Θα χλομιάσουν οι τηλεθεατές με το φινάλε στις “Ψυχοκόρες”: Ξεψυχά στα χέρια των αδελφών της δείτε τώρα το συγκλονιστικό τέλος

June 30, 2024

Θα χλομιάσουν οι τηλεθεατές με το φινάλε στις “Ψυχοκόρες”: Ξεψυχά στα χέρια των αδελφών της δείτε τώρα το συγκλονιστικό τέλος


Διαφ.

Το φινάλε της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, είναι ένα γεγονός που συντάραξε τους θεατές. Οι τέσσερις αδελφές επανασυνδέονται, αλλά η αναμέτρησή τους με τον θάνατο επιφέρει την οριστική αποχώρησή τους από τη ζωή.

Τα όσα θα δούμε:

Η Φρόσω αποφασίζει να συγκρουστεί με τη Βικτωρία, ωστόσο η συνάντησή τους λαμβάνει μια απρόβλεπτη τροπή και τελικά και οι δύο βρίσκουν τον θάνατο, μπροστά στα μάτια της Μαρίκας, της Βασιλικής και της Δεσποινιώς.

Η ολοκλήρωση της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, σημαδεύεται από το αίμα και τις οδυνηρές συγκρούσεις των κύριων ηρωίδων. Αρχικά, η Φρόσω, μετά τη δολοφονία του αστυνόμου Βελλή, αναχωρεί για την Αθήνα με σκοπό να επισκεφτεί το σπίτι που αγόρασε η Ευανθία. Εκείνη σχεδιάζει να μετακομίσει μαζί με τον μικρό Ασημάκη και τον Γιωργή.

Ωστόσο, όταν φτάνει στον προορισμό της, η Φρόσω αντιμετωπίζει μια απρόσμενη έκπληξη. Ανακαλύπτει πως το σπίτι που αγόρασε η Νάτσαινα είναι το διαμέρισμα του Σώτου Κοτρώτση. Έτσι, απρόσμενα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Μαρίκα, τη Βασιλική και τη Δεσποινιώ, και ενώνει τα κομμάτια του παζλ της. Στο σπίτι της Νέλλας και του Κοσμά έχει επιστρέψει η μικρότερη αδελφή, με την υποστήριξη του Σώτου, ενώ η Βασιλική έχει καταλήξει εκεί μετά την εύρεση της διεύθυνσης σε ένα χαρτί που της άφησε η Μάγια.

Οι τέσσερις αδελφές, με συγκινημένα μάτια και δάκρυα, αγκαλιάζονται και δίνουν όρκο πως δεν θα χωρίσουν ποτέ ξανά. Καθεμία εξιστορεί τα δεινά που έζησε, ενώ η Βασιλική αποκαλύπτει πως έχει εντολή θανάτου για τη Βικτωρία. Την ίδια νύχτα, οι αδελφές κοιμούνται αγκαλιασμένες στο κρεβάτι της Νέλλας και του Κοσμά, που πλέον δεν είναι εκεί. Το επόμενο πρωί, η Φρόσω, που είχε υποστεί αλλεπάλληλους βιασμούς από το αφεντικό της λόγω της Βικτωρίας, αποφασίζει να επαναφέρει τη δικαιοσύνη βάφοντας ξανά τα χέρια της με αίμα. Όταν η Μαρίκα ξυπνά και δε βρίσκει τη Φρόσω δίπλα της, ειδοποιεί τις αδελφές της και βρίσκουν ένα σημείωμα από αυτήν. Αμέσως καταλαβαίνουν τις προθέσεις της και βιαστικά σπεύδουν να την αναζητήσουν και να την σταματήσουν. Παράλληλα, η Φρόσω συναντά τη Βικτωρία σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση με τον σκοπό να εκτελέσει την δολοφονία της.

Οι δύο γυναίκες συγκρούονται και η μια από αυτές (η ψυχοκόρη) χρησιμοποιεί όπλο για να απειλήσει την άλλη. «Σκύλα, θα πληρώσεις», της φωνάζει με οργή. Πριν καταφέρει να πυροβολίσει, οι αδελφές της φθάνουν στη Φρόσω και ικετεύουν να μην το κάνει. Η Φρόσω, συγκλονισμένη, χάνει τη συγκέντρωσή της και τότε η Βικτωρία εκμεταλλεύεται την ευκαιρία, τραβώντας και εκείνη το περίστροφο για να την απειλήσει. Καθώς οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πυρά, συμβαίνει ένα τραγικό ατύχημα, με τη μία να πέφτει θύμα του πυροβολισμού της άλλης. Αμέσως μετά, αιμόφυρτες, καταρρέουν στο έδαφος και οι παρευρισκόμενοι στη σκηνή διαπιστώνουν με τρόμο ότι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Στη συνέχεια παρουσιάζεται μια συγκινητική σκηνή όπου η Φρόσω συναντά τον Μέλιο και το ζευγάρι αγκαλιάζεται ευτυχισμένο. Ωστόσο, ο θάνατος της νεαρής αποτελεί ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Πολύζου, καθώς πεθαίνει στα χέρια τους. Αυτή η νέα τραγωδία αφήνει ανεξίτηλο σημάδι στη Μαρίκα, τη Βασιλική και τη Δεσποινιώ, καθώς φορτώνονται με το βάρος των τυψειδών για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να φτάσουν εγκαίρως για να σώσουν την αδελφή τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: