Κοιλιακούς “φέτες”, σώμα 25ρας και μέση “δαχτυλίδι: 71χρονη πήγε στα καλλιστεία και έβαλε τα γυαλιά σε πανέμορφα μοντέλα

June 29, 2024

Κοιλιακούς “φέτες”, σώμα 25ρας και μέση “δαχτυλίδι: 71χρονη πήγε στα καλλιστεία και έβαλε τα γυαλιά σε πανέμορφα μοντέλα


Διαφ.

Μια 71χρονη γυναίκα έκανε εντύπωση καθώς αποτελεί το γηραιότερο άτομο που προσπάθησε να κερδίσει τον τίτλο της Miss Texas στις ΗΠΑ, αναδεικνύοντας τον εαυτό της σε αυτό τον διαγωνισμό για το έτος 2024.

Η Μαρίσα Τέιχο (Marissa Teijo) έσπασε το ρεκόρ της πολιτείας κατά την είσοδό της στον διαγωνισμό, σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων Today και El Paso Times.

Η Teijo εκπροσώπησε το Paso Del Norte στον διαγωνισμό, συμμετέχοντας με άλλες δεκάδες γυναίκες στο Hilton Houston Post Oak Hotel, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Στην ανάρτησή της στο Instagram στις 24 Μαΐου, η Teijo εξέφρασε την ελπίδα ότι η συμμετοχή της ως υποψήφια για τον τίτλο της Miss Texas USA θα «εμπνεύσει τις γυναίκες να προσπαθήσουν να είναι ο καλύτερος σωματικά και πνευματικά εαυτός τους και να πιστέψουν ότι υπάρχει ομορφιά σε κάθε ηλικία».

Η παρουσία της Teijo στον διαγωνισμό Miss Texas USA έρχεται λιγότερο από ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του οργανισμού Miss Universe για την κατάργηση των ηλικιακών ορίων για τις διαγωνιζόμενες. Προηγουμένως, οι συμμετοχές στα διαγωνιστικά πλαίσια της Μις Υφήλιος έπρεπε να τερματίζονται μετά την ηλικία των 28 ετών, ενώ τώρα κάθε γυναίκα άνω των 18 ετών μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

Μιλώντας στους Times, η Teijo δήλωσε: «Νιώθω ότι όλες οι γυναίκες έχουν τώρα ένα νέο στάδιο ευκαιριών, δύναμης και ομορφιάς».

Η Aarieanna Ware κατέκτησε τον τίτλο της νικήτριας στον διαγωνισμό, όπως ανακοίνωσε το Austin American-Statesman. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ware θα εκπροσωπήσει το Τέξας στον επερχόμενο διαγωνισμό Miss USA, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, αγωνιζόμενη για τον εθνικό τίτλο.

Μια αναταραχώδης χρονιά για τα καλλιστεία Miss Universe

Τα καλλιστεία Miss Universe βίωσαν μια περίοδο αναταραχής κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, καθώς και ο οργανισμός είδε τις δύο κορυφαίες του εκπροσώπους, τις Miss USA και Miss Teen USA, να αποχωρούν νωρίς από τις θέσεις τους.

Η Noelia Voigt, που εκλέχθηκε Miss USA 2023, και η UmaSofia Srivastava, που κέρδισε τον τίτλο της Miss Teen USA 2023, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους με διαφορά λίγων ημερών τον Μάιο. Η Voigt αναφέρθηκε στην ανάγκη να προστατεύσει την ψυχική της υγεία, ενώ η Srivastava δήλωσε ότι «οι προσωπικές της αξίες δεν ευθυγραμμίζονται πλέον πλήρως με την κατεύθυνση του οργανισμού».

Η ίδια δήλωσε ότι έλαβε τη δύσκολη απόφαση «μετά από μήνες πάλης» με την ιδέα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: