Ανατρίχιασαν οι τηλεθεατές του Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη βρήκε τον σκελετό του μέσα σε λατομείο, δικαίωση μετά από χρόνια

June 29, 2024

Ανατρίχιασαν οι τηλεθεατές του Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη βρήκε τον σκελετό του μέσα σε λατομείο, δικαίωση μετά από χρόνια


Διαφ.

Μια απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως το βράδυ της Παρασκευής (28/6), χάρη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Ένας σκελετός, που εντοπίστηκε σε αρχαίο ορυχείο στο Λαύριο, πιθανότατα ανήκει στον Βασίλη Ψαραδέλλη, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Μάρτιο του 1978.

Εξιχνίαση Δολοφονίας από το 1978 στο Λαύριο

Η ανακάλυψη έγινε από μια ομάδα γεωλόγων που εργάζονταν στα λατομεία του Λαυρίου. Ο σκελετός βρέθηκε σε ένα σημείο που σχετίζεται με την υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Ψαραδέλλη, ο οποίος φέρεται να είχε διένεξη με άλλα μέλη μιας σπείρας αρχαιοκάπηλων.

Το Κίνητρο της Δολοφονίας

Η δολοφονία του Ψαραδέλλη συνδέεται με μια κλοπή λαϊκών λαχείων από ένα προποτζίδικο στη Νέα Σμύρνη. Ένα από αυτά τα λαχεία κέρδισε εκατομμύρια, αλλά ο Ψαραδέλλης δεν μοιράστηκε τα κέρδη με τους συνεργούς του, γεγονός που οδήγησε στην δολοφονία του.

Φωτογραφία Ντοκουμέντο

Η εκπομπή παρουσίασε μια φωτογραφία ντοκουμέντο που είχε τραβηχτεί πριν από 20 χρόνια στο ίδιο σημείο. Η φωτογραφία απεικονίζει έναν άγνωστο άντρα να κρατά τα οστά σαν τρόπαιο, χωρίς να ενημερώσει τις αρχές, αφήνοντάς τα εκεί. Το «Φως στο Τούνελ» εντόπισε την φωτογραφία του δολοφονημένου άντρα και ξεκίνησε την αναζήτηση της οικογένειάς του. Η σύζυγός του πέθανε λίγα χρόνια μετά τη τραγική δολοφονία, ενώ ο γιος του κατέληξε άστεγος.

“Περήφανη για σένα”: Συγκινεί η Αγγελική Νικολούλη στην αγκαλιά της μητέρας της, την είδαμε 1η φορά

Η Αγγελική Νικολούλη ανάρτησε μία τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της, την οποία είδαμε για πρώτη φορά, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, σήμερα, Κυριακή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έκανε μία εξαίρεση, λόγω της ημέρας.

Η Αγγελική Νικολούλη μας συστήνει τη μητέρα της

Έτσι, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την κρατάει στην αγκαλιά της και χαμογελάει, θέλοντας να της ευχηθεί δημόσια.

Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία της με τη λεζάντα “Μανούλα μου χρόνια σου πολλά να σε χαιρόμαστε. Είμαι περήφανη για σένα…”.

Η μητέρα της Αγγελικής Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη μητέρα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: