Δίχως τέλος οι αναποδιές στη ζωή της Χριστίνας Παππά μετά την επίθεση που δέχτηκε: «Βρέθηκε κάτι στον αυχένα, ποιος με καταράστηκε»

June 30, 2024

Δίχως τέλος οι αναποδιές στη ζωή της Χριστίνας Παππά μετά την επίθεση που δέχτηκε: «Βρέθηκε κάτι στον αυχένα, ποιος με καταράστηκε»


Διαφ.

Η Χριστίνα Παππά φαίνεται να βρίσκεται ακόμα υπό σοκ και σε δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση μετά την επίθεση που υπέστη περασμένη Πέμπτη (27/6) μέσα στη μέρα, έξω από ένα φαρμακείο, για μία θέση πάρκινγκ.

Το Χρονικό της Επίθεσης:

Η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media πως έπεσε θύμα επίθεσης λόγω μιας θέσης πάρκινγκ έξω από ένα φαρμακείο στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με την αναφορά της, η κατάσταση χειροτέρεψε όταν ένας άνδρας εισήλθε στο φαρμακείο και άρχισε να την βρίζει για το αυτοκίνητό της.

Όταν η ηθοποιός του απάντησε ότι υπήρχε επαρκής χώρος και για το δικό του αυτοκίνητο, δεδομένου ότι το πάρκινγκ ήταν ευρύχωρο, ο άνδρας άρχισε να επιτείθεται λεκτικά εναντίον της. Αντί να αντιδράσει επιθετικά, η Παππά ανέφερε ότι σκόπευε να επικοινωνήσει με την αστυνομία για να επιλυθεί η διαμάχη.

Παρά το γεγονός ότι η Χριστίνα Παππά ανέφερε το συμβάν στις αρχές μετά από τη βίαιη επίθεση που υπέστη, για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να μην καταθέσει μήνυση εναντίον του άνδρα που την επιτέθηκε σε σημείο που την έφερε στο σημείο να δηλώνει πως πονά σε όλο της το σώμα.

Με μια νέα ανάρτηση, η ηθοποιός αποκάλυψε όλα όσα βιώνει τώρα, τα οποία δεν είναι ελάχιστα.

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε, εξέφρασε:

«Ποιος με καταράστηκε που λέει και το τραγούδι. Στη Μύκονο γκρεμοτσακίστηκα, ήρθα στην Αθήνα βρέθηκε αυτός… δεν ξέρω πώς να τον κατονομάσω, που με χτύπησε. Πονάει όλο μου το σώμα, ο αυχένας μου με έχει πεθάνει.

Η εξέταση που έκανα χθες… Βρέθηκε κάτι στον αυχένα από το τράνταγμα. Μία φοράω κολάρο μία το βγάζω. Δεν αντέχω κιόλας. Σήμερα έχω υψηλό πυρετό… Τι γλωσσοφαγιά είναι αυτή, ποιος τρώγεται; Να μην πειράζεις άνθρωπο και συνέχεια να τρώγονται…

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα, δεν πρόλαβα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές των γενεθλίων μου και έγινε αυτό. Πού να τα πω και εγώ, τα λέω σε σας».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Κυκλοφόρησε βίντεο από κάμερα ασφαλείας: Καρέ – καρέ η επίθεση που δέχτηκε η Χριστίνα Παππά, την χτύπησε άγνωστος

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Χριστίνα Παππά μετά την επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο άνδρα χθες, Τετάρτη 26 Ιουνίου, στην περιοχή της Γλυφάδας για μια θέση πάρκινγκ.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από αναρτήσεις της στο instagram περιέγραψε το συμβάν, όσο εκείνη είχε παρκάρει το όχημά της έξω από το φαρμακείο με τον περαστικό να ξεκινά αρχικά μια λεκτική επίθεση.

«Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα – με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ – και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο», είπε στο instagram, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως κατά την έξοδό της από το φαρμακείο ο άνδρας την πάτησε με το αυτοκίνητό του – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

Μόλις λίγα λεπτά μετά τις αναρτήσεις της Χριστίνας Παππά, το T-live επικοινώνησε με την ίδια η οποία εμφανίστηκε σοκαρισμένη στην εκπομπή και περιέγραψε αναλυτικά το χρονικό της επίθεσης.

«Πήρε φόρα και με πάτησε (σ.σ. με το αυτοκίνητο), έπεσα πάνω στο καπό. Βγήκε έξω, με άρπαξε από τα χέρια και με πέταξε πάνω στο αυτοκίνητο. Ήταν κάποια άτομα εκεί και μας χωρίσανε, περισσότερο οι γυναίκες.

Μου ζητούσαν να ηρεμήσω. Πώς όμως; Με έναν άνθρωπο που με έχει βρίσει, με έχει χτυπήσει, με έχει πατήσει. Στο τέλος θα μας βρίζουν, θα μας χτυπάνε τις γυναίκες και αυτοί θα μένουν ατιμώρητοι», είπε η Χριστίνα Παππά.

Όσο για την επόμενη κίνησή της να κάνει μήνυση κατά του άγνωστου άνδρα, η Χριστίνα Παππά σημείωσε: «Ήρθε ο γιος μου κλαίγοντας έξω να τον λιντσάρει και του είπε “χίλια συγγνώμη, έχω χάσει τη δουλειά μου και έχω ένα παιδί άρρωστο με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα”», με αποτέλεσμα η γνωστή ηθοποιός να μην τον μηνύσει τελικά…

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το T-live:

Απλά κάθομαι και σκέφτομαι τώρα που ηρεμώ μετά το μπάνιο που έκανα ότι το να σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου και να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός και με τα λόγια, εριστικός, κακός, να μιλάς τόσο άσχημα σε μια γυναίκα μπροστά σε τόσο κόσμο. Είναι πατέρας και έχει ένα παιδί με κάποια προβλήματα όπως μας είπε στο αστυνομικό τμήμα για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Ωστόσο, ξαναλέω ότι όσοι έχετε προβλήματα αυτά τα γεγονότα πρέπει να μας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους», είπε η Χριστίνα Παππά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: