Όσοι έκαναν σήμερα μπάνιο στην Επανομή, θα το θυμούνται όλη τους την ζωή, 33χρονος βούτηξε και βγήκε… νεκρός

June 30, 2024

Όσοι έκαναν σήμερα μπάνιο στην Επανομή, θα το θυμούνται όλη τους την ζωή, 33χρονος βούτηξε και βγήκε… νεκρός


Διαφ.

Μια τραγική είδηση μας έρχεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης, όπου ένας 33χρονος αλλοδαπός λουόμενος έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή «ΝΑΥΑΓΙΟ» του Θερμαϊκού κόλπου. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, ο κολυμβητής βρισκόταν σε κίνδυνο και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές για την διάσωσή του.

Άμεση Κινητοποίηση των Αρχών

Το Λιμενικό Σώμα ειδοποιήθηκε και στην περιοχή κατέφθασε περιπολικό όχημα από την ξηρά. Ταυτόχρονα, ναυαγοσωστικό σκάφος απέπλευσε από το λιμάνι της Επανομής για να εντοπίσει και να περισυλλέξει τον κολυμβητή που βρισκόταν σε κίνδυνο.

Διάσωση και Απόπειρα ΚΑΡΠΑ

Ο 33χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άνθρωπο που βρέθηκε στη περιοχή και παραδόθηκε στο πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πραγματοποιήθηκε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Δυστυχώς, οι προσπάθειες ανάνηψης απέβησαν άκαρπες.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση, διερευνώντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό.

Φορτηγό χτύπησε και σκότωσε 16χρονο – Τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο

Ένας 16χρονος σκοτώθηκε την Πέμπτη (27/6), το πρωί, στην Εύβοια, όταν τον χτύπησε φορτηγό και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο.

Ο 16χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Σύμφωνα με το evima.gr, φορτηγό, που παραβίασε το stop και βγήκε σε μια διασταύρωση, χτύπησε ένα 16χρονο αγόρι, που οδηγούσε μηχανάκι και τον εγκατέλειψε.

Εντοπίστηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον 16χρονο

Ο οδηγός του φορτηγού γκάζωσε και εξαφανίστηκε από το σημείο, αφήνοντας το παιδί αιμόφυρτο στον δρόμο, αλλά λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Α.Τ Καρύστου και συνελήφθη.

16χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: