρόφου του, γεμάτο αίματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: