«Έκανε μαύρο εμετό το πρωί»: Συγκλονίζει η μητέρα της 38χρονης που βρέθηκε νεκρή δίπλα από τον σύντροφο της στο Κερατσίνι

June 29, 2024

«Έκανε μαύρο εμετό το πρωί»: Συγκλονίζει η μητέρα της 38χρονης που βρέθηκε νεκρή δίπλα από τον σύντροφο της στο Κερατσίνι


Διαφ.

Η υπόθεση του θανάτου της 38χρονης στο Κερατσίνι παραμένει σε εξέλιξη, με τις αρχές να περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαλευκάνουν τις συνθήκες του θανάτου της. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής παρατήρησε αμυχές στον λαιμό της θανούσας, οι οποίες απαιτούν λεπτομερή εξέταση σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα της νεκροτομής προκειμένου να καθοριστεί εάν υπήρξε ανθρωποκτονία. Επιπλέον, θα εξεταστούν τα νύχια της θύματος για ίχνη άμυνας και γενετικό υλικό προσώπου που ενδέχεται να είχε έρθει σε έντονη επαφή ή διαμάχη με την εκλιπούσα.

Οι γείτονες του ζευγαριού αναφέρουν ενδείξεις κακοποιητικής συμπεριφοράς εις βάρος της γυναίκας, ενώ η μητέρα του άνδρα της δήλωσε στις κάμερες του Star ότι ο γιος της δεν είχε ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά.

«Ο Μαύρος Εμετός»

Η μητέρα του συντρόφου της 38χρονης δήλωσε ότι την είδε ζωντανή το πρωί, πριν αυτή αποχωρήσει για την εργασία της. Ανέφερε επίσης ότι η 38χρονη είχε πέσει θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού νωρίτερα από ομάδα ατόμων.

«Στις 5:30 η ώρα της λέω τι έχεις … “Το κεφάλι μου, το κεφάλι μου, πονάει”, φώναζε. Την πιάνω, έκαιγε το κεφάλι της. Μία λεκάνη να κάνει εμετό, πράγματι έκανε εμετό, ο εμετός ήτανε μαύρος», περιέγραψε η γυναίκα.

Μετά από αρκετές ώρες, περίπου στις 10:30 το πρωί, ο γιος της εξέφρασε την άποψη ότι πήγε να ξυπνήσει τη μητέρα του για να πιούν καφέ, ωστόσο δεν είχε ανταποκριθεί. Σύμφωνα με την εκδοχή του, τηλεφώνησε σε αυτήν και ενημέρωσε πως η Ανθή είχε εκλιπεί.

Τι δηλώνει ο σύντροφος της:

Την ίδια στιγμή, ο σύντροφός της δηλώνει ότι η 38χρονη θύμα από το Κερατσίνι είχε συγκρούσεις με άτομα την προηγούμενη βραδιά, ενώ κατηγορεί αυτά τα άτομα για τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, το ζευγάρι είχε επισκεφτεί το σπίτι τους, καθώς ο σύντροφος υποστηρίζει ότι επέστρεφαν για να ανακτήσουν κάποια αντικείμενα που τους είχαν παρασχεθεί.

Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι επέστρεφαν για να εξασφαλίσουν ναρκωτικά.

Τότε, κάλεσαν το 100 για να επικεντρώσουν την προσοχή τους στο ζευγάρι που παρατηρούσε το πρόγραμμα. Πράγματι, έγινε προσαγωγή και το ζευγάρι απελευθερώθηκε, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν ότι η γυναίκα δεν είχε σημάδια κακοποίησης, όπως διαβεβαιώνει ο σύντροφός της.

Το ζευγάρι είχε αποφυλακιστεί περίπου πριν από 10 ημέρες, επειδή είχαν κατηγορηθεί για μικροκλοπές και κατοχή ναρκωτικών.

Ο σύντροφος της θα παραμείνει κάτω από την επίβλεψη της αστυνομίας, για την κατοχή ναρκωτικών, μέχρι να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έρευνα, επειδή αν τα ευρήματα δείξουν ότι η γυναίκα δεν ήταν νεκρή, τότε θα συλληφθεί.

Για την Ασφάλεια Πειραιά όλες οι υποθέσεις είναι ανοιχτές.

Θρίλερ στην Αθήνα: Γυναίκα νεκρή μέσα σε διαμέρισμα δίπλα στον σύντροφο της – Οι γείτονες αποκάλυψαν τι έγινε το βράδυ

Συναγερμός σήμανε στο Κερατσίνι το μεσημέρι της Παρασκευής, 28 Ιουνίου 2024, καθώς εντοπίστηκε νεκρή μια γυναίκα μέσα σε διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για αυτό το συγκλονιστικό περιστατικό, το άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκε δίπλα από τον σύντροφό της. Επιπλέον, την ώρα που η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα, παρόντες ήταν και οι γονείς του συντρόφου της, προσθέτοντας περαιτέρω δραματική διάσταση στην υπόθεση. Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες του θανάτου, προσπαθώντας να διαλευκάνουν τα αίτια αυτής της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό της γυναίκας. Ωστόσο, κατά την πρώτη μακροσκοπική εξέταση, δεν ήταν δυνατόν να διακριθεί κάτι συγκεκριμένο που να υποδεικνύει τα αίτια του θανάτου.

Παρά ταύτα, στο σώμα του θύματος εντοπίστηκαν σημάδια που παραπέμπουν σε καβγά, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες ότι ενδεχομένως προηγήθηκε πάλη ή σύγκρουση πριν από τον θάνατό της. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να αποσαφηνίσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε εμπλακεί σε σύγκρουση με ομάδα Ρομά το προηγούμενο βράδυ, κατά την οποία η νεκρή γυναίκα και ο σύντροφός της δέχθηκαν επίθεση και ξυλοκοπήθηκαν.

Το επόμενο πρωί, η άτυχη γυναίκα σηκώθηκε, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έκανε εμετό, γεγονός που οδήγησε στην άμεση κλήση του ΕΚΑΒ.

Επιπλέον, οι γονείς της γυναίκας πρόκειται να δώσουν κατάθεση στις αρχές, προκειμένου να συμβάλουν στη διαλεύκανση των γεγονότων και να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος:

Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες:

Η γειτονιά στο Κερατσίνι αναφέρει περιστατικά παραβατικών συμπεριφορών και επεισοδίων ενδοοικογενειακής βίας που σχετίζονται με το ζευγάρι. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στο newsit.gr, πρόκειται για άτομα με προβλήματα τοξικομανίας, που συχνά εμπλέκονταν σε έντονους καυγάδες.

Γείτονες σημειώνουν ότι η βία μεταξύ των μελών του ζευγαριού ήταν συχνό φαινόμενο, με συνεχείς αψιμαχίες και ξυλοδαρμούς. Οι καταγγελίες στην αστυνομία ήταν επίσης τακτικές, με τους κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν επανειλημμένα την ανησυχία τους για τις καταστάσεις που εκτυλίσσονταν δίπλα τους.

«Ήταν τοξικομανείς, γίνονταν φασαρίες, τσακώνονταν και έπεφτε ξύλο. Γίνονταν συνέχεια σκηνικά, φασαρίες, Τη χτυπούσε, ήταν μελανιασμένη μονίμως , αλλά τον κάλυπτε», λέει στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής.

«Έκαναν χρήση ναρκωτικών, ήταν παραβατικοί και οι δυο τους», αναφέρει άλλη γειτόνισσα. Σύμφωνα με την ίδια, οι γονείς της γυναίκας έμεναν κοντά στο ζευγάρι και ο σύντροφός του θύματος, όταν την ξυλοφόρτωνε, κρυβόταν στο σπίτι τους.

«Ερχόταν κι άκουγα να λέει ”την έσπασα στο ξύλο, θα έρθει η αστυνομία”», σημειώνει κάτοικος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: