Τον βρήκαν αναίσθητο στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός, το ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας

June 30, 2024

Τον βρήκαν αναίσθητο στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός, το ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας


Διαφ.

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του ηθοποιού Κωστή Νομικού, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον χώρο της τέχνης. Η είδηση του θανάτου του γνωστοποιήθηκε μέσα από τα social media από τον Σπύρο Μπιμπίλα, σοκάροντας φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές.

Θλίψη στον Καλλιτεχνικό Κόσμο: Έφυγε από τη Ζωή ο Κωστής Νομικός

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από την ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, αποκάλυψε ότι ο Κωστής Νομικός βρέθηκε αναίσθητος στο κέντρο της Αθήνας. Η είδηση προκάλεσε σοκ και θλίψη στους φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές του ηθοποιού, που θυμούνται τον Κωστή Νομικό για το ταλέντο και την προσφορά του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Με μεγάλη θλίψη βρίσκομαι στην δυσαρεστη θεση να ανακοινωσω την αποχωρηση απο την ζωή ενος αγαπημένου φίλου, εκλεκτου μέλους του ΤΑΣΕΗ, ευαισθητου ανθρώπου και ωραιου τραγουδιστή.Βρεθηκε χθες δυστυχως αναισθητος σε δρομο του κεντρου..Ο Κωστης μας δεν ειναι πια μαζί μας .. Κωστης Νομικός…Του αρεσε να φωτογραφιζεται με όλους τους ηθοποιους, φοβερός θεατρόφιλος, δεν αφηνε παράσταση , αγωνιστης , πάντα στις πορειες κ στις διαμαρτυρίες υπερ των νεων ηθοποιών και η επιθυμία του ηταν να συμμετεχει σε παραστασεις..Η τελευταια του εμφανιση ηταν σε ενα μικρο χαρακτηριστικό ρόλο στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.. Καλό ταξίδι Κωστή μου…»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: