Απίστευτη τραγωδία: Κι όμως η παραλία που χτύπησε κεραυνός την 13χρονη “έκρυβε” ακόμα ένα μακάβριο μυστικό

June 29, 2024

Απίστευτη τραγωδία: Κι όμως η παραλία που χτύπησε κεραυνός την 13χρονη “έκρυβε” ακόμα ένα μακάβριο μυστικό


Διαφ.

Απίστευτη τραγωδία με θύμα ένα 13χρόνο κορίτσι στην Χαλκιδική

Συγκλονίζει το περιστατικό που συνέβη στις 28/6, όπου η 13χρονη  χτυπήθηκε από κεραυνό σε παραλία της Χαλκιδικής, χάνοντας τη ζωή της , μπροστά στα μάτια των γονιών της.

Αγωνιώδεις ήταν οι προσπάθειες διασωστών αλλά και εθελοντών, που βρέθηκαν στο σημείο από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έκανα ΚΑΡΠΑ στη 13χρονη για μία ώρα αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Τσελεμπή, κοινοτάρχη της περιοχής σχολίασε στο thesstoday ότι η 13χρονη Δωροθέα κολυμπούσε στο Ποσείδι, σε ερημική παραλία.

Μια φορά στα 20 χρόνια

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, μια φορά στα 20 χρόνια ακούμε να χτυπηθεί άνθρωπος από κεραυνό και τώρα χτυπήθηκε το κορίτσι μαζί με τη μητέρα του που χτυπήθηκε με μικρότερο φορτίο.

Η θαλάσσια περιοχή υπάγεται στο Πολεμικό Ναυτικό και η παραλία είναι ανοργάνωτη χωρίς ναυαγοσώστη, ωστόσο μαζεύει κόσμο. Σήμερα είχε λιγότερο κόσμο λόγω καιρού. Άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς εντελώς ξαφνικά και μετά πληροφορηθήκαμε για το περιστατικό. Ήρθε το ΕΚΑΒ, πήρε το κορίτσι στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν».

Η τραγική σύμπτωση

Στην ίδια παραλία το καλοκαίρι του 2023, ένας άνθρωπος είχε χάσει τη ζωή του από πνιγμό.

Σοκ – Νεκρή 13χρονη στη Χαλκιδική: Δεν πρόλαβε να βγει από την θάλασσα, την σκότωσε κεραυνός μπροστά στη μάνα της

Μια τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 28 Ιουνίου, στη Χαλκιδική, όταν ένα κορίτσι 13 ετών έχασε τη ζωή του ύστερα από χτύπημα κεραυνού.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 16:30, ενώ το κορίτσι βρισκόταν στην παραλία Ποσείδι, πάνω στην αμμουδιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα της ανήλικης υπέστη ελαφρούς τραυματισμούς κατά το ίδιο περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα, η περιοχή της Χαλκιδικής αντιμετώπιζε έντονη κακοκαιρία με ισχυρές βροχοπτώσεις. Το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού αυτού συμβάντος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: