Φορούσε περούκα, την έβαφαν 2 ώρες: Μαθεύτηκε η αλήθεια για την Κέιτ, το δράμα πίσω από τα χαμόγελα στην 1η εμφάνιση

July 1, 2024

Φορούσε περούκα, την έβαφαν 2 ώρες: Μαθεύτηκε η αλήθεια για την Κέιτ, το δράμα πίσω από τα χαμόγελα στην 1η εμφάνιση


Διαφ.

Η Κate Middleton μπορεί να έκανε έξι μήνες να εμφανιστεί αλλά είναι πιθανό να την δούμε ξανά πολύ σύντομα μετά την παρουσία στο Trooping the Colour.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας που μετά την μάχη που αποκάλυψε πως δίνει με τον καρκίνο στις 22 Μαρτίου και τις χημειοθεραπείες που συνεχίζει να κάνει, υπάρχει μια περίπτωση να την δούμε σύντομα ξανά στη δημόσια ζωή.

Σύμφωνα με την royal expert Emily Andrews η 42χρονη είναι πιθανό να θέλει να δει από κοντά το πρωτάθλημα τένις Wimbledon τον επόμενο μήνα:

Στο κείμενό της στο περιοδικό Grazia, η expert ανέφερε:

«Η θεραπεία της Kate συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Καταλαβαίνω όμως πως η πριγκίπισσα θα θέλει να επισκεφτεί το πρωτάθλημα τένις στο Wimbledon, είναι patron εκεί και αν νιώθει καλά θα το κάνει».

Κέιτ Μίντλετον καρκίνος

Το πρωτάθλημα ξεκινά την 1η Ιουλίου 2024, θα διαρκέσει δύο εβδομάδες και το διάστημα αυτό η Kate θα πρέπει να αποφασίσει αν θα εμφανιστεί και στις γιορτές αλλά και τις αθλητικές εκδηλώσεις στο σχολείο των παιδιών της.

Η πρόσφατη βέβαια εμφάνιση της Kate, παρότι κανείς δεν το κατάλαβε ήταν εξαιρετικά επιβαρυντική για την πριγκίπισσα η οποία σύμφωνα με το περιοδικό Marca χρειάστηκε δύο ώρες προετοιμασίας στο μακιγιάζ και την τοποθέτηση περούκας για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από έξι μήνες.

Όσοι fans παρατήρησαν τα μαλλιά της Kate διαπίστωσαν πως παρότι φορούσε καπέλο και ήταν πιασμένα ψηλά, ήταν πιο σκούρα και με λιγότερη κίνηση. Η Marca και η στυλίστρια Annita Ruiz υποστηρίζουν πως η Kate φορούσε περούκα και πως το μακιγιάζ της ήταν υπόθεση δύο ωρών για να μειωθούν τα σημάδια που αφήνει η θεραπεία στο πρόσωπο της πριγκίπισσας.

Όλο το λουκ της Kate από την κορυφή ως τα νύχια ήτα τέτοιο που να μην φαίνεται ο αντίκτυπος των χημειοθεραπειών και πέρα από την περούκα και το μακιγιάζ και εξτένσιον φρυδιών και βλεφαρίδων.

Για την πρώτη της αυτή εμφάνιση, η Kate ήταν ντυμένη στα λευκά.

Αυτός ο συμβολισμός συνάδει τέλεια με το ταξίδι της Kate το τελευταίο διάστημα και της μάχης που δίνει, αντανακλώντας την ικανότητά της να μεταμορφώνει τις προσωπικές δοκιμασίες σε μαθηματα χάρης και ανθεκτικότητας.

«Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι. Ανυπομονώ να βρεθώ στο The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο», είχε πει μια μέρα πριν το Trooping the Colour η πρικίπισσα.

Λίγοι το παρατήρησαν: Η λεπτομέρεια στην 1η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον “πρόδωσε” την αλήθεια για τον καρκίνο

Σε μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση, η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι θα παρευρεθεί στους εορτασμούς για τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, μία ημέρα πριν από την παρέλαση «Trooping The Colour», συνοδευόμενη από την οικογένειά της.

Πράγματι, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, παρά τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και τις χημειοθεραπείες, εμφανίστηκε στην εκδήλωση με τα τρία της παιδιά και τον σύζυγό της, πρίγκιπα William. Στο τέλος της παρέλασης, στάθηκε δίπλα στο βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Η πολυαναμενόμενη εμφάνισή της περιλάμβανε ένα λευκό σύνολο με navy λεπτομέρειες, το οποίο συμπλήρωσε με ένα καπέλο Philip Treacy και ασορτί γόβες. Τα κοσμήματά της είχαν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς επέλεξε μαργαριταρένια σκουλαρίκια, που σύμφωνα με τους ειδικούς συμβολίζουν τη μετατροπή ενός αρνητικού γεγονότος σε θετικό.

Όλοι σχολίασαν την ίδια πτυχή της εμφάνισής της: τη δύναμη και το θάρρος που έδειξε η Κέιτ με την απόφασή της να παρευρεθεί στην εκδήλωση εν μέσω των θεραπειών της.

«Εύχομαι να αισθάνεται καλύτερα και να ξεπεράσει το πρόβλημα της», «Πριγκίπισσα Kate η δύναμή σου είναι αξεπέραστη», «Καλωσήρθες πίσω πριγκίπισσα μας που μας έδωσες ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας με την νέα σου εμφάνιση». Ήταν μερικά από τα σχόλια του κόσμου.

Δείτε την επίσημη ανάρτηση:

«Kινδυvεύω…»: Δυστυχώς το ανακοίνωσε η ίδια η Κέιτ Μίντλετον, τραγική η τελευταία εξέλιξη για τον καρκίνο

Τι Άλλο να Ζητήσουν οι Βρετανοί; Δημόσια Εμφάνιση και Ενημέρωση για την Υγεία της Κέιτ Μίντλετον!

Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η Κέιτ Μίντλετον αναφέρει ότι η θεραπεία της κατά του καρκίνου «θα συνεχιστεί για λίγους μήνες ακόμη». Παρότι η θεραπεία της παρουσιάζει καλή πρόοδο, επισημαίνει ότι δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση θα γίνει αύριο Σάββατο, κατά τη στρατιωτική παρέλαση, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή.

Η ανάρτηση στο «Χ»:

Η Κέιτ Μίντλετον δηλώνει ότι αντιμετωπίζει «καλές και κακές ημέρες» και ότι η θεραπεία της θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες ακόμη. Η εμφάνισή της το Σάββατο θα είναι η πρώτη δημόσια παρουσία της μετά από σχεδόν έξι μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο, χωρίς να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η Κέιτ θα παρακολουθήσει την παρέλαση μαζί με την οικογένειά της από το γραφείο του υποστράτηγου και θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, με την παρουσία της να εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας της. Η Ντάουνινγκ Στριτ και το υπουργικό συμβούλιο έχουν ενημερωθεί για την απόφασή της να παραστεί, όπως αναφέρει ο Guardian.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κέιτ Μίντλετον:

«Έχω συγκλονιστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον William και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές.

Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως θα ξέρει ο καθένας που κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ενδώσεις στην ξεκούραση του σώματός σου. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το να νιώθεις καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Ανυπομονώ να βρεθώ το The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο. Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει τόσο πολύ χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόηση και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου» εξομολογείται η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Υπάρχουν καλές και κακές ημέρες»

Το μήνυμά της δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, στους λογαριασμούς της Κέιτ και του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η Κέιτ Μίντλετον αναφέρει ότι και οι δυο τους «είναι έκπληκτοι» από την υποστήριξη της κοινής γνώμης.

Στο μήνυμα γράφει ακόμη ότι «όπως γνωρίζουν όλοι όσοι κάνουν χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει το σώμα να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές ημέρες, όταν αισθάνεσαι πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο το αίσθημα ότι είσαι καλά».

Γράφει ότι «η θεραπεία μου συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες ακόμη. Τις ημέρες που αισθάνομαι αρκετά καλά, είναι χαρά μου να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο στα πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίσω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι».

Το Σάββατο θα παραβρεθεί στην παρέλαση «Trooping the Color» που γίνεται για τα γενέθλια του βασιλιά: «Ανυπομονώ να παρευρεθώ με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε μερικές δημόσιες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά γνωρίζοντας εξίσου ότι δεν έχω ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα».

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τη θεραπεία της και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, η Κέιτ Μίντλετον γράφει ότι «μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να πάρει αυτόν τον απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόησή σας και σε όλους εσάς που με τόση γενναιότητα μοιραστήκατε τις ιστορίες σας μαζί μου».

Η εμφάνισή της στην παρέλαση αποτελεί εξαίρεση στην πλήρη αποχή της από τις δημόσιες δραστηριότητες. Σύμφωνα με τον Guardian, ενδέχεται να τη δούμε ξανά σε εκδηλώσεις, ανάλογα με την πορεία της υγείας της.

Στο μεταξύ, εργάζεται από την κατοικία της, ενώ αναφέρεται ότι το Βασιλικό Ίδρυμα και το Κέντρο για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία έχουν ξεκινήσει να υλοποιούν ορισμένες δραστηριότητες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: