Θύμα σχολικού εκφοβισμού κόρη γνωστής Ελληνίδας Δημοσιογράφου : «Της είχαν κουρέψει 2-3 τούφες… Ήταν τρομαγμένη»

June 29, 2024

Θύμα σχολικού εκφοβισμού κόρη γνωστής Ελληνίδας Δημοσιογράφου : «Της είχαν κουρέψει 2-3 τούφες… Ήταν τρομαγμένη»


Διαφ.

Η Όλγα Λαφαζάνη εμφανίστηκε στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας” και μίλησε για τον σχολικό εκφοβισμό που αντιμετώπισε η κόρη της σε ηλικία μόλις 4 ετών. Εξέφρασε τις ανησυχίες της και ανέφερε τις προκλήσεις που βιώνει η οικογένειά της σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

 Είναι μία αντίδρασή της για να μην πάει στο σχολείο

Η Όλια Λαφαζάνη ξεκίνησε λέγοντας:«Ήταν 4 ετών και πήγαινε στον παιδικό σταθμό. Δεν πίστευα ότι σε αυτή την ηλικία μπορεί να υπάρξει σχολικός εκφοβισμός»  και συμπλήρωσε: «Είχε πάει σε ένα σχολείο να κάνει προσαρμογή έτσι ώστε να ξεκινήσει ομαλά τον Σεπτέμβρη την σχολική χρόνια.

Μετά από έναν μήνα, μου είπε ότι κάποια παιδάκια της μιλάνε άσχημα, την φοβίζουν ή κινούνται λίγο επιθετικά. Πίστεψα την κόρη μου αλλά πίστευα ότι μπορεί να είναι και μία αντίδρασή της για να μην πάει στο σχολείο και να είναι μαζί μου στο σπίτι. Αυτό γινόταν όλο και πιο έντονα, και πήγα στο σχολείο για να με ενημερώσουν. Η κόρη μου άρχισε να μου λέει ποια παιδάκια την πειράζουν. Μου είχε κάνει εντύπωση όταν πήγα στο σχολείο ότι είχαν καλέσει και τους γονείς αυτών των παιδιών, οι οποίοι φώναζαν και έλεγαν ότι «τα δικά τους τα παιδιά δεν κάνουν τέτοια πράγματα», μου είπαν από το σχολείο ότι θα επιληφθούν επί του θέματος».

Μην ανησυχήσετε, έγινε ένα ατύχημα στο σχολείο

Η όμορφη δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: «Τον Σεπτέμβριο ξεκινάμε στο σχολείο και κάποια στιγμή δέχομαι ένα email από το σχολείο ότι «το παιδί σας θα επιστρέψει με κουρεμένα λίγο τα μαλλιά του, μην ανησυχήσετε, έγινε ένα ατύχημα στο σχολείο και πήραν κάποια παιδάκια το ψαλίδι και της έκοψαν τα μαλλιά». Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Κατευθείαν πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι ήταν μόνο… δύο τούφες. Επέστρεψε στο σπίτι και όντως της είχαν κουρέψει 2-3 τούφες. Δεν έχει σημασία το πόσο της έκοψαν αλλά η κίνηση ως κίνηση. Ήταν τρομαγμένη αλλά χωρίς να το δείχνει, ήταν στεναχωρημένη. Την ρώτησα τι συνέβη και μου είπε, και μάλιστα μου είπε ότι ήταν 3 παιδάκια και εκείνη μόνη της και δεν μπορεί να το διαχειριστεί».

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

Όλγα Λαφαζάνη: Τα 2 χρόνια αποχής από την τηλεόραση, η μεγάλη επιστροφή και η αποκάλυψη για τον άντρα της

Η Όλγα Λαφαζάνη ανήκει στο δυναμικό του Alpha και μετά από δύο χρόνια αποχής από την εργασία της συνεργάζεται εκ νέου με την εκπομπή “Happy Day” και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η δημοσιογράφος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθείας όπου και μεγάλωσε. Ήρθε στην Αθήνα το 2000 για να σπουδάσει στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Παντείου.

Της: Έπη Τρίμη

Παράλληλα με το πανεπιστήμιο, γράφτηκε και σε μια σχολή δημοσιογραφίας όπου τελικά ήταν και ο τομέας που την κέρδισε.

Ο ερχομός του γιου της

Η παρουσιάστρια έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον σύζυγό της στο δημαρχείο της Εκάλης καθώς ήδη κυοφορούσε το πρώτο τους παιδάκι.

Το αγοράκι της ( Μάριος) γέννησε τον Μάρτιο του 2018 με φυσιολογικό τοκετό ενώ ο μικρούλης ζύγιζε 3.200 γραμμάρια. Η Όλγα Λαφαζάνη και ο σύζυγός της, πρώην μπασκετμπολίστας, Νίκος Οικονόμου έχουν ήδη μία κόρη, την 9χρονη σήμερα Μαρία Αλεξάνδρα και οι δυο στους απολαμβάνουν τον έρωτά τους αλλά και την υπέροχη οικογένεια που απέκτησαν.

Τα μετάλλια που εξομολογήθηκε πως σπάει

Τις δηλώσεις των κοριτσιών του Μπάνε Πρέλεβιτς που έλεγαν πως ο πατέρας τους έχει χαρίσει τα μετάλλιά του και τις φανέλες του σχολίασαν στην εκπομπή Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, ξαφνιάστηκε στο άκουσμα της είδησης πως ένας αθλητής χαρίζει τα μετάλλιά του και ρώτησε την Όλγα Λαφαζάνη, τον Οκτώβριο του 2020 αν και ο σύζυγός της έχει κάνει το ίδιο.

Τότε, η Όλγα Λαφαζάνη προχώρησε σε μια αποκάλυψε, λέγοντας πως πολλά από τα μετάλλιά του τα έχει σπάσει εκείνη. «Ο άντρας μου δίνει τα πάντα, αλλά τα περισσότερα μετάλλια τα έχω σπάσει εγώ κατά λάθος», εξομολογήθηκε η Όλγα Λαφαζάνη. Η ίδια έσπευσε να εξηγήσει πως μπορεί να είναι με τα παιδιά στο σπίτι και να παίζουν μπάλα, πέφτει ένα μετάλλιο κάτω και τσουπ… σπάει.

Ποια είναι όμως, η αντίδραση του συζύγου της, Νίκου Οικονόμου; «”Το κάνεις επίτηδες μου”, μου λέει συνέχεια. Μα είναι δυνατόν του απαντώ», ανέφερε με χιούμορ η Όλγα.

Εμείς, τους ευχόμαστε να είναι πάντοτε ευτυχισμένοι στο σπίτι τους και στο ενεργητικό της η παρουσιάστρια να αυξάνει τις επιτυχίες της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: