Τρόμαξαν όλοι: “Μπαταρισμένη” η Μενεγάκη στον αέρα του MEGA “Γελάω με τα χάλια μου. Όλο το Σαββατοκύριακο..”

July 1, 2024

Τρόμαξαν όλοι: “Μπαταρισμένη” η Μενεγάκη στον αέρα του MEGA “Γελάω με τα χάλια μου. Όλο το Σαββατοκύριακο..”


Διαφ.

Ένα ατύχημα στο πόδι είχε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εμφανίστηκε στην σημερινή (01.07.2024) εκπομπή με επίδεσμο δεμένο στον αριστερό της αστράγαλο.

Η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους τηλεθεατές της πως γλίστρησε την περασμένη Παρασκευή, με αποτέλεσμα να στραμπουλήξει το πόδι της και αυτός ήταν μάλιστα και ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής της. Η γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε φλατ πέδιλα και βγήκε στο πλατό με επίδεσμο στον αστράγαλο.

«Καλό μήνα! Μη σας πιάσει το κακό το μάτι! Όλα καλά, άμα είμαστε όρθιοι, όλα τα άλλα περνάνε. Έφαγα ένα γλίστρημα την Παρασκευή, γι’ αυτό δεν με είδατε στην έναρξη.

Μέχρι να βγάλω το ένα πόδι, να βάλω το άλλο… Όλα καλά, τέλεια!

Λίγες φυσιοθεραπείες, φλατ παπούτσι, καλά που γελάω και μόνη μου με τα χάλια μου και το μπαταρισμένο πόδι, όλα καλά, όρθια η Ελενίτσα», είπε κάνοντας χιούμορ η ίδια.

«Δεν πονούσα καθόλου, αλλά το πόδι… τόσο! Όλο το σαββατοκύριακο το ένα πόδι ήταν όρθιο, το άλλο, εντάξει, μόνο του», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ξεμυαλίστηκα, ντροπή μου…»: Αλλάζει ζωή η Ελένη Μενεγάκη, τα νεύρα στην εκπομπή της και η απόφαση που πήρε

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε από την απόδρασή της στα Άχλα της Άνδρου, όπου πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, και ξεκίνησε την εκπομπή της με μουρμούρα. Η διάσημη παρουσιάστρια ήταν εμφανώς εκνευρισμένη και δεν δίστασε να αποκαλύψει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Η Ελένη τρεις μέρες έφαγε παραπάνω από το κανονικό και έπιανε συνέχεια την κοιλιά της και αποκάλυψε στον σεφ, Γιώργο Τσούλη: «Έφαγα χωρίς ντροπή όλο το τριήμερο. Τρεις μέρες έτρωγα ασταμάτητα… δεν ξέρω η κοιλίτσα μου, σα να μη χωράει άλλο…».

Και ο Γιώργος Τσούλης της απάντησε: «Έτσι να περνάς όμορφα…»

Με την παρουσιάστρια να συνεχίζει: «Ναι να περνάω όμορφα, αλλά δεν θέλω μετά να έχω νεύρα και να λέω «καλά δεν ντρέπεσαι; Ήπιες και μπύρες, έφαγες και τόσο φαί πού πας; Ξεμυαλίστηκα τρεις μέρες και τώρα μου μυρίζει το φαγητό. Ντροπή μου πρωινιάτικα…»!

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Έπαθα βαβά κοίτα»: Η Μενεγάκη μας δείχνει το τεράστιο σημάδι στο χέρι της – Τα απανωτά χτυπήματα & το ατύχημα

Ένα ατύχημα είχε η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν βγει στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να βγήκε στην εκπομπή κεφάτη, όμως το χέρι της ήταν με κρέμα, γιατί κάηκε από το σίδερο.

«Έπαθα βαβά κοίτα» είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Παπακώστα την ώρα της μαγειρικής. Και στη συνέχεια έδειξε το χέρι της που ήταν μέσα στην κρέμα γιατί τσουρουφλίστηκε από το σίδερο στο καμαρίνι της.

Και συνέχισε λέγοντας «Κάηκα, κάηκα με τα σίδερα μέσα… Να προσέχετε πολλά ατυχήματα… Η αλήθεια είναι ότι όλο στραβές κάθονται, τι να πω δεν ξέρω… Πότε θα τελειώσουν αυτές οι αναποδιές που συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα…»

Ελένη Μενεγάκη: «Τέτοιο πρόβλημα στο σπίτι με τις κατσαρίδες, πολύ γκαντεμιά πόνος μεγάλος…»

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα.

Η Ελένη Μενεγάκη Μοιράζεται Μια Οικογενειακή Στιγμή

Χωρίς δισταγμό, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε τον διάλογο που είχε με τη μητέρα της, προσφέροντας μια ματιά στις προσωπικές τους στιγμές και τις οικογενειακές τους σχέσεις.

 Αρχικά η παρουσιάστρια είπε στη συνεργάτιδά της, την Αλεξάνδρα: «Έφυγες χθες τρέχοντας λόγω της φωτιάς Βάρη Κορωπίου και σε είχα στο μυαλό μου. Όλα καλά στο σπίτι σου;» με τη δημοσιογράφο να της απαντά: «όλα καλά, η φωτιά δεν έφτασε σε εμάς…»!
eleni-menegaki-zeta-misokalou.jpg

Και στη συνέχεια είπε η Ελένη Μενεγάκη: «Πολύ γκαντεμιά σε πάει… μέχρι και η μάνα μου με ρώτησε «αλήθεια το κορίτσι αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα στο σπίτι του με τις κατσαρίδες;» και της λέω «ναι» και μου λέει «το έχω ακούσει από άλλους, κάτι γίνεται φέτος…» Άγγιξε ψυχές αυτό το θέμα, πόνος μεγάλος…»!

Δείτε το Απόσπασμα της Εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: