«Λύγισε» η Aναστασία Γιάμαλη λίγο πριν το τέλος: Πέντε χρόνια δεν μπαίνουν εύκολα σε λέξεις

June 29, 2024

«Λύγισε» η Aναστασία Γιάμαλη λίγο πριν το τέλος: Πέντε χρόνια δεν μπαίνουν εύκολα σε λέξεις


Διαφ.

Η Αναστασία Γιάμαλη παρουσίασε την τελευταία της εκπομπής σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. 

Η παρουσιάστρια που έγινε διάσημη για τις τοποθετήσεις της μέσα από την εκπομπή του Κontra Channel, αποχαιρέτησε το κοινό που την στήριζε όλα αυτά τα χρόνια ενώ η ίδια δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τα δάκρυα της!

Η συγκίνηση της Γιάμαλη

Κάνοντας τον προσωπικό της απολογισμό, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της τα χρόνια αυτά της δημοσιογραφικής της πορείας.

«Πέντε χρόνια σε αυτή τη δύσκολη βάρδια δεν μπαίνουν εύκολα σε λέξεις και δεν βρίσκουν εύκολα επίλογο. Μόνο ευχαριστώ θέλω να πω κλείνοντας, ευχαριστώ το Kontra Channel και τον Ανδρέα Κουρή που με πίστεψαν πριν πέντε χρόνια και μου εμπιστεύτηκαν τη δυνατή και δύσκολη ζώνη. Τότε ήμουν μια επιλογή έξω από το κουτί. Ανδρέα ευχαριστώ για την ευκαιρία. Νομίζω πήγαμε καλά. Ευχαριστώ κάθε άτομο που συνεργαστήκαμε για να βγει αυτή η εκπομπή, τεχνικούς και δημοσιογράφους για να βγει αυτή η βάρδια. Αυτά τα χρόνια είναι πολλοί οι άνθρωποι που πέρασαν από το μακιγιάζ μέχρι τις κάμερες και έχουν όλοι τον απεριόριστο σεβασμό μου γιατί σε αντίθεση με εμένα δεν ήταν μπροστά στον φακό, αλλά δούλεψαν για να είμαι εγώ. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και τους καλεσμένους που ξενυχτίσαμε παρέα.

Εις το επανιδείν

Κλείνοντας, η Αναστασία Γιάμαλη φανερά συγκινημένη είπε: «Σε αυτά τα πέντε χρόνια μάθαμε πολλά, εγώ τα περισσότερα. Κατασταλάξαμε στο είδος της δημοσιογραφίας που θέλουμε να υπηρετούμε, μια δημοσιογραφία που δίνει φωνή στην κοινωνία, που μεροληπτεί υπέρ των πιο ευάλωτων… Ενοχλήσαμε κιόλας και για εμάς αλλά και για μένα το να ενοχλώ είναι παράσημο… Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ για την αγάπη, ήταν σπουδαίο το ταξίδι και θα τα ξαναπούμε. Χαλάλι το ξενύχτι, χαλάλι και το ότι πέντε χρόνια τώρα δεν έχουμε δει καμία δύση ηλίου με τους ανθρώπους μας. Καλό ξημέρωμα σε όλους, εις το επανιδείν». 

Η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης

Η Αναστασία Γιάμαλη μετά την επιτυχημένη της πορεία στο Κontra Channel,  έχει  ήδη υπογράψει για να ενταχθεί  στο δυναμικό του Mega τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή ΓΕΙΑ ΣΟΥ

«Τρέμουν» Κοσιώνη, Ζαχαρέα, Τζίμα: Στο Mega η δημοσιογράφος που έχουν αγαπήσει όλοι οι Έλληνες και την έκαναν viral

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Αναστασίας Γιάμαλη και του Mega έχουν προχωρήσει σημαντικά και είναι θέμα χρόνου να καταλήξουν σε επίσημη συμφωνία.

Αλλαγές στο Mega και Νέες Προσθήκες

Το Mega βρίσκεται σε φάση ανανέωσης, με αλλαγές τόσο στις εκπομπές όσο και στα πρόσωπα. Η προσθήκη της Αναστασίας Γιάμαλη στο δυναμικό του καναλιού αποτελεί μέρος αυτών των αλλαγών.

Νέα Εκπομπή στην Μεσημεριανο-Απογευματινή Ζώνη

Οι συζητήσεις αφορούν μια νέα εκπομπή στην μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Εάν οι διαπραγματεύσεις ολοκληρωθούν επιτυχώς, η Αναστασία Γιάμαλη θα αναλάβει την εκπομπή μετά τις 16:00, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Κώστα Τσουρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Mega παραμένουν όλα ρευστά αυτή τη στιγμή. Μέχρι να διαμορφωθεί ο τελικός προγραμματισμός, μπορεί να υπάρξουν αρκετές αλλαγές και ανατροπές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: