Τα γενέθλια της ζωής της: Οι δίδυμες πήγαν Χριστίνα Μπόμπα τη πιο ανατρεπτική “τούρτα” και ο Σάκης την έκανε να νιώσει σαν Βασίλισσά

July 1, 2024
Η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασε τα γενέθλιά της με τις δίδυμες να της ετοιμάζουν μια ανατρεπτική τούρτα και ο Σάκης την έκανε να αισθανθεί σαν Βασίλισσα.

Τα γενέθλια της ζωής της: Οι δίδυμες πήγαν Χριστίνα Μπόμπα τη πιο ανατρεπτική “τούρτα” και ο Σάκης την έκανε να νιώσει σαν Βασίλισσά


Διαφ.

Η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Νάξο. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, τα αδέρφια τους, καθώς και αγαπημένοι φίλοι. Η Χριστίνα γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της, λίγες μέρες μετά τα γενέθλια των παιδιών της.

Η έκπληξη που της ετοίμασαν

Ο Σάκης Τανιμανίδης, έδωσε στις μικρές ένα πιατάκι με ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο, τοποθετώντας ένα κεράκι σε κάθε πιάτο. Οι μικρές πήγαν τα πιάτα στη μαμά τους, που καθόταν με την παρέα της σε μια ταβέρνα. Έκπληκτη, η Χριστίνα έσβησε τα κεράκια, αγκάλιασε τις κόρες της και έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον Σάκη.

Η δημοσίευση στο instagram

Σε ένα υπέροχο βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό, η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει την έκπληξη που της έκαναν ο άντρας της και οι κόρες τους.

Η ίδια σχολίασε την  έκπληξη που της επιφύλασσε η οικογένεια της για τα γενέθλια της:

Χρόνια μου πολλά με την πιο ωραία τούρτα (…γαλακτομπούρεκο) του κόσμου! Η ευτυχία μου να γιορτάζω με αγαπημένα πρόσωπα, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό έχει σημασία! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές και την αγάπη.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Φωτογραφίες από τις ευτυχισμένες στιγμές

Στα social media δημοσιεύτηκαν πολλές φωτογραφίες, όπου η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται να μοιράζεται την χαρά της με τους αγαπημένους φίλους και την οικογένεια της.

Ακολουθούν οι σχετικές φωτογραφίες:

width=1588

width=498

width=2000

width=476

width=1500

width=1793

width=1322

width=1414

width=500

width=2000

Εμφάνιση χιλιάδων ευρώ απ’την κορφή μέχρι τα νύχια: Η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασε τις κόρες της σαν γαλαζοαίματη

H Χριστίνα Μπόμπα με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη ετοίμασαν ένα πάρτι με παραμυθένιο θέμα για τις δίδυμες κόρες τους, τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα. Ο χώρος ήταν διακοσμημένος με αναρίθμητα μπλε και ροζ μπαλόνια και οι μικρές έπαιζαν και διασκέδαζαν απολαμβάνοντας παράλληλα τα παιχνίδια με τους ανιμαντέρ.

Χριστίνα Μπόμπα: Πόσο κοστίζει το  σύνολο που φόρεσε στα γενέθλια

Η influencer ήταν εντυπωσιακή την ξεχωριστή αυτή ημέρα φορώντας ένα πολύ καλοκαιρινό σύνολο. Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα πολύχρωμο croshet outfit από τον ιταλικό οίκο μόδας Missoni, με κόστος 1.070 ευρώ.

Η φούστα σε στυλ παρεό και το τοπ είναι φτιαγμένα από πλεκτή ύφανση με ριγέ σχέδιο και έχουν κορδόνια για να εφαρμόζουν σωστά. Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε δύο χαλαρές κοτσίδες διακοσμημένες με ασημένια hair clips.

width=980 width=980 width=980


Πηγή

Διαβάστε επίσης: