Ποιος ανελκυστήρας είναι ασφαλής; Ο νirαl γρίφος που δείχνει πόσο δουλεύει το μυαλό σου ακόμα και στα δύσκολα

June 29, 2024

Ποιος ανελκυστήρας είναι ασφαλής; Ο νirαl γρίφος που δείχνει πόσο δουλεύει το μυαλό σου ακόμα και στα δύσκολα


Διαφ.

Ένας γρίφος για δυνατούς λυτές! 

Στον σημερινό περίπλοκο γρίφο, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες και να παρατηρήσετε την εικόνα για να εντοπίσετε ποιος ανελκυστήρας είναι ασφαλής, προκειμένου να ολοκληρώσετε το τεστ IQ.

Οδηγίες για την Επίλυση του Γρίφου

Σε αυτόν τον δύσκολο γρίφο θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την παρατηρητικότητά σας και την ικανότητά σας να αναλύετε λεπτομέρειες. Στόχος σας είναι να διαλέξετε τον ασφαλέστερο ανελκυστήρα για να βοηθήσετε τον Τομ να ξεφύγει από τον κίνδυνο. 

Το Σενάριο

Ο Τομ έλαβε ένα ανησυχητικό μήνυμα που τον ενημέρωνε ότι ένας κατά συρροή δολοφόνος έχει μόλις εντοπιστεί να εισέρχεται στο κτίριο όπου βρίσκεται. Ο Τομ αποφάσισε να βγει αμέσως έξω για να αποφύγει τον κίνδυνο.

Η Κρίσιμη Στιγμή

Καθώς περίμενε στον όροφο του, δύο ανελκυστήρες έφτασαν ταυτόχρονα. Μέσα σε κάθε ανελκυστήρα υπήρχε ένας άνδρας που φαινόταν ύποπτος. Ο Τομ πρέπει να διαλέξει ποιον ανελκυστήρα να πάρει για να βγει με ασφάλεια από το κτίριο.

Ο Χρόνος Τρέχει

Πρέπει να δείτε προσεκτικά την εικόνα και να αναλύσετε τις λεπτομέρειες που σας δόθηκαν για να βρείτε την σωστή απάντηση μέσα σε 10 δευτερόλεπτα…

10…

9…

8…

7…

6…

5…

4…

3…

2…

1…

Αν βρήκατε την απάντηση, συγχαρητήρια! Αν όχι, μην ανησυχείτε – τέτοιου είδους γρίφοι απαιτούν προσεκτική παρατήρηση και ανάλυση.

Η Λύση του Γρίφου

Η σωστή απάντηση είναι ότι ο δολοφόνος έρχεται από κάτω και ανεβαίνει με το ασανσέρ. Συνεπώς, ο Τομ πρέπει να επιλέξει τον ανελκυστήρα που κατεβαίνει. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να βγει με ασφάλεια από το κτίριο χωρίς να συναντήσει τον δολοφόνο. Αν βρήκατε την απάντηση, συγχαρητήρια! Αν όχι, μην ανησυχείτε – τέτοιου είδους γρίφοι απαιτούν προσεκτική παρατήρηση και ανάλυση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: