Ντεκαπάζ, ασπρόμαυρο καφτάνι και… παντόφλα: Ο Μαζωνάκης ανεβάζει φώτο, γράφει 5 λέξεις μόνο και κάνει τον χαμό

July 1, 2024

Ντεκαπάζ, ασπρόμαυρο καφτάνι και… παντόφλα: Ο Μαζωνάκης ανεβάζει φώτο, γράφει 5 λέξεις μόνο και κάνει τον χαμό


Διαφ.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου και τη δικαστική διαμάχη που έχει με την αδερφή του, Βάσω.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με καφτάνι

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στον φακό φορώντας ένα μακρύ καφτάνι και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…».

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο “δίδυμος” αδερφός του: Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε στους Rammstein & η ομοιότητα με τον Lindemann είναι εξωπραγματική

Οι Rammstein προκάλεσαν ενθουσιασμό στο ελληνικό κοινό με την επιβλητική τους συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο την βραδιά της Πέμπτης 30 Μαΐου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος είχε επισημάνει την σημασία της συναυλίας του μέταλ συγκροτήματος, παραβρέθηκε στο ΟΑΚΑ και απόλαυσε την εμφάνιση του Till Lindemann. Μία θαυμάστρια, τυχερή που τον συνάντησε, τράβηξε μια φωτογραφία μαζί του και την δημοσίευσε στα social media.

Δείτε την φωτογραφία:

Ταυτόχρονα, οι θεατές συνέχισαν να καταγράφουν και να δημοσιεύουν στο TikTok βίντεο με τον frontman των Rammstein κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους, ενώ κάποιοι από αυτούς τροποποίησαν τον ήχο προκειμένου να συνδυάσουν τη μεταλλική παρουσία του Lindemann με τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη. Άλλοι αναφέρθηκαν απλώς στον Γερμανό μουσικό ως «Μαζώ».

Δείτε σχετικά βίντεο:

Εδώ και πολλούς μήνες, σε διάφορα κοινωνικά μέσα, πολλοί χρήστες έχουν συγκρίνει τους δύο καλλιτέχνες λόγω της ομοιότητάς τους.

Με αφορμή τη συναυλία των Rammstein, η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να προωθήσει το live με τη βοήθεια του Γιώργου Μαζωνάκη. Στο εν λόγω βίντεο, ο Έλληνας τραγουδιστής απεικονίζεται να αναζητά έναν καθηγητή γερμανικών για γρήγορα μαθήματα. Όταν ο δάσκαλος του εξηγεί ότι δεν μπορεί, ο Μαζωνάκης αποφασίζει να ξεκινήσει μόνος του να μάθει το «Du hast» των Rammstein.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: