Ξανθιά γαλανομάτα, ίχνος ρυτίδας, χαμογελάρα και κορμάρα: Η πεθερά του Ανδρέα Γεωργίου… βάζει κάτω και την κόρη της

July 1, 2024

Ξανθιά γαλανομάτα, ίχνος ρυτίδας, χαμογελάρα και κορμάρα: Η πεθερά του Ανδρέα Γεωργίου… βάζει κάτω και την κόρη της


Διαφ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Συμώνη Χριστοδούλου, τους επόμενους μήνες, σε ανάρτησή του μας γνωρίζει την πεθερά του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μας συστήνει την πεθερά του

Ειδικότερα, στη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο ηθοποιός ποζάρει δίπλα στην μητέρα της αγαπημένης του και συνοδεύει τη φωτογραφία με τη λεζάντα «Η πεθερά μου».

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Το ζευγάρι, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, πήρε τη μεγάλη απόφαση να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, όπως επιβεβαίωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος σε συνέντευξή του στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Όπως είχε επισημάνει «είναι κάτι που ήρθε από μόνο του και χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θέλω να κρυβόμαστε μεταξύ μας, ήθελα λίγο να το προστατέψω όσο μπορούσα. Δεν θέλω να είναι σόου ο γάμος μου».

Αυτός 41 κι αυτή…: Τόσα χρόνια ρίχνει ο Ανδρέας Γεωργίου στην καλλονή μέλλουσα σύζυγό του Σιμώνη Χριστοδούλου

Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλλονή σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας.

Για γάμο ετοιμάζεται ο Ανδρέας Γεωργίου;

Ειδικότερα, το ilovestyle αναφέρει ότι, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ενημερώσει το στενό του περιβάλλον πως θα παντρευτεί στις αρχές του φθινοπώρου, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση δημόσια από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου έξι χρόνια, όταν συνεργάστηκαν στη σειρά «Τατουάζ» και σύντομα έγιναν ζευγάρι, αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση τους μαθεύτηκε τον Νοέμβριο του 2018 και την περίοδο της καραντίνας είχαν χωρίσει, αλλά αποφάσισαν να επανασυνδεθούν και να δώσουν μία ευκαιρία ο ένας στον άλλον.

Πριν μερικές εβδομάδες, η Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία με το μονόπετρό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σύντροφος του ηθοποιού και σκηνοθέτη δουλεύει ως make up artist και έχει συνεργαστεί σε αρκετά projects μαζί του, μεταξύ των οποίων και στην «Γη της Ελιάς».

Ανδρέας Γεωργίου γάμος

Η διαφορά ηλικίας του Ανδρέα Γεωργίου με τη σύντροφό του

Όπως φαίνεται, η τεράστια διαφορά ηλικίας του Ανδρέα Γεωργίου με τη σύντροφό του, καθώς εκείνος είναι 41 και εκείνη 27, δεν στάθηκε εμπόδιο στη σχέση τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: