Σαν Γαλλίδα, αλλάζει όλο το πρόσωπο: Όλες στα κομμωτήρια ζητάνε το νέο ultra chic καλοκαιρινό κούρεμα της Τσιμτσιλή

June 30, 2024

Σαν Γαλλίδα, αλλάζει όλο το πρόσωπο: Όλες στα κομμωτήρια ζητάνε το νέο ultra chic καλοκαιρινό κούρεμα της Τσιμτσιλή


Διαφ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε την απόφαση να ανανεώσει τα μαλλιά της, επιλέγοντας ένα σικ κούρεμα, λίγο πριν τελειώσει το “Happy Day” για τη φτινή σεζόν και ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ανανεωμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το καλοκαίρι

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε ένα φιλαριστό κούρεμα με μακριά layers, τα οποία ξεκινούν από το ύψος των ζυγωματικών και αγκαλιάζουν το πηγούνι και τα κόκαλα του στέρνου.

Το νέο κούρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή κούρεμα

Τα layers δίνουν σχήμα στα μαλλιά, ενώ παράλληλα πλαισιώνουν το πρόσωπο, αλλά χωρίς να δείχνουν επιτηδευμένα, όπως εκείνα των mullet και wolf cut.

Πριν κόψει τη μύτη, αλλάξει δόντια & κάνει πλαστικές: Οι παλιές φωτο που η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλει να κάψει

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις πιο γνωστές και όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Ωστόσο, η εξωτερική της εμφάνιση έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές μέσα στα χρόνια, με αρκετές παρεμβάσεις που την οδήγησαν στο τέλειο πρόσωπο και σώμα που γνωρίζουμε σήμερα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η Αρχή της Καριέρας

Πριν ανακαλυφθεί από τους τηλεοπτικούς παραγωγούς και τα lifestyle περιοδικά που λατρεύουν το ρετούς, η Σταματίνα ήταν αγνώριστη. Πολλά χρόνια πριν την ένταξή της στην ελληνική σοουμπίζ, η Σταματίνα ήταν ένα ανέμελο κορίτσι που ξεκίνησε ως ρεπόρτερ και μπορούσες να τη συναντήσεις στα lifestyle κλαμπ της εποχής.

Φωτογραφίες από το Παρελθόν

Κατά τη δεκαετία του ’90, πριν ακόμα κάνει τις πλαστικές επεμβάσεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πόζαρε για το περιοδικό “01”. Στις φωτογραφίες από αυτή την περίοδο, βλέπουμε μια διαφορετική Σταματίνα, με φυσική εμφάνιση και αθώα έκφραση.

Η Μεταμόρφωση

Με την πάροδο του χρόνου και την άνοδο της καριέρας της, η Σταματίνα αποφάσισε να υποβληθεί σε διάφορες πλαστικές επεμβάσεις για να βελτιώσει την εξωτερική της εμφάνιση. Οι αλλαγές αυτές την έκαναν να ξεχωρίζει στην τηλεοπτική οθόνη και την κατέστησαν πρότυπο ομορφιάς.

Ακολουθούν Φωτογραφίες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: