Έκρηξη στον δεύτερο όροφο Νοσοκομείου: Χτύπησε ο συναγερμός – Η πρώτη δήλωση του διευθυντή

June 30, 2024
Έκρηξη που σημειώθηκε στον δεύτερο όροφο του Νοσοκομείου προκάλεσε την ενεργοποίηση του συναγερμού, με τον διευθυντή να κάνει την πρώτη του δήλωση.

Έκρηξη στον δεύτερο όροφο Νοσοκομείου: Χτύπησε ο συναγερμός – Η πρώτη δήλωση του διευθυντή


Διαφ.

Στον δεύτερο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου βρίσκεται ο κεντρικός κόμβος του (η καρδιά του), όπου εγκατεστημένος είναι ο σύνθετος μηχανολογικός εξοπλισμός και το σύστημα ελέγχου.

width=960

Σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, χτύπησε ο συναγερμός στο νοσοκομείο όταν έγινε ακούσια έκρηξη και παρήχθη πυκνός καπνός στον δεύτερο όροφο. Αμέσως ενεργοποιήθηκε εκτάκτως η διαδικασία ασφαλείας, με την αποκοπή της λειτουργίας των ανελκυστήρων και την άμεση κλήση της πυροσβεστικής.

Ευτυχώς, δεν εκδηλώθηκε φωτιά και η κατάσταση ελήφθη υπό έλεγχον εντός δέκα λεπτών. Σημειώνεται πως ο δεύτερος όροφος δεν περιλαμβάνει κλινικές, γραφεία ή άλλες διευθύνσεις, αλλά μόνο τον εξοπλισμό για τη μηχανική λειτουργία του νοσοκομείου.

Η πυροσβεστική αναζητά την αιτία της έκρηξης στον “κόμβο” των μηχανημάτων, ενώ επιβεβαιώνεται πως η λειτουργία των κλινικών δεν επηρεάστηκε. Ο διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Ντόκος, δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

width=900

Εσκασε μια μπαταρία και το σύστημα κατάσβεσης λειτούργησε αυτόματα. Ο καπνός εκδηλώθηκε από την υπερθέρμανση. Εγιναν όλα άμεσα από την τεχνική μας υπηρεσία και την Πυροσβεστική, δήλωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: