Με λευκά γένια, χωρίς μαλλιά αλλά το ίδιο γοητευτικός με τότε: Μακάρι όλοι οι 88άρηδες να ήταν σαν τον Κώστα Κακκαβά

June 30, 2024

Με λευκά γένια, χωρίς μαλλιά αλλά το ίδιο γοητευτικός με τότε: Μακάρι όλοι οι 88άρηδες να ήταν σαν τον Κώστα Κακκαβά


Διαφ.

Ο Κώστας Κακκαβάς, μία από τις εμβληματικές φιγούρες του ελληνικού κινηματογράφου, έχει παίξει πλάι στα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου. Ξεκίνησε την πορεία του το 1950 και συμμετείχε σε πολλές από τις σημαντικότερες παραγωγές της εποχής.

Η Αρχή Μιας Λαμπρής Καριέρας

Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου 1936 στην Αθήνα, ο Κώστας Κακκαβάς φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, όπου διακρίθηκε ως εξαιρετικό ταλέντο και πήρε άδεια ηθοποιού. Η πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία «Στέλλα» (1955) του Μιχάλη Κακογιάννη, όπου χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Κώστας Καράλης. Ακολούθησε η συνεργασία του με τη Φίνος Φιλμ στην ταινία «Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας» (1955). Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε σε πολλές μελοδραματικές ταινίες, καθιερώνοντας το όνομά του στη βιομηχανία.

Οι Προσωπικές Δοκιμασίες και η Απομόνωση

Η ζωή του ηθοποιού άλλαξε δραματικά όταν έχασε την αγαπημένη του Ντόρα Κωστίδου. Το γεγονός αυτό τον συγκλόνισε, και παρά τα χρόνια που πέρασαν, ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει.

«Δεν μπορώ να αποχαιρετήσω την Ντόρα ούτε μπορώ να της πω “καλό Παράδεισο”, γιατί δεν πιστεύω πως έχει φύγει από τη ζωή…»

«Είχα την τύχη στη ζωή μου να με αγαπήσουν υπέροχες γυναίκες και μάλιστα από πολύ καλά σπίτια. Υπέροχα πλάσματα. Ήμουν απόλυτα πιστός και ειλικρινής μαζί τους. Η Ντόρα ήταν ένα νοικοκυροκόριτσο που δυστυχώς η σχέση μας δεν κατέληξε σε γάμο».

Η Ζωή του Σήμερα

Σήμερα, ο Κώστας Κακκαβάς ζει απομονωμένος σε ηλικία 88 ετών. Παρά την ηλικία του, ο Κώστας Κακκαβάς διατηρείται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Σηκώνει 90 κιλά σε ελεύθερα βάρη και τρέχει πάνω από μία ώρα καθημερινά. Έχει δημιουργήσει το δικό του γυμναστήριο στο σπίτι του στη Φιλοθέη, όπου εξασκείται καθημερινά. Τα ελεύθερα βάρη και τα μηχανήματα εξάσκησης για κάθε μυϊκή ομάδα αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς του, αποδεικνύοντας ότι η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για εκείνον.

Δείτε τον Σήμερα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: