Έσκασε το 1ο τρέιλερ του Power of Love: Ξεκινάει αύριο – Με κρυμμένα πρόσωπα οι παίκτες, εντελώς άλλο το σπίτι

June 30, 2024

Έσκασε το 1ο τρέιλερ του Power of Love: Ξεκινάει αύριο – Με κρυμμένα πρόσωπα οι παίκτες, εντελώς άλλο το σπίτι


Διαφ.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 22:00, ο νέος κύκλος του δημοφιλούς ριάλιτι Power of Love κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Αυτή τη σεζόν, τη σκυτάλη της παρουσίασης αναλαμβάνει η Κατερίνα Καραβάτου, φέρνοντας φρέσκο αέρα στο ριάλιτι.

Η Κατερίνα Καραβάτου στο Τιμόνι της Παρουσίασης

Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου θα αναλάβει να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες και να μεταφέρει στους τηλεθεατές τις πιο συναρπαστικές στιγμές του ριάλιτι. Το πρώτο επίσημο τρέιλερ κυκλοφόρησε και μας δίνει μια γεύση από το νέο σπίτι του Power of Love!

Πρώτη Γνωριμία με… Βενετσιάνικες Μάσκες

Η παραγωγή επέλεξε έναν εντυπωσιακό τρόπο για την πρώτη γνωριμία των παικτών, εμπνευσμένο από την ταινία “Μάτια Ερμητικά Κλειστά”. Οι συμμετέχοντες θα φορούν βενετσιάνικες μάσκες, προσθέτοντας μια αίσθηση μυστηρίου στην έναρξη του ριάλιτι.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το ριάλιτι θα γυρίζεται στην Κωνσταντινούπολη, υπό την παραγωγή της Acun Medya. Η επιλογή της τοποθεσίας αναμένεται να προσδώσει μια μοναδική ατμόσφαιρα και σκηνικά που θα ενθουσιάσουν τους θεατές.

Κάθε Πότε τα Επεισόδια;

Τα επεισόδια του νέου κύκλου Power of Love θα προβάλλονται καθημερινά στις 22:00, εκτός απροόπτου. Οι τηλεθεατές μπορούν να περιμένουν συναρπαστικές εξελίξεις, ρομαντικές στιγμές και δυνατές συγκινήσεις σε αυτόν τον νέο κύκλο του αγαπημένου ριάλιτι.

Δείτε το Πρώτο Τρέιλερ:

Κατερίνα Καραβάτου: Αναχώρησε για την Τουρκία και τα γυρίσματα του “Power of Love” στον ΣΚΑΪ!

Η Κατερίνα Καραβάτου αναχώρησε για την Τουρκία, χθες, Παρασκευή, το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του “Power of Love”, που ξεκινά ξανά στον ΣΚΑΪ, στις 30 Ιουνίου.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια χαιρέτησε τα τηλεοπτικά συνεργεία και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, που την περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η αγωνία της Κατερίνας Καραβάτου για το “Power of Love”

Όπως υπογράμμισε η πρώην σύζυγος του Κρατερού Κατσούλη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «αισθάνομαι όλη αυτή την αγωνία και το τρακ της καινούριας αρχής. Με τα casting είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Βλέπω παιδιά της διπλανής πόρτας, άνθρωποι καθημερινοί που θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Από αυτά που έχω δει από τα βίντεό τους, θα ήθελα να μου συμβεί αυτό που έγινε και στο My Style Rocks. Να γνωρίσω κι εγώ μαζί με τους τηλεθεατές αυτούς τους ανθρώπους».

Αναχώρησε για Τουρκία η Κατερίνα Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου "Power of love"

Κατερίνα Κατερίνα "Power of Love"


Πηγή

Διαβάστε επίσης: